Καλησπέρα παιδιά,
Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό thread αλλά θα κάνω την ερωτησή μου,
Είμαι τελείως άσχετος στο θέμα projectors.
Ο συγκεκριμένος προβολέας θα μπορεί να κάθεται στο τραπεζάκι στο σαλόνι και να προβάλει σε τοίχο/πανί η χρειάζεται εγκατάσταση στο ταβάνι για να γίνει σωστή δουλειά?
Αν μπορεί τελικά να είναι στο τραπεζάκι πια είναι η ελάχιστη απόσταση που πρέπει να έχει με τον τοίχο που προβάλει?
Είμαι σε αναζήτηση tv αλλά μου μπήκε στο μυαλό και ένας projector επειδή η βασική χρήση θα είναι ταινίες/αθλητικά και όχι πολύ τηλεοπτικό σήμα.
Απο την άλλη η τιμή/απόδοση του συγκεκριμένου με κάνει να το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο.
Συγγνώμη για την ασχετοσύνη και ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
Απο τραπεζακι μπορει να προβαλει,εξαρταταται βεβαια σε τι υψος θα βαλεις τον πανι,βασικα ο συγκεκριμενος ειναι τεχνολογιας DLP οπου η τοποθετηση ειναι πιο δυσκολη απο τους αντιστοιχους τεχνολογιας lcd,δηλαδη πρεπει να υπολογισεις να ειναι περιπου (εχεις καποια περιθωρια να ειναι λιγο πιο κατω ,αλλα δεν γνωριζω ακριβως, ο φακος απεναντι απο το κεντρο της οθονης,τις 100" τις βγαζει απο αποσταση 2,9 μετρων,αμα θες να ειναι ακομα πιο κοντα στον τοιχο θα σου βγαλει μικροτερη οθονη πχ. τις 84" θα στις βγαλει απο τα 2,4μετρα,κοκ
edit: τα φθηνά Sainsonic διάβασα πως χάνουν τον συγχονισμό τους αλλά είναι και πιο σκοτεινά από τα γυαλιά της Benq τα οποία όμως κοστίζουν διπλά και τριπλά χρήματα..
επίσης όλα τα dlp-link 120hz συνεργάζονται αλλά σε ανάλυση 720p/60hz και όχι σε 1080p/24hz....λογικό
Απαντήσεις για τα γυαλιά:
http://www.avsforum.com/t/1448720/benq-w1070-144hz-compatible-dlp-link-3d-glasses
Τα SainSonic New 144Hz tech. for BenQ 3D DLP:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_trks...44Hz+tech.+for+BenQ+3D+DLP&_sacat=0&_from=R40
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_t...44Hz+tech.+for+BenQ+3D+DLP&_sacat=0&_from=R40
Τα SainSonic δοκιμαστηκαν προ ημερων στον benq w7000 (στα 120hz φυσικα)
Κλειδωσαν κανονικα και επαιξαν σε 1080p/24hz. Δεν γνωριζω ποια θα ειναι η συμπεριφορα τους στα 144hz οπου και προοριζονται.
Στην εικονα, ηταν αρκετα καλυτερα στο red tint απο τα γνησια του w7000, και σχεδον ιδια με τα optoma z201.
Aφηναν ενα ελαχιστοτατο red tint σε σχεση με τα optoma, αλλα τα optoma εκοβαν ολο το red tint μεν, αλλα μαλλον παρακοβουν γιατι παρουσιαζουν ελαφρως πρασινακι στην εικονα.
Οσον αφορα το συγχρονισμο, στις δοκιμες 120hz δεν τον εχαναν, (oπως και τα benq) τον εχαναν ομως τα optoma αν κοιτουσες προς το ταβανι ή τελειως δεξια-αριστερα απο την οθονη.
Στο crosstalk ηταν πολυ καλυτερα των benq και ελαφρως υποδεεστερα των optoma.
Οσον αφορα το σχημα τους εχουν στενα κλειστρα οπως των optoma.
Θεωρω οτι τα SainSonic ειναι παρα πολυ καλα για τα χρηματα τους και θα τα προτιμουσα σε σχεση με τα γνησια benq και optoma.
Ομως δεν εχω ιδεα πως παιζουν στα 144hz. Αν δηλαδη συγχρονιζονται τελεια ή φλασαρουν κλπ.
Επισης δεν ξερω πως τα πανε σε κοντρα με τα γνησια benq των 144hz, Οποτε δεν μπορω να ξερω αν ειναι καλυτερα στο contrast ή στο συγχρονισμο και red tind.
Για τα 120hz ομως η τιμη τους ειναι ενα καταπληκτικο vfm.
Γιάννη τι στο καλό είναι αυτό το red tind? για κάνε ένα explain...
Εγω που τα πηρα προτεινω το stock να ειναι απο ΕΕ. Υπαρχουν πωλητες που εχουν κομματια διαθεσιμα στην χωρα τους πχ Γερμανια η ΗΒ που και γρηγορα θα ερθουν και αν χρειαστουν επιστροφη λιγοτερο χρονο και χρημα θα χρειαστει. Εγω πηρα απο Γερμανια μου ηρθε σε μια εβδομαδα και λειτουργουσαν αψογα που τα δοκιμασαμε στον W7000 του warewolf73. Ηταν αμεσα συγκρισιμα στο αποτελεσμα με τα optoma z201 και δεν εχαναν τον συγχρονισμο ποτε ενω τα optoma με το που κοιταζες εκτος οθονης τον εχαναν και τον εβρισκαν αμεσως οταν ξανακοιταζες. Τωρα πως θα λειτουργουν στο W1070 δεν ξερω αλλα απο το AVS λενε οτι και εκει λειτουργουν καλα στα 144Hz για 1080p 24hz framepacked 3D.
Αυτα ειχα παρει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.