salonicafan
Established Member
- 26 December 2010
- 100
Παιδιά στα 4.5 μέτρα απόσταση από την οθόνη το projector central μου βγάζει ότι πρέπει να έχω πανί 160 ίντσες. Ισχύει κάτι τέτειο ;
πολλές μου φαίνοντε. 140 περίπου νομίζω
Παιδιά στα 4.5 μέτρα απόσταση από την οθόνη το projector central μου βγάζει ότι πρέπει να έχω πανί 160 ίντσες. Ισχύει κάτι τέτειο ;
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η διαφορά ανάμεσα στο W7000+ and W1070 όσο αφορά στην ίδια απόσταση στο τι πανί χρειάζομαι. Για παράδειγμα στην ίδια απόσταση από το πανί (4.5 μέτρα) o 1070 θέλει 150 ίντσες ενώ ο 7000+ θέλει 120 πάντα σύμφωνα με τον calculator της benq.
Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά.
Ποιες ειναι τελικά οι διαφορές 1070 και 1080 ?
Όλα καλά τελικά ρε παιδιά αλλά αυτό το πράγμα με τον θόρυβο από τους ανεμιστήρες δεν υποφέρετε
Προσπάθησα να δω μια ταινία πριν από λίγο σε οχι μεγάλες εντάσεις λόγο ώρας και δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά.
Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Τελικά κάνει τόσο φασαρία η έπεσα στην περίπτωση?
Με την ευκαιρία να ξαναπούμε ένα tip για τις ζεστές μέρες που έρχονται..πριν κλείσετε τον προβολεα ενεργοποιήστε το high altitude mode έτσι ώστε να γίνει πιο σωστή ψύξη της λαμπας(περισσότερες στροφές) και στην επόμενη θέαση το βάζετε στο off.
Καταλάβαμε...άδειασες τα π.μ. σου και η επικοινωνία με τον λύκο επεκαταστάθη!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.