BenQ W1070

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Εγω δεν του ειπα τιποτα. !
a213.gif

Το tip είναι δικό σου και έπρεπε να το αναφέρω ξανά...-bye-

Απάντηση: Re: BenQ W1070

..............
Με την ευκαιρία να ξαναπούμε ένα tip για τις ζεστές μέρες που έρχονται..πριν κλείσετε τον προβολεα ενεργοποιήστε το high altitude mode έτσι ώστε να γίνει πιο σωστή ψύξη της λαμπας(περισσότερες στροφές) και στην επόμενη θέαση το βάζετε στο off.

Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα κι ασφαλες, και δεν νομιζω να το εχω διαβασει σε κανεναν κατασκευαστη.
Θα μεταβληθει ο ρυθμος ψυξης αρκετα.
Θεωρω οτι τα προυπολογισμενα απο τον κατασκευαστη ειναι οκ.
Εγω παντως δεν θα το εκανα.

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα κι ασφαλες, και δεν νομιζω να το εχω διαβασει σε κανεναν κατασκευαστη.
Θα μεταβληθει ο ρυθμος ψυξης αρκετα.
Θεωρω οτι τα προυπολογισμενα απο τον κατασκευαστη ειναι οκ.
Εγω παντως δεν θα το εκανα.

Το high atlitude δεν ειναι τιποτε αλλο απο αυξηση στροφων ανεμιστηρων σε περιπτωσης αραιης πυκνοτητας αερα λογω υψομετρου.
Αν καποιος το ενεργοποιησει πριν κλεισει ο προβολεας (ωστε να δουλεψουν οι ανεμιστηρες στο φουλ) ειδικα σε ημερες καυσωνα οπου η θερμοκρασια δωματιου ειναι μεγαλη, πιστευεις οτι η μεγαλυτερη ροη (θερμου ) αερα δωματιου θα ψυξει τοσο ακαριαια τη λαμπα οπου θα της δημιουργησει προβλημα. ?

Mιλαμε για μια μικρη αυξηση ροης θερμου αερα, οχι οτι με το high altitude θα ριξουμε με τους τονους -60 βαθμους αερα μεσα και θα παθει σοκ η λαμπα.
Αν μαλιστα ο προβολεας παιζει τα καλοκαιρια σε θερμοκρασιες δωματιου υψηλες χωρις A/C , θα μπορουσες (αν δεν σε ενοχλει ο θυρυβος ανεμιστηρων) να βλεπεις την ταινια με το high altitude on)

το Σαββατο που ειχα προβολη κι ο προβολεας ειναι στη κυριολεξια μπροστα στα ποδια μου,ο ανεμιστηρας ακουγοταν μονο οταν σταματαγαν οι διαλογοι και δεν υπηρχε καθολου ηχητικη πληροφορια.
Ακομα και σε διαλογους χωρις εφε και μουσικες,απλα περναει απαρατηρητος ο ανεμιστηρας.

Υ.Γ ειδα το Χομπιτ και για καμμια ωρα μετα,προσπαθουσα να ξεκολλησω το σαγονι μου απ'το πατωμα.:116:

:4616: φετος ο Αι Βασιλης ηρθε νωρις!

το Σαββατο που ειχα προβολη κι ο προβολεας ειναι στη κυριολεξια μπροστα στα ποδια μου,ο ανεμιστηρας ακουγοταν μονο οταν σταματαγαν οι διαλογοι και δεν υπηρχε καθολου ηχητικη πληροφορια.
Ακομα και σε διαλογους χωρις εφε και μουσικες,απλα περναει απαρατηρητος ο ανεμιστηρας.

Απλα εχεις υποστει κοφωση απο τον vas και πλεον δεν ακους τα ανεμιστηρια. :laugh:
Tip: Δοκιμασε να τον φερεις στο υψος του αυτιου, οπως κανετε εσεις οι χαιενταδες με τα τουιτερ. :flipout:

αν προβαλουμε σε οθονη 147'' σε ποια αποσταση απο την οθονη ειναι καλο να μπει ο 1070 (με δεδομενο οτι θα τοποθετηθει στο ταβανι με βαση);
απο εδω το ιmage brightness παιζει (συμφωνα με το zoom) απο 13 εως 16 fL..
εxουμε καλυτερη εικονα αν εχουμε το zoom στο 1;

4,10 -4,20 μέτρα. Αν θέλεις, δώσε μας μερικές πληροφορίες. Ύψος ταβανιού, απόσταση οθόνης (κάτω μέρος) από το πάτωμα, για να δούμε σε τι ύψος θα ταβανωθεί.

Re: Απάντηση: BenQ W1070

4,10 -4,20 μέτρα. Αν θέλεις, δώσε μας μερικές πληροφορίες. Ύψος ταβανιού, απόσταση οθόνης (κάτω μέρος) από το πάτωμα, για να δούμε σε τι ύψος θα ταβανωθεί.
Για τον προβολεα οπως και για την οθονη θα γινει βαση custom οποτε μπορει να τοποθετηθει οπου θα ειναι ιδανικα. Η οθονη θα ειναι τροχήλατη για να μετακινείται μιας και ο χωρος εχει και αλλες χρησεις. Υψος οθονης απο το πατωμα, υπολογιζω 60-80cm, το ταβανι αν θυμαμαι καλα ειναι 3,5μ αλλα στα δοκάρια λιγοτερο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Για τον προβολεα οπως και για την οθονη θα γινει βαση custom οποτε μπορει να τοποθετηθει οπου θα ειναι ιδανικα. Η οθονη θα ειναι τροχήλατη για να μετακινείται μιας και ο χωρος εχει και αλλες χρησεις. Υψος οθονης απο το πατωμα, υπολογιζω 60-80cm, το ταβανι αν θυμαμαι καλα ειναι 3,5μ αλλα στα δοκάρια λιγοτερο..

70 + 183 = 253.

Ο προβολέας μπορεί να κάτσει κάπου ανάμεσα σε 247 - 262 καθ' ύψος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Thanks, εδω να διευκρινησω ότι 147" (183 x 325cm) είναι και η μεγαλύτερη οθόνη (χωρίς ομως border πάνω κάτω) που μπορεί να έχει κάποιος με ένα κομμάτι μελαμινης 8mm το οποίο βγαίνει σε διάσταση 183 x 360cm.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Thanks, εδω να διευκρινησω ότι 147" (183 x 325cm) είναι και η μεγαλύτερη οθόνη (χωρίς ομως border πάνω κάτω) που μπορεί να έχει κάποιος με ένα κομμάτι μελαμινης 8mm το οποίο βγαίνει σε διάσταση 183 x 360cm.

Βάφεις με άσπρο-κάτασπρο πλαστικό χρωματάκι!!