εγω παντως δεν εχω δει αν και το προσπαθω πολυ να δω απο περιεργια πως ειναι αυτο το περιβοητο rainbow....
εχω δοκιμασει και σε καρτελα τελειως μαυρη με υποτιτλους και δεν εχω δει κατι παλι.Εισαι τυχερος!!!!Για να σου το περιγραψω οταν υπαρχει εικονα μεγαλης αντιθεσης δλδ ασπρο σε σκοτεινο φοντο οπως πχ ασπρη υποτιτλοι, το ασπρο ναι μεν φαινεται ασπρο αλλα πανω σε αυτο φαινεται να υπαρχουν λωριδες πρασινου κοκκινου και μπλε. Στην πραγματικοτητα δεν ειναι ακριβως RGB αλλα καποια αποχρωση αυτων αλλα σιγουρα με τριχρωμια. Το ασχημο ειναι οτι ζαλιζει σε καποιες στιγμες. Βεβαια αυτο το φαινομενο σχεδον εξαφανιζεται οταν ο προβολεας εχει μειωμενο φωτισμο πχ με καποιο ND φιλτρο ή παιζει 3d γιατι τα γυαλια μειωνουν τον φωτισμο ή λαμπα ξεθυμαινει αλλα και ο εγκεφαλος προσαρμοζεται με τον χρονο.
Εγω δυστυχως που δεν ηξερα τι ηταν το ειδα με την πρωτη σε εναν 2χ προβολεα αλλα τωρα δεν το βλεπω πια γιατι δεν εχω προβολεα.Λενε πως στους LED DLP ειναι σχεδον εξαφανισμενο σαν φαινομενο και ελπιζω να ισχυει.
![]()
Αν δεν το βλέπεις, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθείς!!:smile:
http://www.projektor.hu/dlp+szivarvany+demo.html
μια ερωτηση οσο αφορα την ταχυτητα του τροχου.
οταν σε αναπαραγωγη απο υπολογιστη ειτε σε 24 ειτε σε 60hz η ταχυτητα του τροχου ειναι η ιδια?
Όσον αφορά το δεύτερο που ρωτάς, δυστυχώς, υπερβαίνει τις τεχνικές μου γνώσεις, πιθανολογώ, όμως, πως το ταβάνι για την περιστροφή του τροχού είναι τα 120Hz.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.