BenQ W1070

UPS του βάλατε? άλλο ένα αναγκαίο έξοδο..τις προάλλες αγόρασα ένα καινούργιο για χάρη του..μεγάλη η χάρη του King...

long Live the King...(αλά Άγη :) )

Γιάννη αν βρω χρόνο απόψε (έχω και τον επίλογο-σεντόνι για το Power buy και βαριέμαι :) ) θα το στήσω το Munki και θα έχεις και τριγωνάκι και σε σύγκριση με φιλτράκι...τι λες? :)

να αναφερθώ και λίγο σε αυτά που είπατε παραπάνω για το hdmi,μόλις μίλησα με Κο παχή και μέσα σε όλα του έθεσα το ερώτημα,αν αξίζει η μεγάλη διαφορά χρημάτων στο καλώδιο hdmi.Μου απάντησε πως πάνω από τα 5μ και κυρίως πάνω από τα 10μ οι διαφορές αυξάνονται τρομακτικά όσον αφορά κλειδώματα και ποιότητα εικόνας.στην Avart κάνανε ένα τεστ Α-Β σε μεγάλα καλώδια και διαπιστώθηκαν διαφορές όπως: κλείδωμα-φωτεινότητα-χρώματα-ακόμη και στον τόνο της επιδερμίδας..
Αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του..
θεωρώ πως τα ακριβά καλώδια δεν είναι marketing τουλάχιστο στις μεγάλες αποστάσεις,απλά είναι πανάκριβα....ένα 10μετρο και δεν θα αναφέρω την μάρκα του για ευνόητους λόγους στα 300 !!!!!!!!!!!

Να πω και κάτι άλλο μέσα από την συζήτηση,σε κάποια στιγμή μου λέει <<ευτυχώς παρέλαβαν όλοι και δεν έχουν τα μηχανήματα πρόβλημα,γιατί ένας κάτοχος Epson 9100 (2090 ) έχει πρόβλημα,δεν νετάρει ο προβολέας,είναι θολός>>και ο άνθρωπος δεν είναι άσχετος,πριν είχε έναν Optoma...
Καμία σχέση με τους περσινούς 9000 αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται....
και να σας πω και κάτι άλλο,τον Ιανουάριο κατά την διερεύνηση του Power buy άλλο κατάστημα μου είπε πως υπάρχουν με πρόβλημα 17 epson 9000 στην Ιταλία εδώ και 3-5 μήνες...και οι κάτοχοι περιμένουν :smash:

Φανταστείτε φρίκη!!!!!!!!!!!!

διαπιστώθηκαν διαφορές όπως: κλείδωμα-φωτεινότητα-χρώματα-ακόμη και στον τόνο της επιδερμίδας..

Μόνο το κλείδωμα κράτα, Κώστα. Τα υπόλοιπα, είναι απλά δυνητικά (και όχι απαραίτητα επιθυμητά) απότοκα του κλειδώματος...

Μόνο το κλείδωμα κράτα, Κώστα. Τα υπόλοιπα, είναι απλά δυνητικά (και όχι απαραίτητα επιθυμητά) απότοκα του κλειδώματος...

Τι να σου πω βρε Γιάννη? μάλιστα μου είπε πως μετρήσανε με όργανο και είχε διαφορές στην φωτεινότητα...

Τι να σου πω βρε Γιάννη? μάλιστα μου είπε πως μετρήσανε με όργανο και είχε διαφορές στην φωτεινότητα...

Μα φυσικά... Αν το ένα καλώδιο ήταν κλειδωμένο σε π.χ. 8bit βάθος χρώματος και το άλλο σε 12bit βάθος χρώματος, στο κατάλληλο προβολικό μέσο θα μετρήσεις και διαφορές φωτεινότητας-χρώματος. Αν δε επιλέξεις και διαφορετικά colorspaces, μπορεί να μεγαλώσεις ακόμα περισσότερο τις "διαφορές"... ;)

Μα φυσικά... Αν το ένα καλώδιο ήταν κλειδωμένο σε π.χ. 8bit βάθος χρώματος και το άλλο σε 12bit βάθος χρώματος, στο κατάλληλο προβολικό μέσο θα μετρήσεις και διαφορές φωτεινότητας-χρώματος. Αν δε επιλέξεις και διαφορετικά colorspaces, μπορεί να μεγαλώσεις ακόμα περισσότερο τις "διαφορές"... ;)

Μα το κάνανε για τον εαυτό τους απ''οτι κατάλαβα,για να δουν αν όντως ισχύουν οι διαφορές...τώρα τι να πω δεν παίρνω και όρκο και ούτε το μέρος τους,ότι δηλαδή έτσι είναι,απλά μεταφέρω την συνομιλία...
Έχεις κάνει κάποιο ανάλογο τεστ?

Παιδιά, μόλις αγόρασα ένα HDMI Splitter για να έχω ήχο από τον ενισχυτή μου που δεν υποστηρίζει 3D και τριδιάστατη εικόνα από τον BENQ W1070. Το κουτί και οι οδηγίες αναφέρουν ότι υποστηρίζει "3D all format including [email protected]/24Hz, [email protected]/60Hz bandwidth up to 225MHz". Στις οδηγίες όμως αναφέρει ότι υποστηρίζει "HDCP και HDMI High Speed (1.3b)" όχι 1.4. Θα παίζει 3D από 3D Bluray player ή Playstation 3 ή να το πάω πίσω;

Παιδιά, μόλις αγόρασα ένα HDMI Splitter για να έχω ήχο από τον ενισχυτή μου που δεν υποστηρίζει 3D και τριδιάστατη εικόνα από τον BENQ W1070. Το κουτί και οι οδηγίες αναφέρουν ότι υποστηρίζει "3D all format including [email protected]/24Hz, [email protected]/60Hz bandwidth up to 225MHz". Στις οδηγίες όμως αναφέρει ότι υποστηρίζει "HDCP και HDMI High Speed (1.3b)" όχι 1.4. Θα παίζει 3D από 3D Bluray player ή Playstation 3 ή να το πάω πίσω;
αν δεν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος αλλα νομιζω πως δεν θα κανει δουλεια αυτο,το μονο που θες ειναι ενα bd πλειερ με δυο εξοδους hdmi η μια στον BENQ W1070 για εικονα και η αλλη στον ενισχυτη για τον ηχο,το ιδιο εχω κανει και εγω με το οππο 93

είχα δοκιμάσει κάτι σχετικό επειδή έχω/είχα δύο προβολικά μέσα (προβολέα και τηλεόραση) και το player μου έχει μόνο μια έξοδο (ο ενισχυτής δεν έχει καν hdmi) και ενώ στην τηλεόραση ήταν όλα καλά και ουσιαστική διαφορά δεν έβρισκες μετά την τοποθέτηση του, με τον προβολέα το είχα το θεματάκι. Το hdmi που χρησιμοποιούσα για να φτάσω στον προβολέα ήταν ή δεκάμετρο ή οκτάμετρο. Το μαραφέτι που έβαλα μάλλον σε συνδυασμό με τη μεγάλη απόσταση ήρθε και έκατσε βαρύ? Πάντως είχα πιο σπασμένη κίνηση. Ήταν και αυτοενισχυόμενο το σπλίτερ. Θα έλεγα να αφού το έχεις πάρει δοκίμασε το άμεσα ώστε να μπορέσεις να το γυρίσεις πίσω αν τελικά δε σου κάνει.