BenQ W1070

ναι Κωστα θελει καποιον που να ξερει να τραβα,αλλα εμεις που τον εχουμε στα χερια μας ξερουμε ηδη τι εικονα βγαζει και τι μπορει να βγαλει ακομη

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Αν αυτές οι εντυπώσεις είναι μετά από ''λίγο χρόνο'', όταν θα βρεις παραπάνω, θα κρασσάρει ο σέρβερ!!!:D

Thank you and keep posting!!-bye-

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ίσως γίνει και πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση όπως ζητήθηκε...:flipout::flipout:

Αχ να είχα μία dslr και τρίποδα....

Όπως είπε και ο φίλος skopelos, οι φωτογραφίες είναι μόνο για να παίρνουμε μια ιδέα. Μην φαντάζεσαι ότι θα γίνονταν θαύματα και με μια καλύτερη μηχανή....trust me on that!!:ernaehrung004:

για να δεις isf πρεπει να το ενεργοποιησεις

Γιώργο γιαυτό έγραψα πως ίσως δεν το είδα στον λίγο χρόνο που ασχολήθηκα,αλλά,που θα πάει?θα τον βρει τον μαστοραcolormunki του.....:flipout:

Όπως είπε και ο φίλος skopelos, οι φωτογραφίες είναι μόνο για να παίρνουμε μια ιδέα. Μην φαντάζεσαι ότι θα γίνονταν θαύματα και με μια καλύτερη μηχανή....trust me on that!!:ernaehrung004:

Σίγουρα,αλλά θα ήταν πιο ελκυστικές...:)

Δοκιμάστε και σε αγώνα ποδοσφαίρου σήμερα να μας πείτε εντυπώσεις ρε παιδιά. Βασικά απο κίνηση στα ζόρικα έχω την περιέργεια να δω τι ψάρια πιάνει. (Μην βάλετε απο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ενδεικτικό..)

Προς κατόχους:

Όταν βρείτε λίγο χρόνο να παίξετε με το μηχανάκι, μπορείτε να ρυθμίσετε τα βασικά με τα πατερνάκια του avforums (brightness/contrast/sharpness) στα διάφορα modes. Επίσης, θα ήθελα τις εντυπώσεις σας σχετικά με το πως λειτουργεί το eco smart στην εικόνα καθώς και αν υπάρχουν χρωματικές αλλαγές από την χρήση του brilliant (προς το πορτοκαλοκοκκινωπό). Η λάμπα για να σταθεροποιηθεί στην απόκρισή/απόδοσή της θέλει καμμιά 60άρα ώρες, οπότε γράφτε ώρες!!

Πρέπει να τον επιλέξω overscan 3 για να μου γεμίσει την οθόνη το desktop (συνδεση htpc με hdmi) ενω στο test pattern γεμίζει όλη την οθόνη.Είναι νορμάλ αυτό ;
Περισότερα για πρώτες εντυπώσεις και φώτο το βράδυ..
Επίσης καθότι ψάρακλας αν μπορέι κάποιος πιο έμπειρος να μας πει τουλάχιστον στις βασικές ρυθμίσεις τι είναι καλό να έχουμε
thank you

Overscan 3.. τι αναποδο ειναι αυτο;
Κι αναρωτιομουν εχθες γιατι μου αφηνει 2 ποντους κενους γυρω γυρω, ενω wdtv & htpc δεν ειχαν overscan
Thanx!

να υποθεσω δλδ πως μονο με overscan=3 βλεπουμε 1:1 ?

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Πρέπει να τον επιλέξω overscan 3 για να μου γεμίσει την οθόνη το desktop (συνδεση htpc με hdmi) ενω στο test pattern γεμίζει όλη την οθόνη.Είναι νορμάλ αυτό ;
Περισότερα για πρώτες εντυπώσεις και φώτο το βράδυ..
Επίσης καθότι ψάρακλας αν μπορέι κάποιος πιο έμπειρος να μας πει τουλάχιστον στις βασικές ρυθμίσεις τι είναι καλό να έχουμε
thank you

Μπες στο μενού της κάρτας γραφικών και τσέκαρε το overscan να είναι στο 0.

Όσο για τις βασικές ρυθμίσεις, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/271-Βασικές-ρυθμισεις-ενός-προβολικού-μεσου

http://www.projectorjunkies.com/?p=366

Overscan 3.. τι αναποδο ειναι αυτο;
Κι αναρωτιομουν εχθες γιατι μου αφηνει 2 ποντους κενους γυρω γυρω, ενω wdtv & htpc δεν ειχαν overscan
Thanx!

να υποθεσω δλδ πως μονο με overscan=3 βλεπουμε 1:1 ?

Τσεκάρετε με αυτή την καρτέλα το pixel mapping. Κανονικά θα πρέπει να βλέπετε και την κόκκινη γραμμή πάχους ενός πίξελ στα όρια του πάτερν.

Clipboard01.jpg

Αν δεν την βλέπετε, υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Ή είναι κάποια overscan ρύθμιση ενεργοποιημένη default στον προβολέα, είτε στο player (m.p. ή PC).

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Μπες στο μενού της κάρτας γραφικών και τσέκαρε το overscan να είναι στο 0.

Όσο για τις βασικές ρυθμίσεις, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/271-Βασικές-ρυθμισεις-ενός-προβολικού-μεσου

http://www.projectorjunkies.com/?p=366
Γιάννη ούτε ο ΝΙΚ (ο Θεός που εχεις για φώτο ) πυροβολούσε τόσο γρήγορα...Αυτό ήταν μόλις το εβαλε στο μηδεν έστρωσε. Ξεκιναω να διαβάζω τα υπόλοιπα..Ευχαριστώ!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Γιάννη ούτε ο ΝΙΚ (ο Θεός που εχεις για φώτο ) πυροβολούσε τόσο γρήγορα...Αυτό ήταν μόλις το εβαλε στο μηδεν έστρωσε. Ξεκιναω να διαβάζω τα υπόλοιπα..Ευχαριστώ!!

O NIK θα σου είχε καλιμπράρει το μηχάνημα πριν το παραλάβεις!!!:D-bye-

Δοκιμάστε και σε αγώνα ποδοσφαίρου σήμερα να μας πείτε εντυπώσεις ρε παιδιά. Βασικά απο κίνηση στα ζόρικα έχω την περιέργεια να δω τι ψάρια πιάνει. (Μην βάλετε απο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ενδεικτικό..)
ειδα εχθες το μπαρτσα-λακορουνια σε hd και αλλα καναλια επισης,μια χαρα -bye-

Κωστα κ vazelos,τι ειναι αυτα που γραφετε με 10-15% αποκλιση στο σεταρισμα του για την αποσταση απο το πανι.
Ο χωρος μου ειναι λιγο οριακος και...τα εχω κανει πανω μου..

Αγη δεν εχω τελειωσει ακομα με το κρεμασμα,οποτε υπομονη απο εμενα την αλλα βδομαδα με φωτος

Άγη πρόχειρα πρόχειρα υπολόγισα πως πρέπει να κάνει λάθος το calculator..
Εφόσον τον έχεις γιατί δεν τον στηνεις στο σημείο που θα τοποθετηθεί να δεις πόσες ιντσες σου κάνει γιατί ότι και να σου πούμε λάθος θα είναι..πως κρατιεσαι και τον έχεις σφραγισμένο;
Σε καμία ωρίτσα θα ξεκινήσω τις πρώτες μετρήσεις