BenQ W1070

Σε σύνδεση με wd live που δοκιμάσαμε όχι. Στο wd βάλαμε και rgb limited και ycbcr.

Πιθανον να θελει στα HDMI Settings του προτζεκτορα "pc data" ή κατι τετοιο.

Παντως κι εγω με med600x3d δεν το εχω καταφερει

This SainSonic 144HZ 3D Active Rechargeable Shutter Glasses is specially designed for BenQ W1070 Projector. It enables you to view 3D images. High transmittance ensures the best 3D experience with true colors. The image sources that attach the projector through PC/laptop/TV/media player SHOULD BE 3D type.

Product Features:

Using new generation 144Hz technology, ahead of other 120Hz product’s level.

Powerful Function: Wireless, Rechargeable, and compatible with original glasses.

Comfortable to wear without dizziness, the image does not flash.

High qualitied material: ABS+PC material.

High permeability rate to ensure perfect quality, millisecond response time are unlikely to cause eye fatigue.

LED indication: Flashing Red light indicates glasses need to be charged. Red light without flashing when Charging. Green light flashes one time when you turn on the glasses, and flashes three times when you turn off it.

Specification:

3D Glasses type Active shutter 3D glasses
Field Rate:144HZ
Contrast Ratio:1000:1
Shutters: Liquid Crystal
Battery:3.7V LI-Con
Receiving Timing:10M =32feet (max.)
Work time:50H(after once charging)
Sleep Mode:180 Days
Charge Time:3H
Recommend Usable Range: more than 6ft,less than 24ft.
Compatibility:

If you projector is 96-144HZ, or it has the logo"DLP 3D Ready" or it is in the compatible list, it fits for our glasses.

BenQ

DLP W1070

DLP MP511+

DLP MP612C

DLP MP626

DLP MP670

DLP MP722

DLP MP722 ST

DLP MP 776 ST

DLP BPS527

DLP TX762ST

DLP TX4227C

DLP EP4227C

DLP EP4127C

DLP TX510

DLP TS500

DLP MW860UST

DLP MS500+

DLP MW516

DLP MP780ST+

DLP TX615

DLP TH700

DLP EP5328

DLP TW516

DLP MW712

DLP W710ST

DLP W700

Package Contain:

1 x 3D glasses
1 x Carrying pouch
1 x Cleaning cloth
1 x USB charging cable
1 x User manual in English
1 x Nose pads

"....Ειναι ειδικα φτιαγμενα για τον 1070" λεει ο κατασκευαστης... Να δεις χαρες που θα κανει το προβολι οταν συνδεθει μαζι τους!!!

το smart-eco mode ,ξερει κανεις πως ακριβως λειτουργει?
Βρηκα αυτο

"SmartEco mode is a bit of a puzzle. The mode claims to reduce brightness based on the content on screen, but it is not a dynamic lamp mode. Lamp power does not cycle up and down once SmartEco has been selected. Instead, the projector decides based on the content being shown how bright the lamp should be, and then locks output at that level. "

κ αυτο

The SmartEco feature itself works well enough; punch the SmartEco button and the projector reduces lamp output. However, the implementation is hard to understand and can be hard to use. If you want to put the projector into its most economical setting, you can't just select this from a list; you need to put up some kind of content that will cause the projector to select this setting. Being able to choose your own level of lamp power would be far simpler and easier to understand.

απο εδω

http://www.projectorcentral.com/benq_w1070_3d_home_video_projector_review.htm?page=Performance

το οποιο αν ισχυει ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτο που διαβαζα στα υπολοιπα reviews...οτι δηλαδη ειναι σαν ενα ειδος δυναμικς ιριδας...αυξομειωνει τη φωτεινοτητα αναλογα με την εκαστοτε σκηνη...

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Eπειδη το amazon θα στειλει το προβολι σε λιγες μερες ειπα να παραγγειλω γυαλια

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310644247512

ειναι συμβατα ή εκανα "πατατα" ;
Παράγγειλα δύο ζευγάρια πριν μια εβδομάδα.
Θα σου απαντήσω με ..βεβαιότητα μόλις τα παραλάβω!

Το ζητούμενο είναι αν υπάρχουν ποιοτικές διαφορές κατά τη θέαση σε σχέση με τα original της Benq..
Αναζητείται λοιπόν κάτοχος γυαλιών Benq για Α/Β σύγκριση!

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Παράγγειλα δύο ζευγάρια πριν μια εβδομάδα.
Θα σου απαντήσω με ..βεβαιότητα μόλις τα παραλάβω!

Το ζητούμενο είναι αν υπάρχουν ποιοτικές διαφορές κατά τη θέαση σε σχέση με τα original της Benq..
Αναζητείται λοιπόν κάτοχος γυαλιών Benq για Α/Β σύγκριση!
Σε ενα γερμανικο site ελεγε ενας που εχει δοκιμασει πολλα οτι αν τα optoma ειναι το "10" , "9" ειναι κατι blue heaven (55-60 ευρω στο amazon.de) και "7" αυτα ,μαλιστα ειναι καλυτερα απο τα προηγουμενα (και ακριβοτερα) της sainsonic,βεβαια δεν ειχε δει τα ...benq :flipout:

Υ.Γ Mου αρεσε το amazon.co.uk που ελεγε αποστολη σε 2-4 εβδομαδες, 20 του μηνος παραγγελiα - 23 αποστολη -estimate delivery (με courier) ...... 24 :idea:

Last edited:
αν βάλεις την παραγγελία στο amazon σε σου βγάζει 802 - αν την βάλεις σε λίρες σου βγάζει 772 - για ποιό λόγο τόσο μεγάλη διαφορά το currency convert του amazon?

αν βάλεις την παραγγελία στο amazon σε σου βγάζει 802 - αν την βάλεις σε λίρες σου βγάζει 772 - για ποιό λόγο τόσο μεγάλη διαφορά το currency convert του amazon?

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις αλλα η τιμη μεσω Amazon UK ειναι £644.68 αρχικη που με την διαφορα του ΦΠΑ απο 20%(Βρετανικου) σε 23 % (Ελληνικου) γινετε £660.79 που με την ισοτιμια που δινει το Αμαζον UK Applicable Exchange Rate: 1 GBP = 1.2133682117 EUR (includes all related fees and charges) γινετε EUR 801,78. Αν τωρα αυτη η ισοτιμια την θεωρεις αδικη μπορεις να κανεις την παραγγελια σε Βρετανικες λιρες και οι τραπεζα που εχει εκδοσει την πιστωτικη καρτα σου θα εφαρμοσει την ισοτιμια την δικη της που συνηθως ειναι κατα τι καλυτερη απο του Amazon. Εναλλακτικα αγοραζεις απο Amazon DE που οι τιμες ειναι απευθειας σε Ευρω.

Αυτα τα γυαλια τα βρήκα στο αγγλικο, αλλα και στο γερμανικό ebay
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_t...utter+Rechargeable+Glasses&_sacat=0&_from=R40
http://www.ebay.de/itm/New-SainSoni...47512?pt=US_Video_Glasses&hash=item4853d70bd8
αν και ειδα ότι ολα προέρχονται απο την κίνα (ο πωλητης ειναι στην κινα).

Ξερετε αν αυτα περνάν τελωνείο και πρεπει να πληρωσεις και εκτελωνισμό?

Παντως ειναι ενδιαφερουσα εναλλακτική, και οσο για το κοστος δεν το συζηταμε (σε σχεση με 95 της Benq!!!!)

τελικά παράγγειλα απο avart sta 827 μαζί με τα μεταφορικά-αντικαταβολή
η avart είναι η εταιρία που έγινε το groupbuy? ρωτάω γιατί δεν ήμουν σίγουρος για εγγυήσεις κτλ αλλά κάπου σαν να πήρε το μάτι μου το όνομα του κ.Παχή με τον οποίο μιλούσε ο Takeshy

τελικά από κίνηση ο προβολέας στα γρήγορα πλάνα τι λέει? αξιοπρεπής, ή ζαλίζει με θολούρες και πολλαπλά είδωλα?

Ευχαριστώ παίδες, η οθόνη και γενικά η "προβολική" θέαση ταίνιων,γίνεται σε άλλο σπίτι,οπότε θα αργήσω να τον δω σωστά,σήμερα θα δω μονο αν δουλεύει, με προβολή σε τοίχο.Ειμαι περιεργος πως θα δειχνει, διπλα-διπλα με το "δεκαρακι" το sony μου -bye-

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ευχαριστώ παίδες, η οθόνη και γενικά η "προβολική" θέαση ταίνιων,γίνεται σε άλλο σπίτι,οπότε θα αργήσω να τον δω σωστά,σήμερα θα δω μονο αν δουλεύει, με προβολή σε τοίχο.Ειμαι περιεργος πως θα δειχνει, διπλα-διπλα με το "δεκαρακι" το sony μου -bye-

Πιο φωτεινός, πιο ευκρινής, πιο σωστός χρωματικά με χειρότερο μαύρο όμως.-bye-