BenQ W1070

Re: Απάντηση: BenQ W1070

για γυαλια περιμενε λιγο να κυκλοφορησουν Ελλαδα και τα γνησια,εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος με αυτα

Πάντως διαβάζω πολύ καλές έως άριστες αναφορές για τα γνήσια γυαλιά απλά είναι λιγάκι ακριβά! Βέβαια ότι πληρώσει παίρνεις!

Ευχαριστώ!

Παρακαλώ,
η λογική "λέει" όπως σωστά είπε και ο Γιώργος να πάρεις ένα δυο φθηνά να κανείς την δουλειά σου και με την πρώτη ευκαιρία παίρνεις και τα γνήσια.

Παρακαλώ,
η λογική "λέει" όπως σωστά είπε και ο Γιώργος να πάρεις ένα δυο φθηνά να κανείς την δουλειά σου και με την πρώτη ευκαιρία παίρνεις και τα γνήσια.
Δεν έχω δει με τα γνήσια αλλά εκτός αν κάποιος βλέπει πάρα πολύ 3d κτλ δεν νομίζω ότι αξίζουν την διαφορά (4 φορές πιο φτηνα τουλαχιστον τα sainsonic) . Άλλωστε υπάρχει και έλλειψη σε τίτλους , πόσα 3d να δεις;
Ο καθένας βέβαια κάνει κουμάντο στην τσέπη του

η διαφορά στην τιμή είναι ένα το κρατούμενο, το θέμα είναι αλλού υπάρχει τόση διαφορά ώστε να δικαιολογεί να τα χώσουμε??

πηρα ενα καινούριο hdmi 10m και συνέχεια χάνετε το σημα. να το αλλάξω ή μπορώ με κάποιο τρόπο να το κλειδόσω απτο μενου του προβολέα; κάτι τέτοιο άκουσα

η διαφορά στην τιμή είναι ένα το κρατούμενο, το θέμα είναι αλλού υπάρχει τόση διαφορά ώστε να δικαιολογεί να τα χώσουμε??

Αυτό θέλω να ανακαλύψω και εγώ πριν κάνω... την αγορά!

Απάντηση: Re: BenQ W1070

πηρα ενα καινούριο hdmi 10m και συνέχεια χάνετε το σημα. να το αλλάξω ή μπορώ με κάποιο τρόπο να το κλειδόσω απτο μενου του προβολέα; κάτι τέτοιο άκουσα

κοιτα να δεις αν εχεις ανοιχτο το CEC σε ολες τις συσκευες της αλυσιδας προβολης.

Eδω υπαρχει ενα αρθρο που μπορεις να ενημερωθεις για το θεμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

πως το βλέπω αυτό;

θα μπεις στο μενου του προβολεα και των αλλων συσκευων και θα ψαξεις να δεις αν η λειτουργια αυτη,ειναι ''τικαρισμενη''.
Δεν θυμαμαι σε ποιο υπομενου του προβολεα ειναι,ψαξτο δεν ειναι δυσκολο.

Στα 820 από Ελληνικό κατάστημα (δεν ξέρω αν είναι παραεισαγωγή) για όποιον ενδιαφέρεται...............καταραμένη κρίση. :bigcry:

https://www.skroutz.gr/s/2716702/BenQ-W1070.html?from=account_notifications
Για να καταλάβετε αν είναι παραεισαγωγή η όχι ρωτήστε για την εγγύηση , είναι 3 χρόνια για Ελλάδα και 1 ή 2 χρόνια οι παραεισαγωγές.

.....τελικά με τα γυαλιά βρήκε κανεις κάτι καλο που να είναι εφάμιλλο με τα γνήσια ?

τον εχει καποιος σε ups; τι ισχυος;εχω ρνα 360watt το οποιο κραταει το πισι αρκετη ωρα ανοιχτο αλλα αν του συνδεσω μια 32lcd που γραφει πισω 152watt δεν μπορει να την κρατησει ανοιχτη ουτε μονη της...λετε να εχει προβλημα;Δεν θελω να κανω δοκιμες με τον προβολεα ανοιξε κλεισε μην καψβ τιποτα..

hello!
Πηρα επιτελους και εγω τον benq 1070 μετα απο τρελο ψαξιμο και διαβασμα σε forums και reviews.
Το πιο καλο site σε αναλυση και ρυθμίσεις (που βρηκα) ήταν το http://www.projectorreviews.com/benq/w1070/index.php
Εκεί θα βρειτε και ειδικη σελίδα για ρυθμίσεις-calibration που σας προτείνουν http://www.projectorreviews.com/benq/w1070/calibration.php

Τον συνδεσα με το popcorn A-400 που πηρα προσφατα (που παιζει και 3d, αλλα ακομη γυαλια δεν έχω παρει)
Οπως και οι υπολοιποι χαζεψα απο το αποτελεσμα (ισχυει γενικα το ότι πληρωνεις παιρνεις, αλλά με τα χρηματα αυτα, δεν έβρισκες τετοια ποιοτητα).
Και τωρα ειμαι φυσικα στην αναζητηση βασης και πανιου....