BenQ W1070

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Τοτε που τον είδε ήταν ακαλιμπραριστος με bc on οπότε έβλεπε μπόλικο (αν και με την λάμπα στο low)
Πάντως οταν έκανα calibration με το bc off , ακόμα και η μικρη (αλλα αισθητή) πτωση στην φωτεινότητα με χάλασε αρχικά.
Μετα ολα συνηθίζονται (εκτος απο το 3d :p )

Επομένως βλέπατε παραπάνω φως από μια 40-50άρα τηλεόραση σε 2 τ.μ. κάδρο!!! Καταλαβαίνω ότι οι JVC έχουν καλύτερο μαύρο (δεν υπάρχει αμφιβολία), όμως, όταν ένας προβολέας παίζει με 40+ FL και ο άλλος με 10...ε, υπάρχει μια διαφορίτσα. Ποιο μαύρο?

Επομένως βλέπατε παραπάνω φως από μια 40-50άρα τηλεόραση σε 2 τ.μ. κάδρο!!! Καταλαβαίνω ότι οι JVC έχουν καλύτερο μαύρο (δεν υπάρχει αμφιβολία), όμως, όταν ένας προβολέας παίζει με 40+ FL και ο άλλος με 10...ε, υπάρχει μια διαφορίτσα. Ποιο μαύρο?

Κάτσε τώρα γιατί τα λές όπως τα θές...
Δηλαδή αν ρίξουμε τη φωτεινότητα του BenQ στα επίπεδα του JVC θα έχει κι αυτός το ίδιο μαύρο;
Και μην ξεχνάμε οτι μιλαμε για Home Cinema προβολείς, όχι για Data.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Δηλαδή αν ρίξουμε τη φωτεινότητα του BenQ στα επίπεδα του JVC θα έχει κι αυτός το ίδιο μαύρο;
Προφανως και δεν θα εχει αλλα εχει ενα point ο Γκαλης: Ειναι θεμα ισορροπιας μαυρου / φωτεινοτητας.

Και μην ξεχνάμε οτι μιλαμε για Home Cinema προβολείς, όχι για Data.

Εδώ επικαλούμαι τη μαρτυρια του κ. Δημητρακούδη :p :p :p

Είναι μεσημέρι, πεινάς και δεν σε παρεξηγώ!!:flipout:

Που έγραψα κάτι τέτοιο??-bye-

επειδή κι εγώ είμαι σχεδόν στην ίδια κατάσταση με τον kyrliot (τον πήρα για να τον στήσω στο επόμενο σπίτι - είμαι στο ψάξιμο μέχρι να βρώ το κατάλληλο) και πρέπει να χρησιμοποιώ έναν ψιλοκίτρινο τοίχο μέχρι την μετακόμιση - δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω μέχρι τότε, 1.5 χρόνο έχει που έδωσα τον tw700 - τί ρυθμίσεις μπορώ να κάνω για να έρθει λίγο χρωματικά? Αν αφαιρέσω λίγο κίτρινο απο τα ρυθμιστικά γίνεται κάτι?
Στο επόμενο σπίτι θέλω να στήσω dedicated room και να προβάλλω σε βαμένο-σπατουλαρισμένο τοίχο γι αυτό και δεν σκέφτομαι να ξαναπάρω οθόνη - μου την είχαν δώσει στα νεύρα και οι ζάρες...

Φίλε μου υπάρχει μόνο μια λύση στο πρόβλημα σου..θα πάρεις επαγγελματια να έρθει να σου καλιμπραρει το μηχανάκι περίπου στις 80 ώρες και θα δώσεις καμια 150 ,μετα απο 200 ώρες θα τον ξανακαλεσεις και όταν πας στο επόμενο σπίτι θα τον ξανακαλεσεις,τώρα,αν ενδιάμεσα αλλάξεις πηγή η κάτι άλλο θα τον ξανακαλεσεις..λογικό το ποσό μέσα σε ένα χρόνο,δεν βρίσκεις;κυρίως για την αξία του προβολέα.
Μην τολμησεις να ασχοληθείς με το calibration γιατί υπάρχει κίνδυνος απο το να εκραγεί ο προβολεας μέχρι και να τυφλωθεις...φυσικά πριν ακόμη ασχοληθείς καλα καλα και πεις μόνο <<αγόρασα μετρητικό>> θα βγουν κάτι παλιά μέλη με πολλα αστέρια απο τα χιλιάδες posts με τα ψαρωτικα avatar και τον βαρύγδουπο λόγο και θα σε βάλουν στην θέση σου,άσχετα φίλε μου αν δεν έχουν πιάσει μετρητικό στη ζωη τους.

ΥΓ. Κάτι πήρε το μάτι μου πως θέλεις να προβαλεις σε DIY τοίχο;;;;!!!!!μην τολμησεις...θα πρέπει να πάρεις οθόνη Stweart και κακώς αγορασες τον Benq,θα τον πουλησεις και θα πάρεις Epson.
Αν δεν τα κανείς όλα αυτα θα καεις στην πυρά,όπως τότε,κατα τον Μεσαίωνα..

Last edited:
Φίλε takeshy, πες κι εμάς που το πουλάνε αυτο το καλο πράγμα που παίρνεις :p

Δειλά δειλά άρχισε το τρολάρισμα...
Αν θυμάμαι καλά έχω να γράψω περίπου ένα μήνα...η "σύμπτωση" (αν δεν κάνω λάθος) ο Αρχιτρόλλερ έχει να γράψει και αυτός τόσο..αλλά με το που φταρνίστηκα εμφανίσθηκε...σύμπτωση?δεν νομίζω...

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Δειλά δειλά άρχισε το τρολάρισμα...
Αν θυμάμαι καλά έχω να γράψω περίπου ένα μήνα...η "σύμπτωση" (αν δεν κάνω λάθος) ο Αρχιτρόλλερ έχει να γράψει και αυτός τόσο..αλλά με το που φταρνίστηκα εμφανίσθηκε...σύμπτωση?δεν νομίζω...

Ναι, αλλά μην διαμαρτύρεσε... Με τέτοια μηνύματα μάλλον πας γυρεύοντας...

Ρε παιδια μια αθωα ερωτηση.Εκεινη η κοπελα που ειχε τοσες γνωσεις και εγραφε σε αυτο και στα ομορα νηματα,η AV Sia,που εξαφανιστηκε?

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ρε παιδια μια αθωα ερωτηση.Εκεινη η κοπελα που ειχε τοσες γνωσεις και εγραφε σε αυτο και στα ομορα νηματα,η AV Sia,που εξαφανιστηκε?

Απολαμβάνει ''διακοπές'' διαρκείας και έτσι θα μπορεί απερίσπαστη να αφιερωθεί στο καλιμπράρισμα.

:flipout:
Άγη.....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Φίλε Takeshy επειδή αν θυμάμαι καλά ήσουν πολύ ζεστός για την αγορά του συγκεκριμένου προβολέα- νομίζω έιχες αναλάβει και το powerbuy- και οι πρώτες σου εντυπώσεις ήταν τουλάχιστον θετικές, είναι έυκολο να μου αναφέρεις εν τάχει 2-3 πραγματάκια τα οποία σε χαλάσανε στο συγκεκριμένο προβόλι? Έχεις αλλάξει σε μεγάλο βαθμό άποψη για τον προβολέα η είναι της ιδέας μου?

Ενδιαφέρεται φίλος για αγορά του συγκεκριμένου.

Καλώς σας βρήκα και πάλι-bye-

Takeshy χανεις το οποιο δικιο σου με τον τροπο που γραφεις....IMHO συνεχισε στους προηγουμενους ρυθμους και θα δικαιωθεις να ξερεις οτι μεσα απο την υγιη αντιπαραθεση βγαζουν οι υπολοιποι τα συμπερασματα τους...τα μελη δεν τρωνε κουτοχορτο..χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε το χομπι σου(μας)

Απολαμβάνει ''διακοπές'' διαρκείας και έτσι θα μπορεί απερίσπαστη να αφιερωθεί στο καλιμπράρισμα.

Γιατι καλέ και τα έλεγε τόσο καλα;;; Νομίζω ότι σας εκφοβισαν οι γνώσεις της, ως γυναίκα πάντα, και την μπαναρατε... Πφφφφ... Άνδρες...