vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
Παράγγειλα δύο ζευγάρια πριν μια εβδομάδα.Eπειδη το amazon θα στειλει το προβολι σε λιγες μερες ειπα να παραγγειλω γυαλια
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310644247512
ειναι συμβατα ή εκανα "πατατα" ;
Σε ενα γερμανικο site ελεγε ενας που εχει δοκιμασει πολλα οτι αν τα optoma ειναι το "10" , "9" ειναι κατι blue heaven (55-60 ευρω στο amazon.de) και "7" αυτα ,μαλιστα ειναι καλυτερα απο τα προηγουμενα (και ακριβοτερα) της sainsonic,βεβαια δεν ειχε δει τα ...benqΠαράγγειλα δύο ζευγάρια πριν μια εβδομάδα.
Θα σου απαντήσω με ..βεβαιότητα μόλις τα παραλάβω!
Το ζητούμενο είναι αν υπάρχουν ποιοτικές διαφορές κατά τη θέαση σε σχέση με τα original της Benq..
Αναζητείται λοιπόν κάτοχος γυαλιών Benq για Α/Β σύγκριση!
αν βάλεις την παραγγελία στο amazon σε σου βγάζει 802 - αν την βάλεις σε λίρες σου βγάζει 772 - για ποιό λόγο τόσο μεγάλη διαφορά το currency convert του amazon?
Παρέλαβα και εγω σημερα ,να δω πότε θα τον βαλω στην μπριζα![]()
τελικά από κίνηση ο προβολέας στα γρήγορα πλάνα τι λέει? αξιοπρεπής, ή ζαλίζει με θολούρες και πολλαπλά είδωλα?
Ευχαριστώ παίδες, η οθόνη και γενικά η "προβολική" θέαση ταίνιων,γίνεται σε άλλο σπίτι,οπότε θα αργήσω να τον δω σωστά,σήμερα θα δω μονο αν δουλεύει, με προβολή σε τοίχο.Ειμαι περιεργος πως θα δειχνει, διπλα-διπλα με το "δεκαρακι" το sony μου![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.