ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ
Established Member
- 8 July 2006
- 292
Προσωπικη αποψη, ποτε δεν παιρνουμε πρωτοι ενα μηχανημα γιατι μπορει να εχει προβληματα που δεν φαινονται με την πρωτη ματια. Ακομη και software update να θελει μονο μπορει να κανει 2-3 μηνες να βγει και να να μας σπασει τα νευρα στο περιμενε.
Επισης προσωπικη αποψη, δινω μεγαλη σημασια στη γνωμη του Μανωλη Καστρουνη οχι μονο γιατι εχει τεραστιες γνωσεις και εμπειρια αλλα επιπλεον καταλαβαινει τις προτιμησεις μου και με καθοδηγει σωστα, να καταληξω δηλαδη σ' ενα μηχανημα που θα μ' αρεσει η εικονα του.
Απο εμπειρια, μια φορα που παρηγγειλα προβολεα απ το εξωτερικο το μετανιωσα.
Οσο για την τιμη, αν ειναι υψηλη ή χαμηλη ειναι θεμα απολυτως υποκειμενικο.
Παντως Νικο, μιας και το εθεσες, (συμφωνω με το κρυφο κοστος που στην ουσια ειναι κολπακι του marketing) εχεις να προτεινεις καποιον με καλυτερα χαρακτηριστικα και χαμηλοτερη τιμη;
Αυτη την εποχη ενδιαφερομαι για εναν τιμιο προβολεα κοντα στο χιλιαρικο, αδιαφορο αν ειναι 3d, κατα προτιμηση dlp και ειμαι ανοιχτος σε ολες τις ιδεες.
Επισης προσωπικη αποψη, δινω μεγαλη σημασια στη γνωμη του Μανωλη Καστρουνη οχι μονο γιατι εχει τεραστιες γνωσεις και εμπειρια αλλα επιπλεον καταλαβαινει τις προτιμησεις μου και με καθοδηγει σωστα, να καταληξω δηλαδη σ' ενα μηχανημα που θα μ' αρεσει η εικονα του.
Απο εμπειρια, μια φορα που παρηγγειλα προβολεα απ το εξωτερικο το μετανιωσα.
Οσο για την τιμη, αν ειναι υψηλη ή χαμηλη ειναι θεμα απολυτως υποκειμενικο.
Παντως Νικο, μιας και το εθεσες, (συμφωνω με το κρυφο κοστος που στην ουσια ειναι κολπακι του marketing) εχεις να προτεινεις καποιον με καλυτερα χαρακτηριστικα και χαμηλοτερη τιμη;
Αυτη την εποχη ενδιαφερομαι για εναν τιμιο προβολεα κοντα στο χιλιαρικο, αδιαφορο αν ειναι 3d, κατα προτιμηση dlp και ειμαι ανοιχτος σε ολες τις ιδεες.