BenQ W1070

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ομοιομορφία χρώματος, σύγκλιση, lens shift (έστω και μικρό), cms.

Κάποιος θα έλεγε ότι είναι και ευχάριστο που διαθέτει και ήχο. (προσωπικά μου είναι αδιάφορο)

Ο ήχος εκτός από αδιάφορος θα έλεγα πως είναι και κιτς...anyway..
Ok σωστό όσο για την ομοιομορφία και σύγκλιση (το μικρό lens shift ας το αφήσουμε απ´έξω)..τι υπολογίζεις θεωρητικά με το μαύρο?το cms είναι ικανό να δώσει καλύτερο μαύρο ή δεν έχει να κάνει?
Επίσης θεωρητικά μπορούμε να πούμε πως θα κερδίζει στην ευκρίνεια και θα χάνει στο κόντραστ-κίνηση?
θεωρητικά πάντα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ο ήχος εκτός από αδιάφορος θα έλεγα πως είναι και κιτς...anyway..
Ok σωστό όσο για την ομοιομορφία και σύγκλιση (το μικρό lens shift ας το αφήσουμε απ´έξω)..τι υπολογίζεις θεωρητικά με το μαύρο?το cms είναι ικανό να δώσει καλύτερο μαύρο ή δεν έχει να κάνει?
Επίσης θεωρητικά μπορούμε να πούμε πως θα κερδίζει στην ευκρίνεια και θα χάνει στο κόντραστ-κίνηση?
θεωρητικά πάντα...

Εντάξει, είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί ενδεχομένως να έχει κάποιες εφαρμογές. Άλλωστε ο προβολέας είναι ελαφρύς και εύκολα μεταφερόμενος για όσους δεν τον ταβανώσουν.

Cms (Color management system) είναι το ρυθμιστικό που φέρνει τα χρώματα σύμφωνα με τα πρότυπα (δυστυχώς δεν το διαθέτουν όλοι οι προβολείς, παρότι υπεραπαραίτητο). Δεν έχει να κάνει με το μαύρο.

Θεωρητικά πολλά μπορούμε να πούμε. Το καλύτερο, όμως, είναι να μετράμε να βλέπουμε και να λέμε.-bye-

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δειλά δειλά εμφανίσθηκαν κάποια θέματα για επιστροφές..
εδώ θα μου πεις το περσινό best seller επιστρεφόταν με τις παλέτες και κάποιοι το βίωσαν άσχημα και δεν το λέω ειρωνικά γιατί ο μεγάλος παθόν ήταν ο φίλος warewolf..
ίδωμεν..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δειλά δειλά εμφανίσθηκαν κάποια θέματα για επιστροφές..
εδώ θα μου πεις το περσινό best seller επιστρεφόταν με τις παλέτες και κάποιοι το βίωσαν άσχημα και δεν το λέω ειρωνικά γιατί ο μεγάλος παθόν ήταν ο φίλος warewolf..
ίδωμεν..

E, οχι και μεγαλος παθων. Μονο 3 κομματια αλλαξα.

(Απλα κοντεψα να χασω την πιστη μου στο Θεο) :laugh:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Ναι, οκ, αλλά δεν τρέχει τίποτα!! Απλά μου έκανε εντύπωση πως έναν πολυαναμενόμενο H.C. προβολέα σε καλή τιμή, τον δοκιμάζουν πρώτα σε games!!! Άσε που είναι τελείως ακατάλληλοι οι DLP για πολύωρο gaming λόγω τροχού.-bye-

Δεν διαφωνω, απλα το επισημαινω ωστε οι ενδιαφερομενοι να εχουν το νου τους για οταν θα βγει το ολοκληρωμενο review. :2thumb22sup:

Last edited:
Αμα δεν τον δει ο Καστρουνης εγω προβολεα δεν παιρνω.
Αναμένουμε τιμή για Ελλάδα αν θα είναι σε φυσιολογικά όρια αλλιώς περιμένουμε να δούμε και το αγγλικό amazon πόσο θα τον βάλει. ¨Οπως και να έχει εγώ έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτόν και τον w710st . Περιμένω κάποιο καλό review για να δω αν αξίζει +300 που υπολογίζω τη διαφορά τους.

934 και 939 το έχει ο σκρουτζ.
Δεν είναι και άσχημα έτσι;
Α ήρθε επιτέλους! Προφανώς παραεισαγωγές και κατόπιν παραγγελίας αλλά τουλάχιστον έχουμε μια τάξη μεγέθους. Άρα όπως το προέβλεψα είμαι στα +300 από τον w710st και στα +150-200 από έναν entry level 1080p . (πχ optoma hd230x). Αξίζει την διαφορά τελικά ; Θα χάσω πολλά (ως πρωτάρης πάντα ) αν πάρω τον 710 ;

934 και 939 το έχει ο σκρουτζ.
Δεν είναι και άσχημα έτσι;
Αν είναι να τον αγοράσω από ιντερνετομάγαζο θα προτιμήσω το amazon.de και θα γλιτώσω και 100 ...

Τιμη χωρις γυαλια βεβαια...Ακριβος..
Μπορείς σε παρακαλώ να αιτιολογήσεις γιατί είναι ακριβός από την στιγμή που στο εξωτερικό τον συγκρίνουν με τον υπερδιπλάσια ακριβότερο ομοσταβλο του 7000 και λένε ότι και τον ξεπερνάει?????!!!!!!
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν έχω να κερδίσω κάτι από το μηχανάκι(δεν είμαι έμπορος δηλαδή) απλά τα χαρακτηριστικά του σε σύγκριση με την τιμή του είναι best value...

Αν είναι να τον αγοράσω από ιντερνετομάγαζο θα προτιμήσω το amazon.de και θα γλιτώσω και 100 ...
Το να το πάρεις από Ελλάδα έχει και τα θετικά του πχ ΑΝ ειναι απο ελληνική αντιπροσωπεία και όχι παραεισαγωγή έχει 3 χρόνια εγγύηση . Επίσης και το τιμολόγιο όποιοι μπορούν να το δικαιολογήσουν. Γενικά πρέπει να τα βάλεις όλα στην σούμα και να αποφασίσεις. Μερικά ιντερνετομάγαζα ελληνικά έχουν πολύ ελκυστικές τιμές και πολλές καλές κριτικές με εξάιρεση όποτε χρειάστηκε επισκευη η αντικατάσταση όλοι γράφουν παράπονα για μήνες αναμονής κτλ..

Μπορείς σε παρακαλώ να αιτιολογήσεις γιατί είναι ακριβός από την στιγμή που στο εξωτερικό τον συγκρίνουν με τον υπερδιπλάσια ακριβότερο ομοσταβλο του 7000 και λένε ότι και τον ξεπερνάει?????!!!!!!
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν έχω να κερδίσω κάτι από το μηχανάκι(δεν είμαι έμπορος δηλαδή) απλά τα χαρακτηριστικά του σε σύγκριση με την τιμή του είναι best value...
Ναι,βεβαιως.Ειναι ακριβος για εμενα φιλτατε.Δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης,απλα θεωρω οτι 3d μεσο προβολης που δεν περιλαμβανει γυαλια κρυβει κρυφη χρεωση.Τοσο απλα.το μηχανακι μπορει να ειναι σουπερ,δεν αμφιβαλλω.

Ναι,βεβαιως.Ειναι ακριβος για εμενα φιλτατε.Δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης,απλα θεωρω οτι 3d μεσο προβολης που δεν περιλαμβανει γυαλια κρυβει κρυφη χρεωση.Τοσο απλα.το μηχανακι μπορει να ειναι σουπερ,δεν αμφιβαλλω.
Δεν κάνω αντίλογο και δεν θέλω να παρεξηγηθεί το γραπτό μου,αλλά δουλεύει και με γυαλιά των 30 ????!!!!!

Το να το πάρεις από Ελλάδα έχει και τα θετικά του πχ ΑΝ ειναι απο ελληνική αντιπροσωπεία και όχι παραεισαγωγή έχει 3 χρόνια εγγύηση . Επίσης και το τιμολόγιο όποιοι μπορούν να το δικαιολογήσουν. Γενικά πρέπει να τα βάλεις όλα στην σούμα και να αποφασίσεις. Μερικά ιντερνετομάγαζα ελληνικά έχουν πολύ ελκυστικές τιμές και πολλές καλές κριτικές με εξάιρεση όποτε χρειάστηκε επισκευη η αντικατάσταση όλοι γράφουν παράπονα για μήνες αναμονής κτλ..
Γιαυτό περιμένω-ουμε και τιμή από μαγαζί και να καλύπτεται από εγγύηση σίγουρα (επίσης περιμένω και review από Μανώλη Καστρούνη )
Από την άλλη προσωπικά ,εάν έπαιρνα ρίσκο θα προτιμούσα τα 829 του amazon..