alefantos2007
Supreme Member
Τζονυ αμα μαθεις τιποτα για το πρασινακι σε τι κατασταση ειναι απο κανα review μη μας ξεχασεις το νου σου!!!! :BDGBGDB55:
Κοίτα αν είναι για amazon και είσαι μέσα στην εγγύηση , ούτε να το συζητάς είναι καλύτερα και από Ελλάδα. Τώρα για αλλού αν δεν προσφέρει το ίδιο το μαγαζί να τον προωθήσει στο σέρβις φαντάζομαι θα είναι λίγο μπλέξιμο να βρεις την αντιπροσωπεια στην χώρα απ'οπου θα το αγοράσεις και να συννενοηθείς μόνος. Το καλύτερο θα ήταν να δέχεται την εγγύηση η cpi αλλά το βλέπω δύσκολο.ίσως θα πρέπει να το ρωτήσουμε αυτό.
Δεν το δέχονται όλες οι εταιρίες αυτό , είναι πολλά τα παραδείγματα από περιπτώσεις στο ιντερνετ , πχ με το σερβις της samsung και τα τηλέφωνα παραεισαγωγής.
πχ με το σερβις της samsung και τα τηλέφωνα παραεισαγωγής.
προχθες το ειχε 765 , το ανεβασε 50 ευρω σε μια μερα..δεν εχει καθολου κριτικες το μαγαζι , ισως καποιος που αγορασε να μας πει.Παντως αυτη την στιγμη δεν ειναι πουθενα διαθεσιμο(μονο σε ενα γαλλικο με 999...)Ενδιαφερον..Εχετε αποψη;
http://www.zizanio.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=3066211
765 το είχε λίγες μέρες πριν.Ενδιαφερον..Εχετε αποψη;
http://www.zizanio.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=3066211
765 το είχε λίγες μέρες πριν.
Σήμερα, με τα μεταφορικά φτάνει τα 837 . Δεν έχει διαθεσιμότητα και είναι άγνωστη η παράδοση. Ενόψει του ότι έχει έδρα τη Γερμανία για οποιονδήποτε λόγο που άπτεται της εγγύησης ο προβολέας θα πρέπει να σταλεί εκεί.
765 το είχε λίγες μέρες πριν.
Σήμερα, με τα μεταφορικά φτάνει τα 837 . Δεν έχει διαθεσιμότητα και είναι άγνωστη η παράδοση. Ενόψει του ότι έχει έδρα τη Γερμανία για οποιονδήποτε λόγο που άπτεται της εγγύησης ο προβολέας θα πρέπει να σταλεί εκεί.
Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι ελκυστική η αγορά του.
Προσωπικά, επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του, θα περιμένω την κυκλοφορία του στην Ελλάδα και την τελική διαμόρφωση των τιμών διάθεσης.
Πάντως για 100 διαφορά, θα προτιμήσω την αγορά του από εδώ.
Αλλως, αν επιλέξω την αγορά της Γερμανίας, υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3604320_-w1070-benq.html
Αξιοσημείωτο επίσης το ότι το συγκεκριμένο e-shop ενώ έχει έδρα τη Γερμανία δε συμμετέχει στη μεγαλύτερη γερμανική μηχανή αναζήτησης..
Σαν τροφη προς σκεψη στους γνωστες και σαν πληροφορια για τους πιο αδαεις(οπως εγω καραασχετος στο θεμα προβολεας) υποψηφιους αγοραστες,ενα καταλληλο πανι σε μια τιμη(ηλεκτρικο) για τα χαρακτηριστικα του προβολεα μεχρι 200-250 ευρω για σκοτεινο δωματιο,θεαση περιπου 3,5μ και οθονη μεχρι 110 ιντσων?(παντα 16:9).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.