BenQ W1070

Παιδιά στα 4.5 μέτρα απόσταση από την οθόνη το projector central μου βγάζει ότι πρέπει να έχω πανί 160 ίντσες. Ισχύει κάτι τέτειο ;

πολλές μου φαίνοντε. 140 περίπου νομίζω

Ιδεατο για την αποσταση σου ειναι ενα πανι γυρω στις 150-155 ιντσες.
Γνωμη μου ειναι ομως και καλυτερα να σου το πουν πιο σιγουρα οι πιο γνωστες του forum να ερθεις αν γινεται πιο κοντα και να μην πας σε πανι πανω απο 14ο ιντσες.Νομιζω με 140 στα 4,2-4,3μ εισαι Θεος! -bye-

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η διαφορά ανάμεσα στο W7000+ and W1070 όσο αφορά στην ίδια απόσταση στο τι πανί χρειάζομαι. Για παράδειγμα στην ίδια απόσταση από το πανί (4.5 μέτρα) o 1070 θέλει 150 ίντσες ενώ ο 7000+ θέλει 120 πάντα σύμφωνα με τον calculator της benq.

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η διαφορά ανάμεσα στο W7000+ and W1070 όσο αφορά στην ίδια απόσταση στο τι πανί χρειάζομαι. Για παράδειγμα στην ίδια απόσταση από το πανί (4.5 μέτρα) o 1070 θέλει 150 ίντσες ενώ ο 7000+ θέλει 120 πάντα σύμφωνα με τον calculator της benq.

Γιατί σου κάνει εντύπωση?

Ο ένας φοράει long throw και ο άλλος short throw φακό.

Μαλλον μιλας για τον W1500 (wireless hdmi και αλλα καλουδια) που θα παιξει στα 1500-1800

Όλα καλά τελικά ρε παιδιά αλλά αυτό το πράγμα με τον θόρυβο από τους ανεμιστήρες δεν υποφέρετε
Προσπάθησα να δω μια ταινία πριν από λίγο σε οχι μεγάλες εντάσεις λόγο ώρας και δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά.
Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Τελικά κάνει τόσο φασαρία η έπεσα στην περίπτωση?

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Όλα καλά τελικά ρε παιδιά αλλά αυτό το πράγμα με τον θόρυβο από τους ανεμιστήρες δεν υποφέρετε
Προσπάθησα να δω μια ταινία πριν από λίγο σε οχι μεγάλες εντάσεις λόγο ώρας και δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά.
Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Τελικά κάνει τόσο φασαρία η έπεσα στην περίπτωση?

καιγω αυτό είπα πριν 2 σελίδες και ο Λάκης μου πε οτι το δικό του είναι αθορυβο.
σαν πρώτος μου προβολέας δεν είχα άλλον να συγκρίνω και γιαυτό πήγα πάσο.
περίμενα πάντως λιγότερο θόρυβο.
μου θυμίζει τον πρώτο pentium υπολογιστή μου.
λες και 20αετιας φουρφούρια βάλανε.

σε διάλογο , χωρίς μουσική εφε κτλ , πραγματικά είναι αισθητός ο θόρυβος αλλά και πάλι ειναι υποκειμενικό αυτό , άλλος δεν τον προσέχει καθόλου.Νομίζω ότι στο eco παντως μειώνεται.
είδα το skyfall οπτικά είναι όλα τα λεφτά δίνει ρέστα ο προβολέας προσκυνάει ο λαός. Πολύ καλή εικόνα επίσης το avengers (η ταινία λίγο χαζή). Έτσι για να δίνουμε και κανα 2 προτάσεις..

Αυτο συμαβαινει οταν υπάρχει μικρό σασί , οποτε μπαινει και μικρός ανεμιστήρας ο οποιος αναγκαζεται να παιζει σε πολλές στροφές για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κατασκευής.
Σε κάθε περίπτωση , δεν υπάρχει κανενας λογος να μην τον εχετε στο low lamp ( η eco , δεν γνωριζω την ονομασία του).

Από το πρώτο μου post με τις αρχικές εντυπώσεις είχα αναφέρει πως είναι θορυβωδης ακόμη και στο Eco (το πιο αθορυβο) και είναι λογικό λόγω μικρής κατασκευής όπως ειπώθηκε.Σε άλλους δεν τους φάνηκε και προφανώς έχει να κάνει και με την θέση του αλλα και με τις μέχρι τώρα εμπειρίες του καθένα.Προφανώς σε ταβανιασμα δεν θα ακούγεται τόσο και ανάλογα που είναι η θέση θέασης.
Προβλημα δεν νομίζω να υπάρχει αν αναρρωτιέστε απλά τσεκαρέτε τις επιλογές high altitude mode και το Quick cooling να είναι στο off.
Με την ευκαιρία να ξαναπούμε ένα tip για τις ζεστές μέρες που έρχονται..πριν κλείσετε τον προβολεα ενεργοποιήστε το high altitude mode έτσι ώστε να γίνει πιο σωστή ψύξη της λαμπας(περισσότερες στροφές) και στην επόμενη θέαση το βάζετε στο off.

Με την ευκαιρία να ξαναπούμε ένα tip για τις ζεστές μέρες που έρχονται..πριν κλείσετε τον προβολεα ενεργοποιήστε το high altitude mode έτσι ώστε να γίνει πιο σωστή ψύξη της λαμπας(περισσότερες στροφές) και στην επόμενη θέαση το βάζετε στο off.

Καταλάβαμε...άδειασες τα π.μ. σου και η επικοινωνία με τον λύκο επεκαταστάθη!!:flipout:

δεν ειπα οτι ειναι αθορυβος,οταν ξεκιναει στην αρχη,κανει σαν ελικοπτερο,στη συνεχεια ριχνει τις στροφες και αν δεν δωσεις σημασια,απλα δεν τον ακους.
Οπως το ρεινμποου εφεκτ,ειναι εκει αλλα ο εγκεφαλος το ''εξαφανιζει''.
Κοιταχτε και τις ρυθμισεις να δειτε τι εχετε ορισει.

Καταλάβαμε...άδειασες τα π.μ. σου και η επικοινωνία με τον λύκο επεκαταστάθη!!:flipout:

Εγω δεν του ειπα τιποτα. !
a213.gif