Μόλις τελείωσα την τρίτη μου ταινία (Προμηθέας) από την ημέρα που τον πήρα (μη νομίζετε πως βλέπω μόνο πατερνακια) την οποία είχα δει μόλις βγήκε στο Odeon Κομοτηνής σε 3d και έχω να πω πως είδα "άλλη" ταινία!!!!!
Τα χρώματα,η καθαρότητα,η ευκρίνεια δεν μπορούν καν να συγκριθούν..στα αρχικά μακρυνα πλάνα του πλανήτη μας έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!η λεπτομέρεια των στολών,η παραμικρή σταγόνα στο πρόσωπο ήταν όλα τόσο ευδιακριτα και τόσο αληθοφανη..
Ίσως ακουγομαι υπερβολικός,ίσως φταίει πως είναι ο πρώτος μου full hd προβολεας αλλα εύκολα δεν παρασυρομαι..το μαύρο του (out of the box) ΝΑΙ,είναι η αχίλειος πτέρνα του..ΝΑΙ πάσχει απο contrast αλλα μέχρι εκει..όλοι οι άλλοι τομείς του είναι ανικητοι για μηχάνημα της αξίας του...
Να τον χαιρόμαστε παιδιά και προσωπικά θα περάσω αρκετά χρόνια μαζι του πριν τον αντικαταστησω με έναν 4Κ των 1000 ..
Ναί φίλε..Και αυτά τα χρώματα στα πρόσωπα...Άσχετο,τι είναι Franky??Απίστευτος ε; μέσα στο διαστημόπλοιο που εμφανίζεται το πλανητικό σύστημα,χάσιμο ε;![]()
Στον Φράνκυ πότε με το καλό θα πέσει??:Banane0:
Ναί φίλε..Και αυτά τα χρώματα στα πρόσωπα...Άσχετο,τι είναι Franky??
Ναί φίλε..Και αυτά τα χρώματα στα πρόσωπα...Άσχετο,τι είναι Franky??
Κωστα πρεπει να δεις και το Μεσι HD στον Franky![]()
Μαγκες καλοριζικα και καλοθεατα τα προβολια ...μια αγορα σας λειπει.........ενας κουμπαρας να ριχνετε 0.50 cents για καθε προβολη! για την επομενη λαμπα![]()
Κώστα και Γιάννη ευχαριστώ για το franky!Μόλις τελείωσε το Lincoln,μπορώ να πω ότι είχε κόκκο και πέπλο..Μάλλον πρέπει να στρωθώ να ξεστραβωθώ στα περί ρυθμίσεων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.