BenQ W1070

Απάντηση: Re: BenQ W1070

εμένα σε κάποιες περιπτώσεις σβήνει στο μισό λεπτό και σε κάποιες σε 1,5 - 2 λεπτά και λέω μήπως έχει να κάνει με την θερμοκρασία της λάμπας , δεν είναι ο ίδιος χρόνος κάθε φορά. Για τον θόρυβο πρέπει να έχει πολύ ησυχία και να πας κοντά στο μηχάνημα, ακούγεται σαν σφυριγματάκι. Πιθανολογώ ότι προέρχεται από το πορτοκαλί λαμπάκι..Αν όντως δεν ακούγεται σε εσάς να το θεωρήσω πρόβλημα ; Η απλά να τον βγάζω από την πρίζα όταν δεν δουλέυει καλού κακού ;

μαλλον το τροφοδοτικο σου σφυριζει.
Προβλημα δεν θα το ελεγα,συνηθως οταν σφυριζουν τα τροφοδοτικα ειναι καποια ψυχρη κολληση,αν θυμαμαι καλα.

εμένα σε κάποιες περιπτώσεις σβήνει στο μισό λεπτό και σε κάποιες σε 1,5 - 2 λεπτά και λέω μήπως έχει να κάνει με την θερμοκρασία της λάμπας , δεν είναι ο ίδιος χρόνος κάθε φορά. Για τον θόρυβο πρέπει να έχει πολύ ησυχία και να πας κοντά στο μηχάνημα, ακούγεται σαν σφυριγματάκι. Πιθανολογώ ότι προέρχεται από το πορτοκαλί λαμπάκι..Αν όντως δεν ακούγεται σε εσάς να το θεωρήσω πρόβλημα ; Η απλά να τον βγάζω από την πρίζα όταν δεν δουλέυει καλού κακού ;

Εγω επειδη δεν τον εχω ακομη εγκαταστησει και τον εχω σε τραπεζακι σε ενα βοηθητικο δωματιο,αφενος δεν καθομαι εκει,κατευθειαν φευγω μολις τελειωσει η ταινια που ειδα,αφετερου κλεινω τον διακοπτη του πολυμπριζου μετα απο κανενα 10λεπτο..

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

εγω :grandpa:

Εχεις διαφορετικά καλώδια για σύνδεση με tv και προβολέα;

Εάν ναι ... πρέπει κάθε φορά που αλλάζεις μέσο προβολής να ρυθμίζεις το κόκκινο πλάισιο του screen size?? το έχεις δοκιμάσει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Εχεις διαφορετικά καλώδια για σύνδεση με tv και προβολέα;

Εάν ναι ... πρέπει κάθε φορά που αλλάζεις μέσο προβολής να ρυθμίζεις το κόκκινο πλάισιο του screen size?? το έχεις δοκιμάσει?

επειδη σκοπευω να δουλεψω μ'αυτον τον τροπο,θα σου πω καποια στιγμη στο μελλον.
Ξερω οτι βιαζεσαι,αλλα δεν εχω οθονη και βαση ακομα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

επειδη σκοπευω να δουλεψω μ'αυτον τον τροπο,θα σου πω καποια στιγμη στο μελλον.
Ξερω οτι βιαζεσαι,αλλα δεν εχω οθονη και βαση ακομα.

Κατανοητό... η ερωτησή μου απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει αυτό τον συνδιασμό μέσων... τον έχω βάλει ήδη για πώληση τον player.... γιατί δεν σκοπεύω να αγοράσω καλώδιο 200 ευρώ όπως μου προτάθηκε αφού φυσικά δοκιμάσω δεξιά και αριστερά ποιο καλώδιο "κουμπώνει" ... ούτε κάθε φορά που θέλω να αλλάξω μέσο προβολής να ρυθμίζω το screen size...Ο wd tv live έπαιζε απροβλημάτιστα... περισσότερες πληροφορίες έχω αναρτήσει στον νήμα του MED600...

Από οθόνη εάν θέλεις την γνώμη μου ... εγώ πήρα από τον Αγγλο ηλεκτρική....

Δεν έχω μετρήσει το χρόνο. Πάντως θεωρώ πως δεν είναι στάνταρντ, το χρονικό διάστημα που δουλεύει το ανεμιστηράκι. Λογικά υπάρχει κάποιος αισθητήρας θερμοκρασίας, και περιμένει να πέσει κάτω από μια τιμή για να κλείσει το ανεμιστηράκι. Π.χ. θα περίμενα το καλοκαίρι να δουλεύει περισσότερη ώρα απ' ότι το χειμώνα. Δε νομίζω να έχει να κάνει το πόση ώρα έχει δουλέψει, μιας και θα είναι σε σταθερή θερμοκρασία μετά από τα πρώτα 5-6 λεπτά. Πιο πολύ έχει να κάνει με την ισχύ που βγάζει η λάμπα και την θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Αυτά τα λεω θεωρητικά και έτσι θα περίμενα να δουλεύει. Τώρα αν έχουν βάλει ένα χρόνο λειτουργίας Χ σταθερό.... δεν ξε´ρω.

Συμβαίνει και σε άλλον όταν γυριζετε το ρυθμιστικό του zoom να μετακινείται και το focus λες και γυρίζουν ταυτόχρονα και το αντίστροφο; Πάω να φτιάξω το focus και χαλάει το zoom ki αντίστροφα. Είναι φυσιολογικό ή κάποιο προβλημα του προβολέα γιατί στον προηγούμενο μου προβολέα δε συνέβαινε , για πείτε όσοι τον έχετε δουλέψει.

Συμβαίνει και σε άλλον όταν γυριζετε το ρυθμιστικό του zoom να μετακινείται και το focus λες και γυρίζουν ταυτόχρονα και το αντίστροφο; Πάω να φτιάξω το focus και χαλάει το zoom ki αντίστροφα. Είναι φυσιολογικό ή κάποιο προβλημα του προβολέα γιατί στον προηγούμενο μου προβολέα δε συνέβαινε , για πείτε όσοι τον έχετε δουλέψει.

δεν ειναι φυσιολογικο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Κατανοητό... η ερωτησή μου απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει αυτό τον συνδιασμό μέσων... τον έχω βάλει ήδη για πώληση τον player.... γιατί δεν σκοπεύω να αγοράσω καλώδιο 200 ευρώ όπως μου προτάθηκε αφού φυσικά δοκιμάσω δεξιά και αριστερά ποιο καλώδιο "κουμπώνει" ... ούτε κάθε φορά που θέλω να αλλάξω μέσο προβολής να ρυθμίζω το screen size...Ο wd tv live έπαιζε απροβλημάτιστα... περισσότερες πληροφορίες έχω αναρτήσει στον νήμα του MED600...

Από οθόνη εάν θέλεις την γνώμη μου ... εγώ πήρα από τον Αγγλο ηλεκτρική....

λεω να φτιαξω δικη μου,ακομα βεβαια το επεξεργαζομαι.
Ευχαριστω.

εννοείς ότι κάθε φορά που κουνάς το zoom κουνιέται μηχανικά και το focus; Η ότι απλά χάνεται και πρέπει να το ξαναρυθμίσεις; νομίζω ειναι φυσιολογικό να πρέπει να ξαναρυθμίσεις focus μετά από zoom. Επίσης όταν αλλάζω και εγώ το focus μεγαλώνει μικραίνει και το zoom λίγο ναι.

δεν ειναι φυσιολογικο.
Δηλαδη είναι ελαττωμα του δικου μου προβολεα ,οποτε πρεπει να επικοινωνησω με avart διοτι με ελαττωματικο προβολεα που μολις απεκτησα δε μενω.

εννοείς ότι κάθε φορά που κουνάς το zoom κουνιέται μηχανικά και το focus; Η ότι απλά χάνεται και πρέπει να το ξαναρυθμίσεις; νομίζω ειναι φυσιολογικό να πρέπει να ξαναρυθμίσεις focus μετά από zoom. Επίσης όταν αλλάζω και εγώ το focus μεγαλώνει μικραίνει και το zoom λίγο ναι.
Παω να φτιαξω το focus kai αλλαζει και το ζοομ και θελει μετα παλι διορθωση και το αντιστροφο. Ειναι νορμαλ ή όχι ?Στον sony που ειχα δε συνεβαινε γιάυτο ρωταω.

Δηλαδη είναι ελαττωμα του δικου μου προβολεα ,οποτε πρεπει να επικοινωνησω με avart διοτι με ελαττωματικο προβολεα που μολις απεκτησα δε μενω.

ναι,επικοινωνησε με την Avart και πες τους το προβλημα.

Παω να φτιαξω το focus kai αλλαζει και το ζοομ και θελει μετα παλι διορθωση και το αντιστροφο. Ειναι νορμαλ ή όχι ?Στον sony που ειχα δε συνεβαινε γιάυτο ρωταω.

Οταν αλλάζεις zoom βλέπεις μία θολή εικόνα η οποία είναι επικάλυψη πολλών. με το focus κουμπώνει πάνω σε μία απο αυτές... η οποία είναι η μεσαία από τις πολλές για αυτό ίσως σου φαίνεται ότι αλλάζει και το zoom

Κι εμένα έτσι κάνει. Δε νομίζω όμως πως υπάρχει πρόβλημα...
Τι εννοώ; Π.χ ζουμάρω μέχρι να φτάσει η εικόνα στις ίντσες που θέλω. Είναι θολή. Χρησιμοποιώ το focus και όταν θα έχω εστιάσει, η εικόνα θα έχει μικρύνει σε σχέση με αυτή που είχα σετάρει πριν. Το χειριστήριο του ζούμ όμως δεν έχει κουνηθεί. Απλά η εικόνα έχει μειωθεί. Ξαναμεγαλώνω λίγο την εικόνα για να τη φέρω εκεί που θέλω και ξανανετάρω..

Last edited:
α τωρα το καταλαβα!
Νομιζα οτι ελεγε,γυρνωντας το ενα,γυρναει και το αλλο μαζι.
Αν δεν ειναι ετσι,τοτε δεν εχει προβλημα,ειναι φυσιολογικο.

Αυτό με το zoom-focus είναι φυσιολογικό αν κατάλαβα καλά τι εννοείς..
Επίσης να επιβεβαιωσω το ανεπαίσθητο σφύριγμα σε απόλυτη υσηχια βάζοντας κοντά το αυτί μας και είναι απο το τροφοδοτικό όπως είπε ο Λακης.
Να πω πως για άλλη μια φορά μαγευτηκα χθες απο την εικόνα του μικρού στο Skyfall και με την χρήση του φιλτρου στην λευκή μου οθόνη είδα μαύρα..τα νυχτερινά πλάνα ήταν απίστευτα..μακάρι να είχα μια καλη dslr.

Αυτό με το zoom-focus είναι φυσιολογικό αν κατάλαβα καλά τι εννοείς..
Επίσης να επιβεβαιωσω το ανεπαίσθητο σφύριγμα σε απόλυτη υσηχια βάζοντας κοντά το αυτί μας και είναι απο το τροφοδοτικό όπως είπε ο Λακης.
Να πω πως για άλλη μια φορά μαγευτηκα χθες απο την εικόνα του μικρού στο Skyfall και με την χρήση του φιλτρου στην λευκή μου οθόνη είδα μαύρα..τα νυχτερινά πλάνα ήταν απίστευτα..μακάρι να είχα μια καλη dslr.

Επιβεβαιώνω το πολύ καλό μαύρο ( για τα ερασιτεχνικα δικά μου μάτια πάντα). Εχώ γκρίζα οθόνη... του άγγλου... το μόνο συγκριτικό που έχω είναι με hd 33 optoma και epson 9000... ο optoma πολύ πίσω σε μάυρο... και μπορώ να πω ότι σε σχέση με τον 9000 ο 1070 είναι εφάμιλος κι 1 χιλιάρικο φτηνότερος

Επιβεβαιώνω το πολύ καλό μαύρο ( για τα ερασιτεχνικα δικά μου μάτια πάντα). Εχώ γκρίζα οθόνη... του άγγλου... το μόνο συγκριτικό που έχω είναι με hd 33 optoma και epson 9000... ο optoma πολύ πίσω σε μάυρο... και μπορώ να πω ότι σε σχέση με τον 9000 ο 1070 είναι εφάμιλος κι 1 χιλιάρικο φτηνότερος
Ελπίζω να μην σε πειράξει εάν διαφωνησω καλοπροαίρετα μαζι σου(πολυ παρεξήγηση τώρα τελευταία επικρατεί) και να σου πω πως στα δικα μου μάτια το μαύρο του 9000 ήταν ασύγκριτο όπως και το on off φυσικά..από την άλλη λόγω τεχνολογίας και τιμής ο μικρός έχει αξιοπρεπεστατα μαύρα σε μια γκρι οθόνη όπως της δική σου.