BenQ W1070

Παιδια ευχαριστω αμφοτερους για τις αμεσες απαντησεις.Αυριο θα γινει το πρωτο πειραμα με ενα φιλο συμφορουμιτη,αρκετα πιο ειδικο απο εμενα..

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Παιδια ευχαριστω αμφοτερους για τις αμεσες απαντησεις.Αυριο θα γινει το πρωτο πειραμα με ενα φιλο συμφορουμιτη,αρκετα πιο ειδικο απο εμενα..

Αν σου βάλει μετά τίποτα σκηνές με φίδια, σπάστου το βάζο στο κεφάλι!!:D:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Πέτα τη UT στα σκουπίδια!!:aetsch:

View attachment 90138

Ψιτ, πέτα την έκδοση από την εποχή του Κολοκοτρώνη και κατέβασε την τελευταία, γιατί θα μπερδεύεται ο κόσμος... :p

Dune%20Pixel.JPG

Την Παρασκευη τον ρωτησα τι εννοουσες και περιττο να σου πω οτι ηδη μου την ειχε βαλει τη σκηνη στη GT30 ο φιδολαγνος!
Αυριο θα τον τρεξω με το τωρα φλεγον για μενα ζητημα:
Πραγματικοτητα vs Benq calculator..

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Παραγγελιά:

Φτιάξε b/c στα 3 modes και πάρε 6 μετρήσεις RGB. Τρεις με brilliant on και τρεις με off. (λάμπα στο High)

Όχι που θα γλίτωνες!!!:flipout::flipout:

Θα ανεβασω ένα σετ μετρήσεων και αν δεν σου αρέσει πάρε με τηλέφωνο...:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Ψιτ, πέτα την έκδοση από την εποχή του Κολοκοτρώνη και κατέβασε την τελευταία, γιατί θα μπερδεύεται ο κόσμος... :p

Dune%20Pixel.JPG

χαχαχαχαχαχαχα ...και εγώ του έλεγα σε αυτόν τον φάκελο το τάδε και έλεγε <<ποιο;>> χαχαχαχαχαχαχα

Μόλις τελείωσα τις μετρήσεις τις οποίες θα τις ανεβάσω πιο μετά σε ξεχωριστό thread (άλλο ένα για αυτό το "ΤΕΡΑΣ") και για να μην σας κρατάω σε αγωνία να σας πω πως το μάτι ξεγελάει,ΝΑΙ το brilliant colour προσθέτει 30% παραπάνω φως και πως η βιασύνη μας κάνει να κάνουμε λάθη,ΟΧΙ δεν χρειάζεται φιλτράκι ούτε σε mat white 106",εκεί έκανα τις μετρήσεις.

Προφανώς οι κάγκουρες ξένοι τον είχαν λάμπα normal με brilliant colour :smash:
Επίσης ΞΕΧΑΣΤΕ τα τρελα νούμερα του contrast στα 4.500 ,είναι απλά 929:1...

υπομονή ως το βράδυ

εγω το εχω απενεργοποιησει το BC και ειμαι smart eco-cinema mode αλλα εχω πειραξει λιγο τις ρυθμισεις του οππο :a0210:

εγω το εχω απενεργοποιησει το BC και ειμαι smart eco-cinema mode αλλα εχω πειραξει λιγο τις ρυθμισεις του οππο :a0210:

Σε πόσες ίντσες και τι οθόνη?

ΥΓ μόλις τελείωσε το σημερινό του τρίωρο...κάντε το παιδιά..

Κωστα ευχαριστουμε για τις μετρησεις.Οποτε λογικα στην mat grey,gain 0.8,100',θα ερθει μια χαρα!! :operator: