BenQ W1070

Φυσιολογικά πρέπει να φοράει το 1.05.

Τελικα φοράει το 1,6!!!
Μια ερωτηση: στο μενου οθόνη στην επιλογη "προσαρμ υπερσαρωσης " το εχει στο 0. Που πρεπει να ειναι αυτο; γιατι στο τεστ με τα κουτάκια στο 0 βγαζει πιο μικρή εικονα και στο 1 ειναι στο μέγεθος οσο τα κουτάκια.που να το βάλω τελικα;

Τελικα φοράει το 1,6!!!
Μια ερωτηση: στο μενου οθόνη στην επιλογη "προσαρμ υπερσαρωσης " το εχει στο 0. Που πρεπει να ειναι αυτο; γιατι στο τεστ με τα κουτάκια στο 0 βγαζει πιο μικρή εικονα και στο 1 ειναι στο μέγεθος οσο τα κουτάκια.που να το βάλω τελικα;

Στο 0. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας τεστ με κουτάκια.

Στο 0. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας τεστ με κουτάκια.

παρατηρησα οτι εχω διαφορετικο τηλεκοντρολ.θα το βγαλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια....
πανω στο κοντρολ εχει κουμπι που λεει τεστ.το παταω και βγαζει πλεγμα σε ολη την οθονη με ασπρα τετραγωνα σε μαυρο φοντο.μαλλον θα ειναι για να ρυθμισεις το φοκους και το μεγεθος εικονας.
τωρα οσο αφορα το προσαρμ υπερσαρωσης αν το βαλω στο 1 πιανει κανονικα την οθονη ολη.αν το αφησω στο 0 την μικραινει κατα 10ποντους σε καθε πλευρα.ποιο ειναι το σωστο τελικα?να το αφησω στο 0 οπως ειναι απο την μαμα?

παρατηρησα οτι εχω διαφορετικο τηλεκοντρολ.θα το βγαλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια....
πανω στο κοντρολ εχει κουμπι που λεει τεστ.το παταω και βγαζει πλεγμα σε ολη την οθονη με ασπρα τετραγωνα σε μαυρο φοντο.μαλλον θα ειναι για να ρυθμισεις το φοκους και το μεγεθος εικονας.
τωρα οσο αφορα το προσαρμ υπερσαρωσης αν το βαλω στο 1 πιανει κανονικα την οθονη ολη.αν το αφησω στο 0 την μικραινει κατα 10ποντους σε καθε πλευρα.ποιο ειναι το σωστο τελικα?να το αφησω στο 0 οπως ειναι απο την μαμα?

Βάλε από τα πατερνάκια του avs αυτή την καρτέλα να παίξει: (την βρίσκεις ως sharpness)

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/17/2011/11/13e59b9f1a6d09a9c780fdd1be588691.jpg

και τσέκαρε με ποια ρύθμιση βλέπεις κανονικά την εξωτερική άσπρη γραμμή του πλαισίου. Το αφήνεις εκεί που την βλέπεις κανονικά. Αν την βλέπεις στο 1, πάει να πει ότι οι φωστήρες της Μπενκ τα έχουν βάλει πάλι ανάποδα!!:D

Λοιπον ειδα χτες την πρώτη ταινία και οι εντυπωσεις αρκετα θετικές.φωτεινος με ωραία χρώματα εύκολη εγκατάσταση εύκολο μενου συν το τηλεχειριστήριο που βολεύει.ακολουθει φωτο.στα αρνητικά θα ήθελα λιγο περισσοτερο μαύρο και ο θόρυβος ανεμηστηρα αν και αυτο συνηθίζεται με τον καιρό πιστεύω...
Οσο αφορα το overscan παρατήρησα οτι τις αναλογίες οθόνης τις επιτραπέζια μονο σε εικονα απο υπολογιστη ενω στις άλλες πηγές τηλεοραση play station τις κρατάει κανονικα ειτε ειναι στο 0 ειτε στο 1.τι πρεπει να κανω τελικα;
Μια φωτο απο το καινούριο τηλεκοντρόλ
ImageUploadedByTapatalk1382166739.236531.jpg

Τους εφεξε και βαλαν σοβαρο τηλεκοντρολ.Αυτο ειναι θετικο παρολο που εμεις εχουμε το πρωτο που ειναι σαν χειριστηριο κινεζικου παιχνιδιου

Το θεμα του overscan λύθηκε.ηταν στις ρυθμισεις της ATI καρτα γραφικών

ImageUploadedByTapatalk1382189622.597878.jpg
Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να ειναι και τικαρισμενο το κουτάλι το κατω....

Απάντηση: Re: BenQ W1070

αν θέλουμε και εμείς το σοβαρό τηλεκοντρόλ πόσο χαμηλά πρέπει να σκύψουμε????

Απο οσο εχω δει, υπαρχει και τριτου κατασκευαστη ετοιμο χωρις να χρειαζεται προγραμματισμο.!

http://www.amazon.co.uk/Replacement...776&sr=1-1&keywords=Remote+Control+BENQ+W1070

Ομως καλυτερα θα ηταν να ρωτησετε την αντιπροσωπεια αν μπορουν να παραγγειλουν το νεο original remote και ποσο κοστιζει.! Οπτικα πιο μαζεμενο και ομορφο μου φαινεται, απο τα "παντοφλε" του amazon.

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Καλησπέρα

Σόρρυ για την καθυστέρηση ενημέρωσης… υποχρεώσεις...

Ελληνικές ταχυμεταφορές… τι να πει κανείς;… Ραντεβού 0900 με 1300 και μετά από 100 τηλεφωνήματα - στην κυριολεξία- ήρθαν 1730.
Σε ερώτηση γιατί δεν ήρθατε στην ώρα σας, ακόμα περιμένω απάντηση.

Στο δια ταύτα, επικοινώνησα με CPI και μου απάντησαν ότι ο Μπεν αναβαθμίστηκε σε 1.07, αλλά πρέπει να γίνει αλλαγή φακού και πρέπει να περιμένω 10 εργάσιμες….

Και τώρα το ανέκδοτο της ημέρας...

Επί της ευκαιρίας ρώτησα και για το καινούργιο remote. Τι τιμή έχει και εάν κάνουν καμία πρόσφορα σε ενδεχόμενο power buy από το φόρουμ του avclub.
Η απάντηση της κατά τα' αλλά ευγενικής κυρίας…

Το remote κύριε κοστίζει 95 Ε + ΦΠΑ!!!... Και ένα αγοράσετε 10+, έχετε 30% έκπτωση…

Την ευχαρίστησα… Και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο… λιβάνισα το σπίτι…

Φιλικά
Γιάννης

Πουλάω το δικο μου 95 χωρίς ΦΠΑ :D
Πλάκα κανω...
Λοιπον μια ερωτηση και απο μένα.το auto wall correction και auto keystone και colour correction τι ακριβως ειναι τι κανει και που το βρίσκω αυτα;

καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω πια ειναι η πιο χαμηλη τιμη που μπορω να βρω αυτην την στιγμη τον 1070? στα σκρουτζομαγαζα τον βλεπω στα 815. Μπορω να τον βρω και απο αλου φθηνοτερα?

Για μεταχειρισμενο μεχρι περιπου 500 ωρες μεχρι ποσα λεφτα θα πρεπει να αναζητησω?

Δηλώνω και εγώ ένας νέος κάτοχος του Benq w1070 εδώ και 4 ημέρες. τον πήρα από την avart και ήρθε με το 1.06 και το καινούριο τηλεκοντρόλ.

Είναι ο πρώτος μου προβολέας. Για player χρησιμοποιώ ένα wd tv live. Έχω παραγγείλει την 120" από το ebay και όσο την περιμένω έκανα τις δοκιμές μου στον τοίχο. Το αποτέλεσμα μπορώ να πω πως με έχει ενθουσιάσει. Είδα και μια ολόκληρη ταινία με την γυναίκα και της άρεσε πολύ!

Μεγάλη αποκάλυψη το ηχειάκι, που δεν το είχα σπουδαιολογήσει αλλά κάνει δουλειά!