BenQ W1070

καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω πια ειναι η πιο χαμηλη τιμη που μπορω να βρω αυτην την στιγμη τον 1070? στα σκρουτζομαγαζα τον βλεπω στα 815. Μπορω να τον βρω και απο αλου φθηνοτερα?

Για μεταχειρισμενο μεχρι περιπου 500 ωρες μεχρι ποσα λεφτα θα πρεπει να αναζητησω?

καμια βοηθεια?

Δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενο ακομα...αν ομως βρεις μια τιμη γυρω στα 500 ευρω ειναι καλη...παρε την Avart που εγινε και το εδω powerbuy και ρωτα τους για καλυτερη τιμη σε καινουργιο...
Καλη επιτυχια..

Χτες είδα πάλι ταινία στον τοίχο. Σήκωσα την εικόνα με το lens shift και έβαλα και λίγο keystone (μην βαράτε!). Η εικόνα μπορώ να πω πως παραμένει εντυπωσιακή και κινηματογραφική στα άπειρα μάτια μου. Βλέπω λίγο RBE αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω. Δεν με ενοχλεί. Η οθόνη μου έχει έρθει και θα την κρεμάσω αύριο Τετάρτη.

Χτες είδα πάλι ταινία στον τοίχο. Σήκωσα την εικόνα με το lens shift και έβαλα και λίγο keystone (μην βαράτε!). Η εικόνα μπορώ να πω πως παραμένει εντυπωσιακή και κινηματογραφική στα άπειρα μάτια μου. Βλέπω λίγο RBE αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω. Δεν με ενοχλεί. Η οθόνη μου έχει έρθει και θα την κρεμάσω αύριο Τετάρτη.

Καλοριζικος και καλοθεατος και απο εμενα. Ειμαι σιγουρος οτι και η οθονη δεν θα απογοητευσει ειδικα για την τιμη της.

Ήρθε τελικά ο καιρός και με τις εκπτώσεις του γερμανικού amazon τον αγόρασα στα 680 (μαζί με τα μεταφορικά). Περιμένοντας να έρθει λοιπόν, κοιταζω και το πανί των 120' από το ebay αλλά ο τύπος που είχαμε δει παλαιότερα έχει εκτοξεύσει σε παλαβές τιμές το κόστος του. Έχουμε κάποια νεότερη πρόταση ?

Ήρθε τελικά ο καιρός και με τις εκπτώσεις του γερμανικού amazon τον αγόρασα στα 680 (μαζί με τα μεταφορικά). Περιμένοντας να έρθει λοιπόν, κοιταζω και το πανί των 120' από το ebay αλλά ο τύπος που είχαμε δει παλαιότερα έχει εκτοξεύσει σε παλαβές τιμές το κόστος του. Έχουμε κάποια νεότερη πρόταση ?

Εκπτωση στο amazon.de; Μήπως είχε τον benq w1080 στο cybermonday;

Είχε και τους 2. Ο 1070 πρέπει να εξαντλήθηκε αμέσως στα 666 (χωρίς μεταφορικά). Ο 1080 βγήκε εχθές βράδυ στα 810 αν θυμάμαι καλά αλλά δεν κινήθηκε και λογικά θα ξαναβγεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Σήμερα όπως μπορείς να δεις και εσύ θα έχει τον "μικρό" BenQ MX613ST. Είχα τον 1080ST στο καλάθι για να ακύρωνα τον 1070 αλλά με τέτοιο lens throw περισσότερο σε φροντιστήριο και όχι στο σπίτι μου θα ταίριαζε :-)

Σχετικά με το πανί, όταν έχει έλλειψη ανεβάζει την τιμή στα ύψη που είδες. Αν του στείλεις κανα ΠΜ στο ebay θα σου πει πότε θα έχει νεες παραλαβές.

Σχετικά με το πανί, όταν έχει έλλειψη ανεβάζει την τιμή στα ύψη που είδες. Αν του στείλεις κανα ΠΜ στο ebay θα σου πει πότε θα έχει νεες παραλαβές.
Δεν το ήξερα το κόλπο! Ευχαριστώ!

Ο άγγλος θα έχει διαθέσιμο το γκρι από την νέα χρονιά (τουλάχιστον μετά από 2-3 εβδομάδες).

Μονο τον 120" δεν εχει διαθεσιμο, ολα τα αλλα μεγεθη τα εχει. Μιλαω παντα για γκρι 16:9 τα αλλα δεν τα εχω τσεκαρει.

Το 120" θέλω. Μικρότερο έχω αλλά δεν θα χωράει την εικόνα...

Ναι, εγω που εχω 100 ο W1070 δεν θα μου εκανε γιατι θα επρεπε να τον εχω πανω απο το κεφαλι μου λογο short throw φακου. Για'αυτο κοιταω τον HD25e(η ενναλακτικα τον HD131xe) αν πεσει λιγο η τιμη.