Γιατι καλέ και τα έλεγε τόσο καλα;;; Νομίζω ότι σας εκφοβισαν οι γνώσεις της, ως γυναίκα πάντα, και την μπαναρατε... Πφφφφ... Άνδρες...
Ναι, είμαστε λίγο κρυφομισογύνηδες!!:Banane0:
Γιατι εφαγε τριμηνο; Δεν ισχυει το 2ημερο βδομαδα μηνα κλπ;ή no soup for you and you
παιδια αξιζει μεταχειρισμενος αν βρω?αν ναι ξερει κανενας να πουλαει?
Φίλε Takeshy επειδή αν θυμάμαι καλά ήσουν πολύ ζεστός για την αγορά του συγκεκριμένου προβολέα- νομίζω έιχες αναλάβει και το powerbuy- και οι πρώτες σου εντυπώσεις ήταν τουλάχιστον θετικές, είναι έυκολο να μου αναφέρεις εν τάχει 2-3 πραγματάκια τα οποία σε χαλάσανε στο συγκεκριμένο προβόλι? Έχεις αλλάξει σε μεγάλο βαθμό άποψη για τον προβολέα η είναι της ιδέας μου?
Ενδιαφέρεται φίλος για αγορά του συγκεκριμένου.
Καλώς σας βρήκα και πάλι![]()
εξαιρούνται οι υπερηλικες (γυναικες, προβολεις κλπ)![]()
Takeshy χανεις το οποιο δικιο σου με τον τροπο που γραφεις....IMHO συνεχισε στους προηγουμενους ρυθμους και θα δικαιωθεις να ξερεις οτι μεσα απο την υγιη αντιπαραθεση βγαζουν οι υπολοιποι τα συμπερασματα τους...τα μελη δεν τρωνε κουτοχορτο..χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε το χομπι σου(μας)
Πουλιοταν ενας εδω αλλα εφυγε στα 680..απομκει καινοερα Imho παντα για 100 150 ευρω δεν αξιζει να παρεις μεταχειρισμενοπαιδια αξιζει μεταχειρισμενος αν βρω?αν ναι ξερει κανενας να πουλαει?
Μελος σε ρωτησε αν προβολεας ειναι καλο και τον ειρωνευτικες να παρει epson...Larry είσαι από τα άτομα που εκτιμώ χωρίς να τα γνωρίζω και θα σου απαντήσω αν και είπα αυτή τη φορά να μην μπαίνω σε διαλόγους,φυσικά με τα άτομα που δεν αξίζει να ασχολούμαι.
Πρώτον δεν με ενδιαφέρει να δικαιωθώ
Δεύτερο θα συνεχίσω τους προηγούμενους ρυθμούς (ήδη έκανα μία ενδιαφέρουσα μέτρηση χθες) και δεν πρόκειται να τους κάνω την χάρη να αποχωρήσω
Τρίτο δεν υποτιμώ τα μέλη αλλά σαν άνθρωπος θέλω να πάρω (κακομαθημένα) κάποια πράγματα τα οποία έμειναν μισά πριν από ένα μήνα και ευθύνεται η ΔΟ για αυτό και το λέω στα ίσα...ντόμπρα και ανδρίκια...
Είμαι μαχητής στη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το φέρσιμο μου προφανώς δεν αρέσει σε πολλούς αλλά πιστέψτε με αδιαφορώ πλήρως...και αν δεν πάρω αυτό που θέλω μάλλον θα πάω και εγώ διακοπές να βρω την Sia....
Στο σημείο αυτό να διευκρινήσω, για να μην παρεξηγηθεί παλι ο φιλος Takeshy, οτι ο αγαπητός Larry αναφέρεται στα πιπινια (που ανέφερε κι ο Γκαλης παραπανω) - αντε και στο τένις ισωςκαι την αγαπη μας γαι το χομπι μας
Μελος σε ρωτησε αν προβολεας ειναι καλο και τον ειρωνευτικες να παρει epson...
Αρα τον βαζεις στην διαδικασια να εκμαιευσει τι εννοεις..... να κατσει να διαβασει 300 μυνηματα να διακρινει οτι κατι δεν παει καλα... εν ολιγοις να χασει τον χρονο του
Αρα χαλας οτι φτιαχνεις
Ας μην συνεχισουμε τον διαλογο και ας κανουμε αυτο που ο ορισμος του avclub σαν φορουμ επιζητα
Την ανταλλαγη γνωσεων και και την αγαπη μας γαι το χομπι μας
Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε εδω μέσα το τελευταίο 2μηνο?
Βρε Γιάννη δεν ξέρω αν αξίζει να ανοίγουμε νήμα γιαυτά τα πράγματα και νιώθω πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή γιατί όχι απλά χαλάμε αλλά βεβηλώνουμε το νήμα ενός καλού προβολέα! Δεν φταίει ο άλλος που μπαίνει μέσα να δει 2-3 πράγματα να βλέπει να γράφονται άλλα των αλλών.
Θα σου πω όμως ένα πράγμα.. Θυμάσαι κάποτε σου είχα πει ότι μου είχαν λείψει οι κουβέντες με συγκριτικά προβολέων, εικόνες κλπ τότε που το νήμα ήταν εντελώς dead. Δεν είναι πολύς καιρός, ούτε εξάμηνο. Η κατηγορία άρχισε να ζωντανευει με την αγορά κάποιων προβολέων και ενω περίμενες να βλέπεις αυτά που σου έχουν λείψει έχεις μπουχτίσει απο τρολαρίσματα ειρωνείες άσχετα ποστ, απότομο ύφος και κατηγορίες εκατέρωθεν!! Και είναι κρίμα πραγματικά να φτάνεις στο σημείο να λες , "πάω στο avforums πχ να δω αυτό που θέλω" , ενώ σε αυτό το Ελληνικό φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και θέληση να βοηθήσουν όπως εσυ ο Τakisot ο Μανώλο και άλλοι που μου διαφευγουν. Δεν ξέρω πως σας φαίνονται αυτά που λέω αλλά ειναι αυτά που αισθάνομαι όλο αυτά τα χρόνια που διαβάζω κάθε μέρα αυτό το φόρουμ.
Σκόρπιες σκέψεις μου και τελειώνω εδώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.