BenQ W1070

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Καλησπέρα στην παρέα

Δεν ξέρω αν το έχετε λύση το "πρόβλημα" πάντως προς ενημέρωση στο amazon κάθε ηλεκτρονικό προϊόν κάνετε κλικ στα τεχνικά χαρακτηριστικά

και στο τέλος γράφετε η εγγύηση (πόσα χρόνια) και η εγγύηση είναι εργοστασιακή και όχι τη δίνει ο κάθε αντιπρόσωπος δεν λειτουργεί έτσι,

τα 3 χρόνια πχ είναι 3 χρόνια, δεν μπορεί ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πχ να πει λιγότερα η περισσότερα.

Η δε αγορές από amazon (και όχι μόνο) δεν χρειάζεται να στείλετε κουπόνι εγγύησης κτλ, ισχύει αυτόματα με την αγορά!

Σε περίπτωση προβλήματος έρχεστε σε επαφή με την αντιπροσωπεία του προϊόντος, δίνετε τον αριθμό του προϊόντος

+ απόδειξη αγοράς και είναι υποχρεωμένη να σας εξυπηρετήσουν.

Προσοχή όλα αυτά τα αλισβερίσια να αφορούν την Ευρώπη, από USA κίνα δεν ξέρω τι παίζει!

Δεν ισχύει αυτό που λες.Εξαρτάται απο την συμφωνία που κάνει ο αντιπροσωπος της κάθε χώρας με την μαμα εταιρεία.
Αλλοι αναγνωριζουν προιοντα αγορασμενα απο εξω και αλλες οχι.
Και οι εγγυησεις επίσης μπορουν να αλλάζουν απο χώρα σε χώρα...

Κι εγώ θα ενδιαφερόμουν για ομαδική παραγγελία, αν βέβαια το πιθανό όφελος που θα προέκυπτε με συνέφερε για να πληρώσω μετρητοίς. Γιατί θέλω να τον πάρω με δόσεις.

Μάλλον θα συμμετέχω και εγώ αν γίνει ομαδική αρκεί να βρούμε ένα έμπιστο κατάστημα σε καλή τιμή (ακόμα και από Ελλάδα αν βγει καμιά νορμάλ τιμη)

Καλησπέρα σε όλους...ήμουν σίγουρος για το ενδιαφέρον του Power buy...θα ανοίξω νέο νήμα και εάν υπάρχει πρόβλημα από το club να μας ενημερώσει ο συντονιστής της κατηγορίας...θα τα αναφέρω και εκεί αλλά θέλω να ενημερώσω πως έχω μιλήσει και με cpi αλλά και με κατάστημα στην Αθήνα το οποίο τους εμπορεύεται και εάν θέλετε μπορώ να κάνω τον διακανονισμό πάντα όμως με τιμή μετρητοίς..
Διευκρινίζω πως δεν έχω κανένα όφελος από αυτή την κίνηση και εάν μπορεί κάποιος άλλος να το αναλάβει δεν έχω πρόβλημα...

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Δεν ισχύει αυτό που λες.Εξαρτάται απο την συμφωνία που κάνει ο αντιπροσωπος της κάθε χώρας με την μαμα εταιρεία.
Αλλοι αναγνωριζουν προιοντα αγορασμενα απο εξω και αλλες οχι.
Και οι εγγυησεις επίσης μπορουν να αλλάζουν απο χώρα σε χώρα...

Είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική όλες οι αντιπροσωπείες στην ευρώπη διά νόμου,(για ευρώπη μιλάμε πάντα) πίστεψε με ξέρω τι λέω είναι μέρος της δουλειά μου, από κει και πέρα μπορείς να πέσεις σε ειδική περίπτωση που λένε!

Μιλάμε για τον κανόνα και όχι την εξαίρεση :antlers:

Καλησπέρα σε όλους...ήμουν σίγουρος για το ενδιαφέρον του Power buy...θα ανοίξω νέο νήμα και εάν υπάρχει πρόβλημα από το club να μας ενημερώσει ο συντονιστής της κατηγορίας...θα τα αναφέρω και εκεί αλλά θέλω να ενημερώσω πως έχω μιλήσει και με cpi αλλά και με κατάστημα στην Αθήνα το οποίο τους εμπορεύεται και εάν θέλετε μπορώ να κάνω τον διακανονισμό πάντα όμως με τιμή μετρητοίς..
Διευκρινίζω πως δεν έχω κανένα όφελος από αυτή την κίνηση και εάν μπορεί κάποιος άλλος να το αναλάβει δεν έχω πρόβλημα...
Βάλε μπρος τα μεγάλα μέσα φίλε. Και 10% να πετύχουμε στα 940Ε ειναι 94 ευρώ δηλαδή στα 840 , κανα 50-80 ευρώ δηλαδή πιο πάνω από τα πιο φτηνά ιντερνετομαγαζα του εξωτερικόυ, θα είναι καλή τιμή πιστέυω. Ρώτα και για απόδειξη σε κάθε όνομα ξεχωριστά γιατί κάποιοι ενδιαφερόμαστε και για τιμολόγιο.

http://europa.eu/youreurope/citizen...oad/repairs-replacements-refunds/index_el.htm
Παίρνετε ό,τι πληρώνετε
Εάν το προϊόν που αγοράσατε στην ΕΕ δεν μοιάζει ούτε λειτουργεί όπως είχε διαφημιστεί, ο πωλητής πρέπει να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει χωρίς χρέωση, ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.
Η εγγύηση των δύο χρόνων αρχίζει να ισχύει από την ημέρα αγοράς ή παράδοσης.
Όταν αγοράζετε αγαθά ή υπηρεσίες μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου, φαξ ή μέσω του Διαδικτύου από έμπορο εγκατεστημένο στην ΕΕ, έχετε τα ίδια δικαιώματα για επισκευή και αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων από τον πωλητή σαν να είχατε πραγματοποιήσει την αγορά από κατάστημα.
Δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων αν το πρόβλημα είναι μικρό, π.χ. μια γρατζουνιά σε θήκη CD.

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/online-shopping/faq/index_el.htm

Ο εκτυπωτής που αγόρασα πριν τέσσερις εβδομάδες μέσω Διαδικτύου δεν λειτουργεί πια. Τι μπορώ να κάνω;
Έχετε τα ίδια δικαιώματα ως καταναλωτής με αυτά που θα είχατε αν τον είχατε αγοράσει σε κατάστημα, δηλαδή διετή εγγύηση για καινούργια προϊόντα.

Αν ο εκτυπωτής σας παρουσιάζει προβλήματα μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση, επικοινωνήστε με τον πωλητή. Αυτός οφείλει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τον εκτυπωτή σας, ή να σας επιστρέψει τα χρήματα αν είναι αδύνατη η επισκευή ή αντικατάστασή του. Όταν περάσουν οι έξι μήνες, θα πρέπει εσείς να αποδείξετε ότι δεν ευθύνεστε για το πρόβλημα της συσκευής σας, πράγμα το οποίο μάλλον δεν είναι εύκολο.

Η εγγύηση ισχύει παντού εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Υπεύθυνος όμως για τη διεκπεραίωση του service είναι ο πωλητής.
Δηλαδή δεν έχει την υποχρέωση η εδώ αντιπροσωπεία να καλύψει κάποιον που αγόρασε κάτι από το εξωτερικό. Αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν έχει το δικαίωμα αν θέλει να το πράξει (π.χ. αντιπροσωπείες αυτοκινήτων).

Παιδια και εγω(το προτεινα αρκετα posts πιο μπροστα)ειμαι καραμεσα για powerbuy.
Ακομη και ΧΩΡΙΣ αποδειξη(χαχα φυσικα και αστειευομαι μη φαω και κανενα ban η παιζει κανενας συμφορουμιτης του ΣΔΟΕ)
Αν βεβαια καποιος εξ Αθηνων φυσικα ενδιαφερθεο να ασχοληθει επι του θεματος,να ρωτησει και για δοσεις γιατι και εγω ειμαι ακομη ενας οπαδος(αναγκαστικα)της πλαστικης καρμανιολας..

Παίρνετε ό,τι πληρώνετε
Εάν το προϊόν που αγοράσατε στην ΕΕ δεν μοιάζει ούτε λειτουργεί όπως είχε διαφημιστεί, ο πωλητής πρέπει να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει χωρίς χρέωση, ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Ωραία!! Έχω να επιστρέψω καμμιά δεκαριά προβολάκια μόνο και μόνο για τα νουμεράκια του κόντραστ!!:flipout:

Γιαννη ευχαριστω για τις απαντησεις.
Επισης απο οτι καταλαβα οποιος/οποιοι τον παρουν πρωτοι μαλλον την πατησαν γιατι θα πρεπει να φιλοξενησουν το μισο forum για να παρει ματι αφου βλεπω οτι ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι!Και βλεπω και καποιον πιθανο αγοραστη στη Θεσσαλονικη αχα!
Αν παντως αυτος δεν ειναι για powerbuy,τοτε ποιος??

Φίλε βορειοελλαδίτη (εγώ Αλεξανδρούπολη) είσαι και φίλος φίλου (Γ.Χατζηγεωργίου),ναι,από αυτό σου το ποστ δημιουργήθηκε η κίνηση μου αλλά σίγουρα η ιδέα ανήκει σε εσένα..δεν το έκανα ούτε για την δόξα,ούτε για τα μπράβο αλλά για να πετύχω μία ανταγωνίσιμη τιμή σε σχέση με το εξωτερικό για να "μείνουν" τα χρήματα στην Ελλάδα(όσο και αν μας "πονάει" η ίδια)αλλά και για να γλυτώσουμε κάποια χρήματα ,εάν επιτευχθεί τελικά,κάποια μέλη σε αυτή την δύσκολη εποχή...

Φιλικά Κώστας

Οχι ρε Κωστα,μια κουβεντα ειπα,ουτε για δοξα μιλησα ουτε για τιποτα!!
Φιλος του αλλου Γιαννη ειμαι του JL_?(που να'ναι ερχεται απο το σπιτι μου για θεαση και παιξιμο)!
Αν και εδω μεσα,Γιαννηδες και μη,μια παρεα ειμαστε!
Φιλικα Αγης(ας παρουμε εμεις τα προβολια μας να γουσταρουμε και ολα τα υπολοιπα ποιος,που και γιατι ειναι ανουσιο)!

Οχι ρε Κωστα,μια κουβεντα ειπα,ουτε για δοξα μιλησα ουτε για τιποτα!!
Φιλος του αλλου Γιαννη ειμαι του JL_?(που να'ναι ερχεται απο το σπιτι μου για θεαση και παιξιμο)!
Αν και εδω μεσα,Γιαννηδες και μη,μια παρεα ειμαστε!
Φιλικα Αγης(ας παρουμε εμεις τα προβολια μας να γουσταρουμε και ολα τα υπολοιπα ποιος,που και γιατι ειναι ανουσιο)!

Μπερδέψαμε τους Γιάννηδες.... :flipout:
τέλος με τα offtopic χαλάμε και το νήμα το οποίο έχω την αίσθηση πως θα γίνει πολύ ενδιαφέρον..αν πάνε τα πράγματα έτσι όπως θέλω θα ανεβάσω πολλές φωτός και με ενδιαφέροντα και εξειδικευμένα θέματα ,ξέρει ο Γιάννης...θα μου πείτε ποιος Γιάννης?????.. :flipout: