BenQ W1070

το sbs παίζει μόνο σε 1080i 50/60 .. προσοχή στο i .. θέλει interlaced mode, όχι p - prograssive
ά, παίζει και σε 720p ανάλυση νομιζω, αλλά που να κατεβαίνεις εκεί κάτω :music-smiley-005:

δηλαδη να ρυθμισω το media player να παίζει σε 1080ι ??? ευχαριστώ για την ανταπόκριση...

Αυτό το δέμα ζύγιζε 13 κιλά??? Καλά...τα 3 τα βλέπω, τα άλλα 10 που είναι??

Η πλάκα είναι που κάνω στον Άγη: "Ρε συ, πολύ ελαφρύ δεν είναι αυτό; Θα βρούμε προβολέα μέσα ή μόνο αεροπλάστ θα έχει;" :BDGBGDB55:

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση και τις φώτο κ. γάτε μας!!:ernaehrung004:

Ποιά παρουσίαση; :flipout:

το sbs παίζει μόνο σε 1080i 50/60 .. προσοχή στο i .. θέλει interlaced mode, όχι p - prograssive
ά, παίζει και σε 720p ανάλυση νομιζω, αλλά που να κατεβαίνεις εκεί κάτω :music-smiley-005:

Εδώ μιλάμε για epic fail, αν το SBS λειτουργεί όντως μόνο με είσοδο 1080i...

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ποιά παρουσίαση; :flipout:

Την παρουσίαση του Dark Knight σε 2,35 κάδρο!!!! Δεν πετάς τις κόπιες που έχεις από την εποχή του Οδυσσέα Ανδρούτσου να κατεβάσεις το έργο με το σωστό του κάδρο για να μην μπερδεύεις τον κόσμο??:flipout:

Ααααα, πολύ το φχαριστήθηκα!!!:laugh::laugh:

To manual λεει:

1080p/24 υποστηριζει top/bottom και frame packing.
1080i/50-60 υποστηριζει side by side και frame sequential.

720p/ 24-50-60 υποστηριζει top/bottom και frame packing.

Δηλαδη δεν υποστηριζει 1080p side by side....απο οτι λεει.

Το παραξενο της ιστοριας ειναι οτι και στον δικο μου 7000, το manual λεει οτι side by side υποστηριζει μονο 1080i 50-59-60 και οχι 24p.
Εμενα ομως τα 1920Χ1080 sbs τα αναπαραγει κανονικα.
Δεν ξερω τι συμβαινει, για αυτο και περιμενα να παρουν οι κατοχοι στα χερια τους τα κομματια για δοκιμες.

Re: Απάντηση: BenQ W1070

To manual λεει:

1080p/24 υποστηριζει top/bottom και frame packing.
1080i/50-60 υποστηριζει side by side και frame sequential.

720p/ 24-50-60 υποστηριζει top/bottom και frame packing.

Δηλαδη δεν υποστηριζει 1080p side by side....απο οτι λεει.

Το παραξενο της ιστοριας ειναι οτι και στον δικο μου 7000, το manual λεει οτι side by side υποστηριζει μονο 1080i 50-59-60 και οχι 24p.
Εμενα ομως τα 1920Χ1080 sbs τα αναπαραγει κανονικα.
Δεν ξερω τι συμβαινει, για αυτο και περιμενα να παρουν οι κατοχοι στα χερια τους τα κομματια για δοκιμες.

αυτά είναι και τα επίσημα HDMI standards (δεν έχω το reference, θα το βάλω αν το βρω)
και οι περισσότεροι προβολείς αυτά αναφέρουν πως υποστηρίζουν (το έχω διαβάσει και για Οπτομα)
υποθέτω όμως πως το firmware κάποιων παραβλέπει τέτοιους περιορισμούς
και πιθανολογώ πως το μετατρέπουν εσωτερικά σε ότι χρειάζονται
ελπίζω σε κάποιο firmware να παίξει και για τους W1070 αυτό

αλήθεια μπορείς να παρατηρήσεις διαφορά στο SBS μεταξύ 24p και 60i ?
θα είχε ενδιαφέρον να το τσεκάρεις

Αν είναι έυκολο ας μου πει κάποιος πόση ώρα μένει ανοιχτός ο ανεμιστήρας (και αν παίζει ρόλο το πόση ώρα αναβε ο προβολέας πριν) . Επίσης όταν ο προβολέας είναι κλειστός αλλα στην πρίζα(αναμένο δηλαδή το πορτοκαλι φωτάκι) ακούγεται ενα σφυργιμάτικι - γρύλισμα πάρα πολύ σιγάνο , το παρατήρησα μόνο σήμερα το πρωι στην απόλυτη ησυχία και μάλιστα δεν μπορούσα να προσδιορίσω ότι ακούγεται από εκει αλλά τελικά από εκει είναι και συγκεκριμένα από την δεξια πλευρά όπως τον κοιτάς. Μόλις το έβγαλα από την πρίζα σταμάτησε.. Μπορέι να το τσεκάρει κάποιος και αυτό ; (έτσι για να μου φέυγουν όλες οι αμφιβολίες..)

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Την παρουσίαση του Dark Knight σε 2,35 κάδρο!!!! Δεν πετάς τις κόπιες που έχεις από την εποχή του Οδυσσέα Ανδρούτσου να κατεβάσεις το έργο με το σωστό του κάδρο για να μην μπερδεύεις τον κόσμο??:flipout:

Ααααα, πολύ το φχαριστήθηκα!!!:laugh::laugh:

Ασε κατέβα κάτω. Μου είπε ότι το φίδι το πέρασε πολύ καλύτερα από τον ιζόλα. Houston we have a problem. Λές και τα άλλα τα περνάει πολύ καλύτερα ο ιζόλα και το φίδι μας μάρανε :ADFADF1:

Του είπα οτι με ενεργή την ίριδα αλλάζουν πολύ τα πράγματα. :7SFGSFG: αλλά εκεί έχουμε άλλα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Παιδια καλοθεατο το προβολι σε ολους μας.Δεν αντεξα,ειχα και τον πατερνολαγνο J_L? και το εστησα.
Εκπληκτικο!Πλεον δεν υπαρχει γυρισμος.
Το μονο που μετανιωσα λιγο που δεν πηρα το πανι των 120'.
P.S. Το 10μετρο καλωδιο που αγορασα κλειδωσε και σε μενα κανονικα σε full blu ray 3d..

Φίλε μου εγώ πήρα 120''... αν σου πω ότι κι αυτές τις βλέπω λιγες???? :worshippy: απόσταση θέαση κοντα 4μ.
Ερώτηση : έχεις το καλώδιο (10μ) των 8 ευρώ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ασε κατέβα κάτω. Μου είπε ότι το φίδι το πέρασε πολύ καλύτερα από τον ιζόλα. Houston we have a problem. Λές και τα άλλα τα περνάει πολύ καλύτερα ο ιζόλα και το φίδι μας μάρανε :ADFADF1:

Του είπα οτι με ενεργή την ίριδα αλλάζουν πολύ τα πράγματα. :7SFGSFG: αλλά εκεί έχουμε άλλα

Εσενα σε ετοιμαζω να δεις και χωρις A I :ernaehrung004:

Ωραίες οι φωτογραφίες που ανεβάσατε βρε παιδιά...μόνο οι δικές μου ήταν άθλιες...:smash:

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα και το λέω γιατί η σκηνή του MONTENEGRO δεν έχει καμία σχέση...στην συγκεκριμένει δίνει ρέστα ο προβολέας..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Aν εννοεις εμενα, καλυτερα να τα πει ο elriego.
Ηταν παρων στις δοκιμες μαζι με τα benq και τα optoma γυαλια.
Ειδε λοιπον και μονος του οτι η ποιοτητα που εδιναν (red tint, crosstalk, φως) ηταν πολυ κοντα στα υπολοιπα 2 original, με τη διαφορα οτι εκεινα κοστιζαν στο 80αρι.

Μιας και ξερει τις λεπτομερεις (τιμη, προμηθευτη κλπ) ας γραψει στο νημα συνοδευτικων του 1070, μιας και πιστευω οτι αρκετοι θα θελουν να αγορασουν 2-3 ζευγαρια τοσο φθηνα που ειναι.

Για τις λεπτομερεις αποδοσης ειναι ακριβως οπως τα λεει ο warewolf73. Εγω ειχα παρει αυτα. Οταν τα πηρα ειχε στοκ απο Γερμανια αλλα τωρα δεν βλεπω να εχει παρα μονο στην Κινα. Παιζουν και απο πωλητες στην Κινα απλα οποιος παρει να κοιταξει να ειναι τα 144Hz. Για τον W7000 δουλεψαν παρα πολυ σωστα και απο οτι διαβαζω και απο ξενα φορα δουλευουν τελεια για τον W1070 για FullHd 3d που θελει 144Ηz(δουλευει και στα 120Hz βεβαια).

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Φίλε μου εγώ πήρα 120''... αν σου πω ότι κι αυτές τις βλέπω λιγες???? :worshippy: απόσταση θέαση κοντα 4μ.
Ερώτηση : έχεις το καλώδιο (10μ) των 8 ευρώ???
Ναι αυτο εχω απο την PCI.Δουλευει αψογα με blu ray full hd 3d..
Η αποσταση μου ειναι 2,5μ.Το μετανιωσα γιατι ελεγα να παω πιο πισω τον καναπε.Τωρα με την 100αρα,θα μεινει ως εχει..

Αυτο παντως με το side by side 3d μεγαλη ξενερα..
Νικο Πετειναρακη,περιμενουμε φωτογραφιες απο τη δικη σου οθονη! :smash:

Καλα φιδια απο δω,φιδια απο εκει και μια φωτο με φιδια δεν εβγαλε,μονο λογια!!
Μηπως αυτον τον εχουν ζωσει τα φιδια και θελει κανα προβολι??

Καλα φιδια απο δω,φιδια απο εκει και μια φωτο με φιδια δεν εβγαλε,μονο λογια!!
Μηπως αυτον τον εχουν ζωσει τα φιδια και θελει κανα προβολι??

Στον χώρο/απόσταση θέασης που έχω, ό,τι πρέπει θα είναι το προβόλι...

FOT-837005.jpg

Άσε που έχω και άσπρους τοίχους... :laugh:

Χαχα,που τις βρισκετε τις photos αθεοβοβοι,καλα απο τοιχος ας μην μιλησουμε και ακομη και το δαπεδο-μαρμαρο...ελαμπε απο τη χαρα του για το νεο προβολι!
Γιαννη και εγω ετσι πιστευω...αλλα στο μπανιο υπαρχει ηδη ομιχλη...:ADFADF1:

Ψυχραιμία Μανόλη, ψυχραιμία, μια χαρά είναι το Μπαρτσελόνα-Μίλαν και στην p50ut50.....

Μόλις τελείωσα την τρίτη μου ταινία (Προμηθέας) από την ημέρα που τον πήρα (μη νομίζετε πως βλέπω μόνο πατερνακια :) ) την οποία είχα δει μόλις βγήκε στο Odeon Κομοτηνής σε 3d και έχω να πω πως είδα "άλλη" ταινία!!!!!
Τα χρώματα,η καθαρότητα,η ευκρίνεια δεν μπορούν καν να συγκριθούν..στα αρχικά μακρυνα πλάνα του πλανήτη μας έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!η λεπτομέρεια των στολών,η παραμικρή σταγόνα στο πρόσωπο ήταν όλα τόσο ευδιακριτα και τόσο αληθοφανη..
Ίσως ακουγομαι υπερβολικός,ίσως φταίει πως είναι ο πρώτος μου full hd προβολεας αλλα εύκολα δεν παρασυρομαι..το μαύρο του (out of the box) ΝΑΙ,είναι η αχίλειος πτέρνα του..ΝΑΙ πάσχει απο contrast αλλα μέχρι εκει..όλοι οι άλλοι τομείς του είναι ανικητοι για μηχάνημα της αξίας του...
Να τον χαιρόμαστε παιδιά και προσωπικά θα περάσω αρκετά χρόνια μαζι του πριν τον αντικαταστησω με έναν 4Κ των 1000 ..