Λοιπόν τον είδα κι εγώ χθες στον Alex-T. Έχει τα θεματάκια του όπως η διαρροή του φωτός απ τις γρίλιες και δεν ξέρω κι εγώ από που αλλού , ανομοιομορφία focus( κάτω δεξιά) , θέλει λίγο δουλίτσα στα χρώματα και για μένα έχει τυπικό έως κακό 3D . Σ αυτό το τελευταίο μπορεί και να φταίει το ότι τα γυαλιά δεν είναι τα γνήσια της BenQ. ΑΛΑ ... όλα αυτά τα ξεχνάς όταν σκεφτείς ότι το μηχανάκι κοστίζει 800 , και γι αυτό το ποσό απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Είναι πραγματικά απίστευτο πως μπορείς να έχεις με λιγότερο από 1 χιλιάρικο 100+ ίντσες και με τόσο αξιοπρεπή εικόνα. Όλες οι συγκρίσεις με αλλά μηχανήματα πάνω των 1200 είναι ατυχές και δεν πρέπει να γίνονται . ΟΧΙ ο μικρός δεν είναι φονιάς γιγάντων . Είναι όμως μια οικονομική λύση που δε σε υποχρεώνει στους αμέτρητους συμβιβασμούς όπως γίνονταν πριν από 4 - 5 χρόνια . Αν με ρωτούσατε αν τον έσπερνα , Ναι για δεύτερο στη βεράντα , στην αυλή , στο εξοχικό χωρίς δεύτερη σκέψη . Για κύριο μηχανάκι θα προτιμούσα ( αν τα είχα) να έδινα κάτι παραπάνω ( όχι πάνω από 2000 ) και να έπαιρνα κάτι καλύτερο . Και αυτό γιατι δεν ειναι ο πρώτος μου προβολέας και οι απαιτήσεις μου είναι λίγο μεγαλύτερες με τα χρόνια