BenQ W1070

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Έχω ψιλό κουφαθεί, μου δίνουν κάποιοι την εντύπωση ότι είναι μεγάλα κακομαθημένα παιδάκια που παίζουν με τις δεκάδες χιλιάδες euro,
και μειώνουν τα πάντα και τους πάντες, sorry μάγκες αυτήν την εικόνα μου δίνετε!

Φίλε μου, αν απ´ όλα όσα διάβασες έχεις σχηματίσει "αυτή την εικόνα" τότε sorry αλλά έχεις όντως πρόβλημα "εικόνας".

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Εντάξει, σέβομαι την άποψή σου αλλά δεν συμφωνώ με τη θέση "αδιαφορώ πλήρως εάν δεν αρέσει το ύφος μου και η υπογραφή μου." Ειδικά όταν είσαι σ´ ένα τέτοιο χώρο που ουσιαστικά είναι ( ή μάλλον προσπαθούμε να είναι) μια μεγάλη παρέα. Τέλος πάντων, δεν θα υποδείξω εγώ σ´ εσένα η σε οποιονδήποτε άλλον πως θα πορευτεί εδω μέσα, αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός.
Εγώ αυτό που θέλω να διευκρινήσω είναι οτι ποτέ δεν είπα οτι δεν μου αρέσει ο εξοπλισμός σου. Αλλο entry level (που ετσι είναι) κι άλλο "δεν μου αρέσει"(που δεν είναι έτσι).
Μπάμπη πίστεψε με πως μπορω να κρίνω ανθρώπους και γραφόμενα και καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και πως το λες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και αυτα που γράφω είναι για άλλους.
Μεγάλη παρέα;;;;!!!!ακούγεται σαν ανέκδοτο ειλικρινά..υπάρχει τέτοια ζήλια και κακία στον κόσμο που το μεγάλη παρέα είναι τουλάχιστο ουτοπικό.
Ένα μετρητικό πήρα (της πλάκας) και στην αρχή κάνεις δεν με πήρε στα σοβαρά αλλα μετά μάλλον είδαν "πράγματα" (τα οποία οφείλονται στον Γιάννη και όχι σε μένα) και ταραχτηκαν λες και χάσανε τη γη κάτω από τα πόδια τους!!!
Μη στεναχωριεσται βρε παιδιά ούτε τις γνώσεις θα σας πάρω ούτε το μεροκάματο..-bye-

Μολις διαβασα τις τελευταιες σελιδες.Αρκετη κοντρα που βεβαια βγαινουν και καποια συμπερασματα οσον αφορα το ονομα του thread,αλλα κυριως εριδες και μονομαχιες..:bigcry:
Επειδη απο την πρωτη μερα που μπηκα στο forum μας,εχω γνωρισει παιδια που ολοι ειναι μαμω τα ατομα,η συντριπτικη τους πλειοψηφια ερασιτεχνες που θελουν να βοηθησουν,να μεταδωσουν γνωση αλλα και να παρουν,στεναχωριεμαι οταν βλεπω τοσες κοντρες μεταξυ μας.
Αντε να γραφτουν 2-3 posts και να ηρεμησουν τα πνευματα το καλταλαβαινω,αλλα τοσες σελιδες,δεν ειναι κριμα.??
Και επειδη πανω απο ολα αυτο που γραψατε πιο πανω,οτι ειμαστε μια παρεα,σας ευχομαι ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ -bye-

P.S. Στον Benq σημερα στις 20:00 o γαυρος δεν το χανει με τιποτα το ματσακι,ετσι να μη χαλαρωσετε και τελειως!!:Banane0:

Απάντηση: Re: BenQ W1070

@abyss..μάλλον πασχεις απο επιλεκτική μνήμη..κοίταξε ξανά το post 1375 στο οποιο παραθέτεις δικό μου post το οποιο ήταν μια παρότρυνση προς όλους καλοπροαίρετη.
Διάβασε ξανά τι γράφεις πως το γράφεις και εάν θέλεις ζήτα συγνώμη σαν άντρας.
Κάτι το οποιο δεν πρόκειται να κάνεις φυσικά.
Για ποιο λογο να ζητησω συγνώμη;
Γιατί δεν ζητάς εσύ γιαυτα που γράφεις;

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Για ποιο λογο να ζητησω συγνώμη;
Γιατί δεν ζητάς εσύ γιαυτα που γράφεις;

Δεν περίμενα άλλη απάντηση..
Αστο βρε παλικάρι μη το κουράζουμε..-bye-

Αποφεύγω να γράφω ποστ, γιατι κυριως διαβαζω, αλλα με αυτα που διαβαζω πως να μην γραψω κατι;
Τα λιγα ποστ σημαινουν οτι ειμαι ασχετος απο εικονα;
Πηρε τον πρωτο του προβολεα ο κυριος ταδε πηρε κι ενα οργανακι και μου εγινε Τzoe Kane της εικονας.
Και κανει μετρησεις βγαζει νουμερα που λενε την ωμη αληθεια και για το τελικο αποτελεσμα βασιζεται μονο στις μετρησεις.
Το οτι το φως πεφτει στο μισο και βαλε αρα χαλαει η εικόνα χρειαζεται μετρησεις για να το δεις;
Και να λεει οτι γραφονται ανακριβειες απο τους αλλους;
Πρεπει και να ζητησω συγνωμη; Οχι βεβαια.
Ας μην το κουραζω αλλο ομως. Ο καθεις με την αποψη του.

Αποφεύγω να γράφω ποστ, γιατι κυριως διαβαζω, αλλα με αυτα που διαβαζω πως να μην γραψω κατι;
Τα λιγα ποστ σημαινουν οτι ειμαι ασχετος απο εικονα;
Πηρε τον πρωτο του προβολεα ο κυριος ταδε πηρε κι ενα οργανακι και μου εγινε Τzoe Kane της εικονας.
Και κανει μετρησεις βγαζει νουμερα που λενε την ωμη αληθεια και για το τελικο αποτελεσμα βασιζεται μονο στις μετρησεις.
Το οτι το φως πεφτει στο μισο και βαλε αρα χαλαει η εικόνα χρειαζεται μετρησεις για να το δεις;
Και να λεει οτι γραφονται ανακριβειες απο τους αλλους;
Πρεπει και να ζητησω συγνωμη; Οχι βεβαια.
Ας μην το κουραζω αλλο ομως. Ο καθεις με την αποψη του.

Ρε συ άντε παράτα με πρωί πρωί που θα μου κάνεις και προσωπική κριτική ανάγωγε..

Να σε ενημερώσω πως ο πρώτος μου προβολέας αγοράστηκε 2600 το 2002 και ήταν ο Sanyo z2 εσυ είχες τότε προβολέα;
Όπως είπε και ο συμφορουμιτης πιο πάνω πολυ σωστά να πας σε άλλο ιστότοπο για τις ορέξεις σου..
Capish?

Eιχα προβολεα όταν εσυ δεν ειχες ιδεα τι ηταν το Home cinema.
Και εχω αλλαξει πολλους απο τοτε. Πιο πολλους απο οσο νομιζεις.
Τα πειραματα και τις δοκιμες που εχω κανει ουτε που τα φαναταζεσαι.
Διαβαζω και αλλα φορα σχετικά με το αντικειμενο ελληνικα και ξενα.
Μην κοιτας τα λιγα ποστ μου.

Τελικά, Άγη, σε ποιο mode κατέληξες να παίζεις? Μετά από αυτόν τον λίγο καιρό, τι σου αρέσει στον 1070 και τι θα άλλαζες?

Καλημερα Γιαννη.Τελικα παιζω στις 100 ιντσες με gain 0,6(οπως ανεφεραν αρκετοι συμφορουμιτες οτι τοσο εχει),αποκλειστικα cinema mode,BC off και στο economy τη λαμπα.
Στο τηλεοπτικο(οπως καλη ωρα σημερα που θα κανουμε το 1-0),το γυρναω στο standard mode και τα αλλα παραμενουν ιδια.
Ειμαι παρα πολυ ικανοιποιημενος απο τον προβολεα,αλλα μαλλον μου κανει τερτιπια η βαση μου και δεν ειναι νομιζω τελειο το focus,αν και απο βδομαδα μαλλον πρεπει να τον ξανατσεκαρουν γατισια ματια.
Τι θα αλλαζα?Πρωτα απο ολα το σπιτι μου,οσον αφορα τους τοιχους και τις κουρτινες και φυσικα απο τον Benq ισως το μαυρο το που νιωθω οτι καποιες φορες γκριζαρει(αν και νομιζω οτι φταει και ο καπως...αντανακλαστικος περιγυρος του για αυτο).
Εν κατακλειδι,για οποιον ειναι σαν εμενα,του αρεσει το cinema και θελει να κανει μια δυναμικη αρχη για να μπει στο παιχνιδι,να καταλαβει τα ορια του και να δει καπως ανωδυνα οσον αφορα το οικονομικο,τον κοσμο των προβολεων,τον συνιστω ανεπιφυλακτα...

Καλημέρα παίδες και συγγνώμη αν ήμουν "επιθετικός" έτσι ένιωσα εκείνη την στιγμή!

Εγώ ξέρω ότι με 800 euro είμαι ευτυχισμένος από εικόνα στην κυριολεξία, χτες είχα και καλεσμένους και είδαμε ταινίες,
όλοι με το στόμα ανοιχτό,- κυπελλάκια για τα σάλια μοίραζα - και να φανταστείτε που παίζει σε ένα "σεντόνι" (άσπρο λινό) που να βάλω και οθόνη!!!

Τώρα του τύπου ούτε με μαντσούνια, απλά μεγάλη εικόνα, η τη σχέση έχουν προβολής δεκάδων χιλιάδων euro ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ.

Στο τέλος τέλος κάντε ένα topic άλλο να τα λέτε...!

Φιλάκια!

Nikos

Αγη, το μαυρο που βλεπεις μεσα σε σκηνες που εχουν και φως, μπορει να επηρρεαστει απο τον χωρο και μαλιστα πολυ.
Το "μαυρο" του προβολεα, ειναι αυτο που βλεπεις σε μαυρη καρτελα, οποτε κι ο χωρος δεν συμμετεχει σχεδον καθολου.

Ρε συ άντε παράτα με πρωί πρωί που θα μου κάνεις και προσωπική κριτική ανάγωγε..

Να σε ενημερώσω πως ο πρώτος μου προβολέας αγοράστηκε 2600 το 2002 και ήταν ο Sanyo z2 εσυ είχες τότε προβολέα;
Όπως είπε και ο συμφορουμιτης πιο πάνω πολυ σωστά να πας σε άλλο ιστότοπο για τις ορέξεις σου..
Capish?

Αρκετά με την επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά.

1 εβδομάδα εκτός.

Αγη, το μαυρο που βλεπεις μεσα σε σκηνες που εχουν και φως, μπορει να επηρρεαστει απο τον χωρο και μαλιστα πολυ.
Το "μαυρο" του προβολεα, ειναι αυτο που βλεπεις σε μαυρη καρτελα, οποτε κι ο χωρος δεν συμμετεχει σχεδον καθολου.

Δεν το ηξερα Χρηστο αυτο,θα το δοκιμασω,οπως υπεθεσα οντως πρεπει να φταει ο χωρος μου,ειδικα τωρα που εφυγε και το χαλι απο το πατωμα και...καθρεφτιζει..anyway,που θα παει την κριση μεσα,δε θα κανω το δικο μου σπιτι?Σκετο κατραμι θα ειναι ο χωρος...(και αφου στα ονειρα βαζουμε οτι θελουμε,μαλλον θα μπει και κανενα αρκετα πιο...μαυρο προβολι!)..:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Καλημερα Γιαννη.Τελικα παιζω στις 100 ιντσες με gain 0,6(οπως ανεφεραν αρκετοι συμφορουμιτες οτι τοσο εχει),αποκλειστικα cinema mode,BC off και στο economy τη λαμπα.
Στο τηλεοπτικο(οπως καλη ωρα σημερα που θα κανουμε το 1-0),το γυρναω στο standard mode και τα αλλα παραμενουν ιδια.
Ειμαι παρα πολυ ικανοιποιημενος απο τον προβολεα,αλλα μαλλον μου κανει τερτιπια η βαση μου και δεν ειναι νομιζω τελειο το focus,αν και απο βδομαδα μαλλον πρεπει να τον ξανατσεκαρουν γατισια ματια.
Τι θα αλλαζα?Πρωτα απο ολα το σπιτι μου,οσον αφορα τους τοιχους και τις κουρτινες και φυσικα απο τον Benq ισως το μαυρο το που νιωθω οτι καποιες φορες γκριζαρει(αν και νομιζω οτι φταει και ο καπως...αντανακλαστικος περιγυρος του για αυτο).
Εν κατακλειδι,για οποιον ειναι σαν εμενα,του αρεσει το cinema και θελει να κανει μια δυναμικη αρχη για να μπει στο παιχνιδι,να καταλαβει τα ορια του και να δει καπως ανωδυνα οσον αφορα το οικονομικο,τον κοσμο των προβολεων,τον συνιστω ανεπιφυλακτα...

Thanks αδερφέ!!

Καταρχάς, δεν έχει 1-0 απόψε αλλά 0-1!!!:devil-smiley-029:

Κατά τα λοιπά, πολύ σωστά θίγεις το θέμα του χώρου. Στην πραγματικότητα το θέμα του χώρου είναι τεράστιας σημασίας υπό την έννοια ότι μπορεί να προσφέρει πρακτικά άλλη εικόνα. Δεν είναι ψέμμα ούτε υπερβολή οι δηλώσεις όσων υποστηρίζουν ότι αλλάζοντας χώρο (από ένα τυπικό σαλόνι σε πιο bat cave κατάσταση) πήραν καινούργιο προβολέα!!

Υπάρχει περίπτωση το φόκους να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ταινίας? Τσεκάρετέ το αυτό με τον γάτο. Φτιάχτε το πριν και δείτε μετά από την ταινία αν έχουν επέλθει αλλαγές.

Ναι βρε παιδια, το εχετε τσεκαρει αυτο με το focus. ?
Στον δικο μου w7000 το focus αλλαζει σιγα σιγα και σταδιακα και σταθεροποιειται περιπου στα 30-40 λεπτα.

Οποτε, την πρωτη φορα περιμενα να περασουν τρια τεταρτα της ωρας και μετα εφτιαξα το focus.
Βεβαια, καθε φορα πρεπει να περιμενω λιγο να ζεσταθει το μηχανημα πριν δω την ταινια και να ερθει λιγο το focus στα ισια του.

Καντε και εσεις μια δοκιμη με τον 1070. Αν το εχετε συνδεμενο σε pc, φτιαξτε ενα αρχειο .txt full screen με ενα γραμμα π.χ. aaaaaaaa. Φτιαξτε το focus οταν πρωτο ανοιξετε τον προβολεα και περιμενετε κανα εικοσαλεπτο τουλαχιστον. Κατοπι να ξανα ανοιξτε το txt αρχειο και δειτε αν ειναι θολα τα γραμματα σε καποιο σημειο της οθονης. (συνηθως στις ακρες)

Ξανα φτιαξτε το focus, ωστε να ειναι σωστο την επομενη φορα.
Ενδεχεται δηλαδη, να εχετε ρυθμισει το focus στην αρχη, αλλα αυτο κατα τη διαρκεια της ταινιας να ντριφταρει και να μην το περνετε χαμπαρι. Και να βλεπετε ολη την ταινια με κακο focus.

Kαντε μια δοκιμη για σιγουρια λοιπον. !

Συμβουλη:

Για να δοκιμασετε καλα το focus με το txt κειμενο, απενεργοποιηστε πρωτα το clear type των windows, μιας και "θολωνουν" (smooth) λιγο τις ακρες των γραμματοσειρων και απενεργοποιηστε και το clarity/ευκρινεια του προβολεα, μιας και θα σας βοηθησει να δειτε τις γραμματοσειρες οπως ειναι χωρις να εμφανιζονται βελτιωμενες.
Θα καταφερνετε πιο ευκολα να δειτε ποτε χαλα ή φτιαχνει η γραμματοσειρα με το focus που θα κανετε.

Eιχα προβολεα όταν εσυ δεν ειχες ιδεα τι ηταν το Home cinema.
Και εχω αλλαξει πολλους απο τοτε. Πιο πολλους απο οσο νομιζεις.
Τα πειραματα και τις δοκιμες που εχω κανει ουτε που τα φαναταζεσαι.
Διαβαζω και αλλα φορα σχετικά με το αντικειμενο ελληνικα και ξενα.
Μην κοιτας τα λιγα ποστ μου.

Ναι αλλά φρόντιζε να γράφεις καλά τα ονόματα που διαβάζεις σε ελληνικούς ιστοτόπους. Joe Cane είναι ο golden eye της βιντεοπροβολής και οχι Tzoe Kane.

Αγη, την ώρα που παίζει ο προβολέας σήκωσε το χέρι σου μροστά στο φακό. Η σκιά του χεριού σου που θα πέφτει στο πανί έιναι το καλύτερο μαύρο που μπορείς να πάρεις στο χώρο σου.

Τώρα αυτό με το focus είναι παλιά ιστορία, η συστολο-διαστολές που γίνονται μέσα στο μηχάνημα λόγω των θερμοκρασιών που αναπτύσονται δημιουργούν αυτά τα προβλήματα.
Δεν έχετε δεί πλαστικούς φακούς σε προβολείς;
Δεν έχετε δει προβολείς νεταρισμένους στο κέντρο και φλού στα άκρα;
Δεν έχετε δει προβολείς που μετά από 20 λεπτά νετάρουν στα άκρα και φλουτάρουν στο κέντρο;

Τέλος πάντων, όπως έλεγε κι ο Ζήκος "σταματάω τώρα γιατί δεν μ´ αρέσει και να κακολογώ" ;)

Aγη, κανε το τεστ που σου ειπε ο Μπαμπης με το χερι. Δοκιμασε το σε μια φωτεινη και σε μια σκοτεινη σκηνη. Η διαφορα στο μαυρο (σκια) που θα δεις ειναι αυτη του χωρου.