Takeshy
AVClub Enthusiast
- 22 August 2012
- 1,200
Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070
Στο eco τον έχω,αλλά παίζει ρόλο?
Όχι.
@Κώστα, βάλε τον στο eco.
Όχι.
@Κώστα, βάλε τον στο eco.
Στρώσιμο της λάμπας δεν κάνεις?? Γιατί να δουλεύει τσίτα η λάμπα και να καις τζάμπα ρεύμα?
Μέχρι στιγμής 17 ώρες...λίγες λίγες.. :smash:![]()
Μα ''χρωστάς'' και μια μέτρηση των χρωμάτων, mr Kostas!!![]()
διαπιστώθηκαν διαφορές όπως: κλείδωμα-φωτεινότητα-χρώματα-ακόμη και στον τόνο της επιδερμίδας..
Μόνο το κλείδωμα κράτα, Κώστα. Τα υπόλοιπα, είναι απλά δυνητικά (και όχι απαραίτητα επιθυμητά) απότοκα του κλειδώματος...
Τι να σου πω βρε Γιάννη? μάλιστα μου είπε πως μετρήσανε με όργανο και είχε διαφορές στην φωτεινότητα...
Μα φυσικά... Αν το ένα καλώδιο ήταν κλειδωμένο σε π.χ. 8bit βάθος χρώματος και το άλλο σε 12bit βάθος χρώματος, στο κατάλληλο προβολικό μέσο θα μετρήσεις και διαφορές φωτεινότητας-χρώματος. Αν δε επιλέξεις και διαφορετικά colorspaces, μπορεί να μεγαλώσεις ακόμα περισσότερο τις "διαφορές"...![]()
αν δεν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος αλλα νομιζω πως δεν θα κανει δουλεια αυτο,το μονο που θες ειναι ενα bd πλειερ με δυο εξοδους hdmi η μια στον BENQ W1070 για εικονα και η αλλη στον ενισχυτη για τον ηχο,το ιδιο εχω κανει και εγω με το οππο 93Παιδιά, μόλις αγόρασα ένα HDMI Splitter για να έχω ήχο από τον ενισχυτή μου που δεν υποστηρίζει 3D και τριδιάστατη εικόνα από τον BENQ W1070. Το κουτί και οι οδηγίες αναφέρουν ότι υποστηρίζει "3D all format including [email protected]/24Hz, [email protected]/60Hz bandwidth up to 225MHz". Στις οδηγίες όμως αναφέρει ότι υποστηρίζει "HDCP και HDMI High Speed (1.3b)" όχι 1.4. Θα παίζει 3D από 3D Bluray player ή Playstation 3 ή να το πάω πίσω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.