E τώρα βρε Βασιλη αυτο σε πειραξε;Ναι αλλά φρόντιζε να γράφεις καλά τα ονόματα που διαβάζεις σε ελληνικούς ιστοτόπους. Joe Cane είναι ο golden eye της βιντεοπροβολής και οχι Tzoe Kane.
Το οτι το φως πεφτει στο μισο και βαλε αρα χαλαει η εικόνα χρειαζεται μετρησεις για να το δεις;
Το λεει ο Τzoe Cane !!Αυτό πάλι ποιος το λέει? Ο Cane, ο Kane, ο Joe ή ο Tzo?
Επειδή κάτι έλεγες πριν για ανακρίβειες...
Το λεει ο Τzoe Cane !!
Γιάννη αν σε σκηνη με χιονι στον ηλιο η σε υποτιτλους που ειναι λευκοί καταλευκοι και με το φίλτρο κοβεται η φωτεινοτητα στο μισο και οι υποτιτλοι ειναι πλεον γκρι τοτε μπορει καποιο μετρητικο να λεει στα νουμερακια του οτι ειμαστε σωστα;
Αφου βλεπεις πια οτι το λευκο χιονι απο λευκο εγινε γκρι, ε ποιο ματι δεν μπορει να καταλαβει την διαφορα και το οτι δεν ειναι σωστη η εικονα;
Επειδη το λεει το οργανακι;
Νομιζω οτι ειναι πολυ απλα τα πραγματα.
Ναι, είναι, όντως, πολύ απλά τα πράγματα, φθάνει να ξέρουμε για τι μιλάμε! Γνωρίζεις τι είναι το λευκό? 100% διαβάθμιση του γκρι. Σε πληροφορώ, λοιπόν, ότι ούτε οι υπότιτλοι είναι λευκοί, ούτε τα χιόνια, ούτε τα άσπρα σύννεφα, απλούστατα διότι το λευκό του υλικού που βλέπεις δεν είναι λευκό, αλλά, 91% γκρι.
:bang:
αυτό το θεωρείς απάντηση ?????
Ξέρεις πόσο πίσω πήγα τώρα; Αυτό το μηχανάκι το θυμάσαι; Plus Piano Avanti HE-3200.
![]()
Ήταν ο αντίστοιχος 1070 αρχές του 2000. Πολλοί ξεκίνησαν μ´αυτό το μηχανάκι, δεν είχε την κορυφαία εικόνα αλλά ήταν κι αυτό το καλύτερο vfm της εποχής του (Μάλλον επειδή δεν υπήρχαν BenQ τότε)
Είχαμε ρίξει κάτι καυγάδες και γι´αυτά.... :furious3:
Πολύ πίσω πήγα και μελαγχόλησα τώρα.... :frown:
να συμπληρώσω πως με τη χρήση του φίλτρου μπροστά απ το φακό η εικόνα γίνετε τραγική , χάνετε όλη η λαμπρότητα της εικόνας στα φωτεινά και ατονίζουν τα χρώματα .
Άντε να πω και γω το δικο μου: μετα απο χίλιες ώρες με τον 1070 το φως ακόμα είναι πολυ!
Η εικόνα απολαυστικοτατη και το rainbow όσο και αν το φοβόμουν δεν το έχω δει ακόμη (σε σχέση με την κατσαρόλα του μπαμπη που μου είχε κάνει πολυ αίσθηση). Και δεν το συνηθισα, απλα δεν το είδα ποτε.
3d, δεν ήρθαν τα γυαλιά ακόμη για να σας πω.
Έχω δει καμμια 10αρια προβολείς, δεν έχω μετρήσει ποτε κανέναν, δεν έχω ιδέα απο διαβαθμισεις.
Στο ΜΌΝΟ σημείο που υστερεί με τον προκάτοχό του (Sony pearl) είναι στην κίνηση.
Σε μερικές μέρες θα δοκιμάσω και με software interpolation και θα σας πω...
Αν εννοεις το κλασικο σκριπτακι και το svp, να το κανεις αμεσα, μονο κερδος θα εχεις. Το κλασικο σκριπτ (με λιγο μανουρα setup, αν θες 30 καρε σε περιπτωση που σε ενοχλει η βιντειλα των 60 καρε) ή το svp ευκολο στο setup με κινηση νερο, λιγοτερα τεχνουργηματα απο το κλασικο script, αλλα για τα 60 καρε υπολογισε παραπανω επεξεργαστικη ισχυ. Οτι κι αν διαλεξεις απο θεμα γουστου, καντο αμεσα. Στις πολλες ιντσες το judder κουραζει. Θα χαιρεσαι κινηση.Σκέφτομαι και εγώ να αρχίσω να μελετάω τα 2 προγράμματα που προσφέρουν ομαλή κίνηση στο προσεχές μέλλον....
Πολύ σημαντική πληροφορία φίλε. Πίστευα οτι με τοσες ώρες προβολή οτι θα είχαμε χάσει πολύ φωτεινότητα (αλήθεια σε πόσες ίντσες προβάλεις; - εγώ ετοιμάζω κάδρο περίπου 136 ίντσες και αυτό που έγραψες με καθησυχάζει!)
Σκέφτομαι και εγώ να αρχίσω να μελετάω τα 2 προγράμματα που προσφέρουν ομαλή κίνηση στο προσεχές μέλλον....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.