BenQ W1070

Το προβόλι παιδιά είναι απίστευτο!και προσωπικά δε θέλω να μειώσω τη φωτεινότητα,μου αρέσει ακριβώς όπως παίζει στο smart eco!Είδα πιο πολύ απο περιέργεια πάλι το Battleship και έπαθα!Α,και ίδη οι 100" μου φαίνονται λίγες..Ερώτηση:Εσείς τον ξεπριζώνετε όταν δεν τον χρησιμοποιείτε;

Smart eco σε 100":HTEHETH63:
Θα τυφλωθείς βρε Νικ....
Του έχω και ups και τον ξεπριζώνω και σταματάει ο βόμβος...

Οπωσδήποτε στο ups τον προβολέα , φαντάσου εκεί που βλέπεις και βράζει η λάμπα , να γίνει διακοπή και να σταματήσει φυσικά και ο ανεμιστήρας .

Ρε φίλε,έχω,απλά από εκεί που παίρνει ρευμα δε βολεύει να μπει..Να αγχωθώ τώρα;;

Να αγχωθείς...δεν ξέρω πως είναι εκεί αλλά σε μένα μου έτυχε δύο διαφορετικές φορές διακοπή στιγμιαία μεν...

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Οπωσδήποτε στο ups τον προβολέα , φαντάσου εκεί που βλέπεις και βράζει η λάμπα , να γίνει διακοπή και να σταματήσει φυσικά και ο ανεμιστήρας .

:a0210:

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Οκ!

Αν δεν κάνω λάθος, το user 1 χρησιμοποιεί σαν βάση το standard mode και το user 2 το cinema? Λάμπα Hi/low? BC off/on?

εχω αλλαξει τα παντα Γιαννη,και στα 2 mode εχω τα ιδια τωρα οπως ειπα παραπανω
μια ερωτηση τι ups θελει(online or line interactive)

Last edited:
Ωχ...Σε μπελάδες θα μπω πάλι..Κώστα πολύ μου αρέσει,Εξ´άλλου μάλλον η οθόνη έχει λιγότερο κέρδος απο 0.8 όπως είπε και ο κ.Βογιατζάκης στο δίπλα νήμα..

Δεν νομίζω πως σε σώζει το 0.8,απλά σε εντυπωσιάζει το πολύ φως...όσο για τις ίντσες αν σου πω <<σου τά´λεγα >>δεν θα με παρεξηγήσεις ε?

Οκ κύριοι,με πείσατε..Από αύριο να δώ που θα βάλω ups..Κώστα τα ίδια χάλια και εδώ η ΔΕΗ.

Νίκο αν σου πω πως για χάρη του αγόρασα καινούργιο γιατί φοβόμουν το παλιό θα με πιστέψεις?
και όταν έγιναν οι διακοπές τσιτώθηκα....φαντάσου...φρίκη...

Σε πιστεύω Κωστή!Και μια παράξενη ερώτηση για εσάς που ασχολείστε και με τις ρυθμίσεις:Πόσο πιστευετε ότι επηρρεάζει η δυσχρωματοψία τη θέαση;;Έχω όπως καταλάβατε..
Αν μας πεις και τι είναι αυτό......χαχαχαχαχαχα:flipout:

τώρα εγώ θα πω κάτι άλλο και πιστεύω να μην θυμώσει ο John...
έρχεται σύντομα: 1070 vs 7000 :Banane0:

Κληρονομικό,και αρκετά συχνό στους άνδρες.Πράσινο,κόκκινο,καφέ,γκρί,υπο προϋποθέσεις...αχταρμάς.Δε σάς έδειξαν τα ψευδοχρωματικά τέστ όταν πήρατε δίπλωμα;Αυτά με τις χρωματιστές βούλες που σχηματίζουν αριθμούς...Μου κόστισε την Ικάρων,και δε θα μάθω ποτέ και τι άλλο απο άποψη αντίληψης εικόνας..