BenQ W1070

Μπορεί να έχει υπερφορτωθεί η σελίδα από την κίνηση από εξωτερικό. Άκουσαν για power buy και τρέξαν να συμμετάσχουν. :)
Μην αφαιρέσουν κανένα μηδενικό φοβάμαι από τίποτα κοντράστ (που και πάλι τυπικές είναι).
Έχω δει σε διάφορες συσκευές να βγάζουν μοντέλα με διαφορές, που προορίζονται για συγκεκριμένες χώρες (π.χ. τηλεοράσεις, ψηφιακές μηχανές κτλ)

Το ξέρω. Και να χρειαζόταν να αλλάξουν κάτι, δεν ήταν ανάγκη να κατεβάσουν ούτε σελίδα ούτε site.
Απλά κουβέντα να γίνεται μέχρι να έρθει :BDBDG54:

Μας πήραν χαμπάρι οι Γερμανοί που γκρινιάζουμε για τις τιμές και τις ανέβασαν. Δύο πωλητές στο idealo.de στα 769 και όλοι οι υπόλοιποι στα 800 . Απαντες χωρίς διαθεσιμότητα.

Και στο skroutz, το ένα εκ των δυο καταστημάτων που τον έχουν στη λίστα των προϊόντων ανέβασε την τιμή πάνω από 1000 , ενώ μέχρι προχθές την είχε 950 νομίζω.
Χωρίς διαθεσιμότητα και εκεί.

παίδες μπορεί κάποιος να μας δώσει κάποια βοήθεια στην αγορά πανιού για τον 1070? ποιο πανί θα προτιμούσατε γιαυτόν και σε τι ιντσες?
νομίζω με την ομαδική αγορά πολλοί θα είναι σε αυτό το δίλημμα!!!

Απάντηση: Re: BenQ W1070

παίδες μπορεί κάποιος να μας δώσει κάποια βοήθεια στην αγορά πανιού για τον 1070? ποιο πανί θα προτιμούσατε γιαυτόν και σε τι ιντσες?
νομίζω με την ομαδική αγορά πολλοί θα είναι σε αυτό το δίλημμα!!!

Για τον 1070 ένα γκριζάκι είναι ό,τι πρέπει.

Για το τραπέζι του άβατάρ σου ένα πανί 860 Simonis, είναι επίσης ό,τι πρέπει!!!:D

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Για το τραπέζι του άβατάρ σου ένα πανί 860 Simonis, είναι επίσης ό,τι πρέπει!!!:D

Το ξέρω γιάννη ...με την πρώτη φθορά της τσόχας πάω για 860 Simonis πανί!!!

To Θέμα είναι τι κάνουμε με το πανί του τοίχου?..χιχι!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Το ξέρω γιάννη ...με την πρώτη φθορά της τσόχας πάω για 860 Simonis πανί!!!

To Θέμα είναι τι κάνουμε με το πανί του τοίχου?..χιχι!!!!

Ομαδική αγορά σε πανί είναι ψιλοδύσκολο να γίνει εκτός αν αρκετοί είστε τυχεροί ώστε οι χώροι να συμπίπτουν πάνω-κάτω σε διαστάσεις. Συνήθως καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες σε πανί λόγω χώρου, προτιμήσεων, απόστασης θέασης, τοποθέτησης του προβολικού κ.λ.π.

Αν θέλεις, δώσε μας μερικά στοιχεία για το χώρο σου, ώστε να δούμε τι γίνεται...:smile:

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Να κοιτάξω για γκρι δηλαδή ε; Το πανί θα μπει μπροστά από μπαλκονοπορτες με κλειστα τα παντζούρια κατά το 90% των προβολών. (Ο χώρος φαίνεται στο πρώτο πόστ της πρώτης σελίδας). Οι ιντσες θα παίζουν από 116 μέχρι 150 απότι βλέπω αν και απο τα 3-3.20 μέτρα περίπου που θα είναι τα μάτια μου πιστέυω οι 116 είναι μια χαρά. Υπολογίζα κανένα κατοστάρι αλλά μάλλον είναι λίγα ;

Γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμος??
Διαθεσιμότητα στο εξωτερικό προς το παρόν δεν υπάρχει,εδώ η τελευταία ενημέρωση την προηγούμενη Πέμπτη για τα κομμάτια που αφορούν το Power-buy ήταν πως μετά την παραγγελία σε 10 ημέρες θα τα έχουμε στα χέρια μας.. αυτά σύμφωνα με κατάστημα στην Αθήνα.

edit:στο εξωτερικό αναφέρουν από τέλος Ιανουαρίου διαθέσιμα..

Last edited:
Διαθεσιμότητα στο εξωτερικό προς το παρόν δεν υπάρχει,εδώ η τελευταία ενημέρωση την προηγούμενη Πέμπτη για τα κομμάτια που αφορούν το Power-buy ήταν πως μετά την παραγγελία σε 10 ημέρες θα τα έχουμε στα χέρια μας.. αυτά σύμφωνα με κατάστημα στην Αθήνα.

edit:στο εξωτερικό αναφέρουν από τέλος Ιανουαρίου διαθέσιμα..

Πολύ αισιόδοξο το βλέπω κι αυτό. Ουσιαστικά δεν κυκλοφορεί ο προβολέας ακόμη.
Πιστεύω πως περιμένουν να αποφασιστεί στο πόσο θα φτάσουν την τιμή για να δώσουν κομμάτια.
Ή απλά είμαι εγώ ο απαισιόδοξος.

Πολύ αισιόδοξο το βλέπω κι αυτό. Ουσιαστικά δεν κυκλοφορεί ο προβολέας ακόμη.
Πιστεύω πως περιμένουν να αποφασιστεί στο πόσο θα φτάσουν την τιμή για να δώσουν κομμάτια.
Ή απλά είμαι εγώ ο απαισιόδοξος.

Δημήτρη ουσιαστικά ο προβολέας δεν κυκλοφορεί και ίσως και οι δέκα ημέρες να γίνουν περισσότερες..
Υποψιάζομαι πως η Benq έβγαλε κάποια κομμάτια σε καλή τιμή σαν κράχτες τα οποία κάνανε την "δουλειά" τους και η δεύτερη φουρνιά θα έχει αυξημένη τιμή...μακάρι να βγω ψεύτης..

Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Θα σκαρφαλώσει εκεί που είναι και ο ανταγωνισμός (π.χ epson tw5910)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ομαδική αγορά σε πανί είναι ψιλοδύσκολο να γίνει εκτός αν αρκετοί είστε τυχεροί ώστε οι χώροι να συμπίπτουν πάνω-κάτω σε διαστάσεις. Συνήθως καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες σε πανί λόγω χώρου, προτιμήσεων, απόστασης θέασης, τοποθέτησης του προβολικού κ.λ.π.

Αν θέλεις, δώσε μας μερικά στοιχεία για το χώρο σου, ώστε να δούμε τι γίνεται...:smile:

Να ρωτήσω εγώ... πανί 120'' απόσταση θέασης 4m... το προβόλι στο calculator δείχνει εγκατάσταση σε min απόσταση 3,05.

τι είδους πανί να προτιμήσω?