BenQ W1070

Δυστυχώς ο δικός μου πρέπει να έχει πρόβλημα στον ανεμιστήρα και θα τον στείλω πίσω (Κάνει ίδιο θόρυβο όπως αυτός http://www.youtube.com/watch?v=ZQSK0O-OFD8). Δυστυχώς γιατί από άποψη εικόνας είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αρχικά να πω την αλήθεια ξενέρωσα λίγο όταν πρόβαλα σε έναν πράσινο-ανοικτό τοίχο. Λίγο όλα ήταν άτονα, κάπως θαμπά. Μετά όμως που τον πήγα σε άλλο δωμάτιο πιο σκούρο γενικά και με πιο σκούρους γκρι-μωβ τοίχους και πρόβαλα κάπου στις 160'' έπαθα την πλάκα μου. Δηλαδή άμα προβάλεις σε σωστό πανί και σε σκούρο δωμάτιο τι γίνεται? Μαζεύεις το σαγόνι σου από το πάτωμα?
Ατυχία..Κράτα μας σε παρακαλώ ενήμερους για την πορεία της υπόθεσης..

Ουφ....και νόμιζα πως θα είμαι μόνος στο τρελάδικο...:flipout:
γεια σου ρε Zeb..:ADFADF1:

κανείς άλλος για...:party:

δραμα παιδες τι να πω και γω πλεον που στα 4 μετρα βλεπω ...... 42 ινστες πλεον!!!!! Δε παλευεται η κατασταση κ δε βλεπω να βελτιωνεται κ στο αμεσο μελλον.... Εκτος αμα πω στον Τζονυ μας να μου τον στειλει απτο Ελλαδα χαχαχααααα :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Διαβάζω τόσο καιρό για τους καινούριους προβολείς και για τον Benq1070 και σας ζηλεύω!
Καλοθέατοι σε όλους..... εγώ ο άνθρωπος έχω ξεμείνει με εναν αξιοπρεπεστατο για την εποχή του Nec HT410....
Άντε να δω αν θα αξιωθώ τετοιες δύσκολες εποχές να πάρω κι εγώ εναν HD προβολέα

Ας ανανεωσω το thread με λιγες εικονες απο ενα προχειρο unboxing, που ειχα κανει οταν τον παρελαβα.

DSC_0424.jpgDSC_0422.jpgDSC_0418.jpgDSC_0434.jpgDSC_0427.jpg

Attachments

• DSC_0441.jpg
    DSC_0441.jpg
    81.1 KB · Views: 296
Last edited:
Καλοθεατος!!!! Ανβασε φωτο και με τον υπολοιπο χωρο ,οθονη,συνοδα

Οχι ενταξει τον εχω αναψει εχει παιξει 15 ωρες, απλα επαιζε για να στρωσει μονο :flipout: Εχει να παιξει τωρα 3 βδομαδες γιατι εκανα κατι μετακομισεις δωματιων βαψιματα κτλ.
Συντομα θα το λιωσω ομως :D

αποσταση θεασης στα 2,5 μετρα περιπου και αποσταση προβολεα στα 3,5μ (ο φακος του epson 700)...
σταθερη diy οθονη 96ιντσες....
Μπορει να κλεισει ο 1070 στις 96" στα 3,5μετρα?

Συμφωνα με το calculator της benq οχι, αλλα εγω που προχειρα εστησα με αποσταση φακο-οθονη 4,5 μετρα μου εβγαλε 130'' μαζι με λιγο ζουμ ενω με το calculator της benq αν βαλω αποσταση 4,5 με χωρις zoom βγαζει 136''.
Οποτε με αυτην την λογικη μπορει να σου κλεινει εκει που θες.

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Πραγματικά οι 106 ιντσες δεν αρκουν για 3d. Παντως είναι πολυ πιο ξεκουραστη η θεαση 3d απ'ο,τι περιμενα και τα sainsonic αριστη επιλογη για τα χρηματα τους. Επισης ανυπαρκτο rainbow effect μαλλον λογω της πτωσης της φωτεινοτητας οταν βλεπουμε 3d.

Επειδή έγινα και εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους αυτού του VFM προβολέα (ακόμη τρεχουν τα σάλια μου!) θα ήθελα να ρωτήσω για τα 3D γυαλιά. Από αυτά της Sainsonic (που διαβαζω οτι αρκετοι έχετε αγοράσει) ποια ειναι τα πιο καλα; Έχω δει οτι υπάρχουν απο 15 και άνω.

Επίσης κοιταζω το θέμα της οθόνης και διαβάζω τα αντίστοιχα νήματα τα οποία παρέχουν πλούσια ενημέρωση.

Επίσης κοιταζω το θέμα της οθόνης και διαβάζω τα αντίστοιχα νήματα τα οποία παρέχουν πλούσια ενημέρωση.
Πέστα Χρυσόστομε...

Επειδή έγινα και εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους αυτού του VFM προβολέα (ακόμη τρεχουν τα σάλια μου!) θα ήθελα να ρωτήσω για τα 3D γυαλιά. Από αυτά της Sainsonic (που διαβαζω οτι αρκετοι έχετε αγοράσει) ποια ειναι τα πιο καλα; Έχω δει οτι υπάρχουν απο 15 και άνω.

για γυαλια περιμενε λιγο να κυκλοφορησουν Ελλαδα και τα γνησια,εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος με αυτα