BenQ W1070

Γιατι εφαγε τριμηνο; Δεν ισχυει το 2ημερο βδομαδα μηνα κλπ;ή no soup for you and you

παιδια αξιζει μεταχειρισμενος αν βρω?αν ναι ξερει κανενας να πουλαει?

Γιατι εφαγε τριμηνο; Δεν ισχυει το 2ημερο βδομαδα μηνα κλπ;ή no soup for you and you

"Αααααααα η μπάλα γυρίζει, αλλα η γη δε γυρίζει... Είστε πολυ ωραίος κύριε..."... Στο πυρ το εξωτερο, λοιπόν!!!!

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Φίλε Takeshy επειδή αν θυμάμαι καλά ήσουν πολύ ζεστός για την αγορά του συγκεκριμένου προβολέα- νομίζω έιχες αναλάβει και το powerbuy- και οι πρώτες σου εντυπώσεις ήταν τουλάχιστον θετικές, είναι έυκολο να μου αναφέρεις εν τάχει 2-3 πραγματάκια τα οποία σε χαλάσανε στο συγκεκριμένο προβόλι? Έχεις αλλάξει σε μεγάλο βαθμό άποψη για τον προβολέα η είναι της ιδέας μου?

Ενδιαφέρεται φίλος για αγορά του συγκεκριμένου.

Καλώς σας βρήκα και πάλι-bye-

Ο προβολέας είναι χάλια...πάρε Epson

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

εξαιρούνται οι υπερηλικες (γυναικες, προβολεις κλπ) :p

Ενώ τα καλά κρασιά όχι, ε?? Πως φαίνεται ότι κατεβάζεις μπύρες!! Τα γούστα σου στα ποτά είναι ίδια με τους προβολείς και τα πιπίνια!!:aetsch:

Takeshy χανεις το οποιο δικιο σου με τον τροπο που γραφεις....IMHO συνεχισε στους προηγουμενους ρυθμους και θα δικαιωθεις να ξερεις οτι μεσα απο την υγιη αντιπαραθεση βγαζουν οι υπολοιποι τα συμπερασματα τους...τα μελη δεν τρωνε κουτοχορτο..χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε το χομπι σου(μας)

Larry είσαι από τα άτομα που εκτιμώ χωρίς να τα γνωρίζω και θα σου απαντήσω αν και είπα αυτή τη φορά να μην μπαίνω σε διαλόγους,φυσικά με τα άτομα που δεν αξίζει να ασχολούμαι.
Πρώτον δεν με ενδιαφέρει να δικαιωθώ
Δεύτερο θα συνεχίσω τους προηγούμενους ρυθμούς (ήδη έκανα μία ενδιαφέρουσα μέτρηση χθες) και δεν πρόκειται να τους κάνω την χάρη να αποχωρήσω
Τρίτο δεν υποτιμώ τα μέλη αλλά σαν άνθρωπος θέλω να πάρω (κακομαθημένα) κάποια πράγματα τα οποία έμειναν μισά πριν από ένα μήνα και ευθύνεται η ΔΟ για αυτό και το λέω στα ίσα...ντόμπρα και ανδρίκια...

Είμαι μαχητής στη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το φέρσιμο μου προφανώς δεν αρέσει σε πολλούς αλλά πιστέψτε με αδιαφορώ πλήρως...και αν δεν πάρω αυτό που θέλω μάλλον θα πάω και εγώ διακοπές να βρω την Sia....

παιδια αξιζει μεταχειρισμενος αν βρω?αν ναι ξερει κανενας να πουλαει?
Πουλιοταν ενας εδω αλλα εφυγε στα 680..απομκει καινοερα Imho παντα για 100 150 ευρω δεν αξιζει να παρεις μεταχειρισμενο

Larry είσαι από τα άτομα που εκτιμώ χωρίς να τα γνωρίζω και θα σου απαντήσω αν και είπα αυτή τη φορά να μην μπαίνω σε διαλόγους,φυσικά με τα άτομα που δεν αξίζει να ασχολούμαι.
Πρώτον δεν με ενδιαφέρει να δικαιωθώ
Δεύτερο θα συνεχίσω τους προηγούμενους ρυθμούς (ήδη έκανα μία ενδιαφέρουσα μέτρηση χθες) και δεν πρόκειται να τους κάνω την χάρη να αποχωρήσω
Τρίτο δεν υποτιμώ τα μέλη αλλά σαν άνθρωπος θέλω να πάρω (κακομαθημένα) κάποια πράγματα τα οποία έμειναν μισά πριν από ένα μήνα και ευθύνεται η ΔΟ για αυτό και το λέω στα ίσα...ντόμπρα και ανδρίκια...

Είμαι μαχητής στη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το φέρσιμο μου προφανώς δεν αρέσει σε πολλούς αλλά πιστέψτε με αδιαφορώ πλήρως...και αν δεν πάρω αυτό που θέλω μάλλον θα πάω και εγώ διακοπές να βρω την Sia....
Μελος σε ρωτησε αν προβολεας ειναι καλο και τον ειρωνευτικες να παρει epson...
Αρα τον βαζεις στην διαδικασια να εκμαιευσει τι εννοεις..... να κατσει να διαβασει 300 μυνηματα να διακρινει οτι κατι δεν παει καλα... εν ολιγοις να χασει τον χρονο του
Αρα χαλας οτι φτιαχνεις
Ας μην συνεχισουμε τον διαλογο και ας κανουμε αυτο που ο ορισμος του avclub σαν φορουμ επιζητα
Την ανταλλαγη γνωσεων και και την αγαπη μας γαι το χομπι μας

και την αγαπη μας γαι το χομπι μας
Στο σημείο αυτό να διευκρινήσω, για να μην παρεξηγηθεί παλι ο φιλος Takeshy, οτι ο αγαπητός Larry αναφέρεται στα πιπινια (που ανέφερε κι ο Γκαλης παραπανω) - αντε και στο τένις ισως :p

Μελος σε ρωτησε αν προβολεας ειναι καλο και τον ειρωνευτικες να παρει epson...
Αρα τον βαζεις στην διαδικασια να εκμαιευσει τι εννοεις..... να κατσει να διαβασει 300 μυνηματα να διακρινει οτι κατι δεν παει καλα... εν ολιγοις να χασει τον χρονο του
Αρα χαλας οτι φτιαχνεις
Ας μην συνεχισουμε τον διαλογο και ας κανουμε αυτο που ο ορισμος του avclub σαν φορουμ επιζητα
Την ανταλλαγη γνωσεων και και την αγαπη μας γαι το χομπι μας

Μα...δεν τον ειρωνευτικα του πρότεινα να πάρει τον καλύτερο προβολέα του πλανήτη!!!
και δεν τον βάζω σε καμια διαδικασία..αλοιμονο αν απο ένα σχόλιο κρίνεις τις αγορές σου..αν ήταν έτσι όλοι Epson θα είχαν αφου είναι οι καλύτεροι προβολεις του κόσμου..μην τα ξαναλέω..
Δεν φτιαχνω τίποτα ούτε χαλαω κάτι
Όσο για τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων καλύτερα να μη μιλήσω
Το σταματαω εδω το oftopic

Επειδή αναφέρθηκε σαν θέμα το ποστ που έκανα , απλά μια ερώτηση έκανα στον συμφορουμίτη και πήρα μια απάντηση. Δεν θεωρώ ότι με ειρωνεύτηκε σε καμια περίπτωση ο φίλος στο κάτω κάτω απο που με ξέρει, ούτε προσωπικά έχουμε ούτε τίποτα.

Την ερώτηση ήθελα να την κάνω απλά σε κάτοχο του προβολέα που νομίζω ότι είναι και ο ιδανικός για να μου δώσει μια εικόνα για τα θετικά και αρνητικα του αλλά και γιατί μου έκανε εντύπωση η αλλαγή της άποψής του τόσο γρήγορα μετά την αγορά του. Το τι έχει το παληκάρι είναι προσωπικά του και δεν με αφορούν.

Σαν Λευτέρης όμως έχω το δικαίωμα και πάνω απ' ολα αισθάνομαι να θέσω ένα ερώτημα που ήθελα να το κάνω καιρό τώρα σε όλο το φόρουμ:

Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε εδω μέσα το τελευταίο 2μηνο?

Το ερώτημα το κάνω πραγματικά με καλή διάθεση και όχι με "εμπρηστικούς " σκοπούς.
Άλλωστε νομίζω ότι αρκετοί φίλοι με ξέρουν εδώ και καταλαβαίνουν τον τρόπο με το οποίο το ρωτάω.

Last edited:
Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε εδω μέσα το τελευταίο 2μηνο?

Αν θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος Λευτέρη, ευχαρίστως, να τοποθετηθεί ο οποιοσδήποτε. Ίσως και σε κάποιο νέο νήμα γιατί αρκετά ''χαλάσαμε'' αυτό του 1070.

Βρε Γιάννη δεν ξέρω αν αξίζει να ανοίγουμε νήμα γιαυτά τα πράγματα και νιώθω πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή γιατί όχι απλά χαλάμε αλλά βεβηλώνουμε το νήμα ενός καλού προβολέα! Δεν φταίει ο άλλος που μπαίνει μέσα να δει 2-3 πράγματα να βλέπει να γράφονται άλλα των αλλών.

Θα σου πω όμως ένα πράγμα.. Θυμάσαι κάποτε σου είχα πει ότι μου είχαν λείψει οι κουβέντες με συγκριτικά προβολέων, εικόνες κλπ τότε που το νήμα ήταν εντελώς dead. Δεν είναι πολύς καιρός, ούτε εξάμηνο. Η κατηγορία άρχισε να ζωντανευει με την αγορά κάποιων προβολέων και ενω περίμενες να βλέπεις αυτά που σου έχουν λείψει έχεις μπουχτίσει απο τρολαρίσματα ειρωνείες άσχετα ποστ, απότομο ύφος και κατηγορίες εκατέρωθεν!! Και είναι κρίμα πραγματικά να φτάνεις στο σημείο να λες , "πάω στο avforums πχ να δω αυτό που θέλω" , ενώ σε αυτό το Ελληνικό φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και θέληση να βοηθήσουν όπως εσυ ο Τakisot ο Μανώλο και άλλοι που μου διαφευγουν. Δεν ξέρω πως σας φαίνονται αυτά που λέω αλλά ειναι αυτά που αισθάνομαι όλο αυτά τα χρόνια που διαβάζω κάθε μέρα αυτό το φόρουμ.

Σκόρπιες σκέψεις μου και τελειώνω εδώ.

Last edited:
Re: Απάντηση: BenQ W1070

Βρε Γιάννη δεν ξέρω αν αξίζει να ανοίγουμε νήμα γιαυτά τα πράγματα και νιώθω πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή γιατί όχι απλά χαλάμε αλλά βεβηλώνουμε το νήμα ενός καλού προβολέα! Δεν φταίει ο άλλος που μπαίνει μέσα να δει 2-3 πράγματα να βλέπει να γράφονται άλλα των αλλών.

Θα σου πω όμως ένα πράγμα.. Θυμάσαι κάποτε σου είχα πει ότι μου είχαν λείψει οι κουβέντες με συγκριτικά προβολέων, εικόνες κλπ τότε που το νήμα ήταν εντελώς dead. Δεν είναι πολύς καιρός, ούτε εξάμηνο. Η κατηγορία άρχισε να ζωντανευει με την αγορά κάποιων προβολέων και ενω περίμενες να βλέπεις αυτά που σου έχουν λείψει έχεις μπουχτίσει απο τρολαρίσματα ειρωνείες άσχετα ποστ, απότομο ύφος και κατηγορίες εκατέρωθεν!! Και είναι κρίμα πραγματικά να φτάνεις στο σημείο να λες , "πάω στο avforums πχ να δω αυτό που θέλω" , ενώ σε αυτό το Ελληνικό φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και θέληση να βοηθήσουν όπως εσυ ο Τakisot ο Μανώλο και άλλοι που μου διαφευγουν. Δεν ξέρω πως σας φαίνονται αυτά που λέω αλλά ειναι αυτά που αισθάνομαι όλο αυτά τα χρόνια που διαβάζω κάθε μέρα αυτό το φόρουμ.

Σκόρπιες σκέψεις μου και τελειώνω εδώ.

Συγνώμη αλλα γιατί χαλάμε και βεβηλωνουμε το νήμα,δεν κατάλαβα;;
Εδώ αλλα νήματα τεχνικής φύσης από τα οποία μπορούσε να μάθει ο κόσμος πραγματα έμπαινε ο καθένας άσχετος (ο οποίος δεν έχει κρατήσει μετρητικό στα χέρια του) αλλα και τρολλερς με σκοπό φυσικά να το διαλύσουν,έγραφαν ότι ήθελαν με αποτέλεσμα τα νήματα να παγώνουν να κλειδώνουν και να διαλύονται..
Το ότι γράφω για τους υπερπροβολεις Epson εδω είναι κακο;
Δεν ανταλλασουμε απόψεις και δεν κάνουμε διάλογο;

ΥΓ όσο για την dead κατηγορία προ εξαμήνου καλύτερα να μη μιλήσω ας τα βλέπουν κάποιοι ...ο κόσμος βλέπει και κρίνει κύριοι μη στρουθοκαμιλιζετε..

δηλαδή εγώ που έδωσα τον epson και πήρα benq πρέπει να πάω να εξομολογηθώ ε? :flipout:

λοιπόν, για να σοβαρευτούμε και λίγο, πρώτα πρώτα να πώ ότι παρέλαβα χθές το βράδυ και αφού έκανα το σπίτι @@@@ για να μετακομίσω αλλού την τηλεόραση και να μείνει ο μόνος τοίχος που βόλευε άδειος, πραγματοποίησα την πρώτη προβολή!!!!

Καταρχάς δεν βλέπω rainbow, ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος - το έτερον ήμισυ στενοχωρέθηκε στο στύλ "μα γιατί να μήν το δούμε το ουράνιο τόξο?" :BDGBGDB55:

πέρα απο αυτά, ωραίος ο μπενεκιού - ας με κάψουν αλλά πολύ πιο ωραίος απο τον TW700 - όχι λόγω ανάλυσης αλλά έφυγε βρε παιδάκι μου εκείνο το πέπλο απο μπροστά μου!!!

επίσης απο μαύρο ήταν χάλια!!!!! Μα καλά είναι δυνατόν να βλέπεις το μαύρο γκρί επειδή έχεις τα φώτα ανοιχτά???? Ευτυχώς έκανα μια μικρή παραχώρηση και τα έκλεισα και έτσι φάνηκε το μαύρο μαύρο αλλά δεν γίνεται βρε παιδάκι μου, κουκουβάγιες είμαστε??? :slapface:

παράγγειλα και τα γυαλιά απο την κινέζο σήμερα στα 30 τα 2 ζευγάρια - τσίμπησα κι ένα 10μετρο hdmi με 20 απο το media markt - κι ας μήν είναι full 3d με 50 τα 5μέτρα που έλεγε η πωλήτρια, βολεύομαι και με full hd που παίζει λέει μόνο half sbs :ADFADF1:

παρεπιπτώντως ο τοίχος άψογος ε, όχι που θα βλέπω ταινία μέσα απο χίλια κύματα (κυριολεκτικά)!

@samniotis
Καλοθέατος και καλοτάξιδος!

Ο 1070 υπερέχει σε όλα τα σημεία του Epson TW700. Καλό μηχανάκι για το 2007 αλλά σήμερα έχει ξεπεραστεί σε όλους τους τομείς.

Ως πρώην κάτοχος του Benq W1000 μπορώ να πω ότι ο 1070 είναι σημαντικά καλύτερος.
1. Το μαύρο του είναι αισθητά βελτιωμένο. Υστερεί σε σχέση με καλύτερους προβολείς αλλά για την κατηγορία του είναι μια χαρά.
2. Με δυσκόλεψε στην τοποθέτηση λόγω του short throw φακού. Χρειάστηκε να τον φέρω ένα μέτρο πιο μπροστά σε σχέση με τον 1000 για να τον περιορίσω στις 106''.
3. Χρωματικά είναι μια χαρά (out of the box) Ο 1000 ήταν αλλού..
3. Τον κρέμασα στο ταβάνι. Με ενοχλεί απίστευτα η μεγάλη διαρροή φωτός προς πάσα κατεύθυνση. Πρέπει να βρω τρόπο να την περιορίσω.
4. Εχει βελτιωθεί σημαντικά η συμπεριφορά του Brilliant Color. Στον 1000 ήταν ακατάλληλο για θέαση ταινιών.
5. Η κίνηση παρουσιάζει βελτίωση, πάντα σε σχέση με τον W1000. Δοκιμάστηκε στη δραματική σκηνή του RED.
6. Αργεί πολύ να κλειδώσει το σήμα και αυτό ενοχλεί..
7. Το τ/χ θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά τουλάχιστον έχει καλή απόκριση.
8. Είναι αισθητά πιο θορυβώδης από τον W1000. Προτίμησα τη θέση της λάμπας στο economic αντί για το smart. Κάνει λιγότερο θόρυβο.
9. Τέλος, για να πάρει κανείς τα μέγιστα από τον W1070 θα πρέπει να τον τοποθετήσει σε χώρο με ελεγχόμενο φωτισμό και σκουρόχρωμους τοίχους και ταβάνι. Αυτό είναι γενικός κανόνας για όλους τους προβολείς, για τον W1070 όμως είναι - σχεδόν - υποχρεωτικό θα έλεγα.

Τις 3D ικανότητες του δεν τις δοκίμασα, γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμα τα γυαλιά που παράγγειλα από το ebay.

Κατά τ' άλλα και εφόσον μπορεί να ζει κανείς με τα παραπάνω είναι καλή επιλογή.
Γεμίζει με άνεση πολλές ιντσες και θα ικανοποιήσει τον ιδιοκτήτη του.