BenQ W1070

Ξέρω ότι είναι πολλά αλλά όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει. Γιατί οι εταιρείες μας έχουν περάσει για γίδια. Φυσικά ενοείται ότι στην απάντηση μου εμαιλ τελικά δεν έλαβα ακόμα και από τους "Ευρωπαίους" για να μην νομίζεται δεν έχουν καμία διαφορά. Τα ίδια όταν διαμαρτυρήθηκα στην Mothercare UK μητρική εταιρεία της Mothercare εδώ για τις *3 τιμές στην Ελλάδα αλλά και γιατί δεν στέλνουν στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Πάρτε το χαμπάρι οι εταιρείες πάντα προστατεύουν το συμφέρον τους και ότι και να κάνουν αυτό τους νοιάζει πρώτα ακόμα και αν σου πετάξουν εσένα ένα ξεροκόμματο.

Dear all,

I don't care about the 35 euros. I care about the support you providing for one of your top products.
In any way you are telling me that if you buy a 2.500 euro projector and you find a bug in the firmware, something that is logical, you are not giving the client the option to update on his own the equipment but we must bring it to the service and pay 35 euros.

Can you image this for your mobile phone ? For your smart tv and for any other equipment you have ?

Really this is your official answer and the policy of your company ? If it is I will accept it, but you must accept that only for this I am not going to propose to anyone to buy a BenQ product or for my self.

Best Regards,

Ioannis xx(a loyal BenQ customer until now)

Actions

BenQ Customer E-Mail ([email protected])

Add to contacts

9/3/2013

To: ioannis.xx

Picture of BenQ Customer E-Mail

Dear Mr. Ioannis xx,

Thank you for contacting BenQ

Please be inform that by BenQ good-willing we are going to accept your projector for firmware upgrade as in-warranty operation.
Please bring your projector to CPI and they will take care of it.

With best regards,

Eduard Lupea

BenQ

03/09/2013 10:40 - wrote:

Technical Support Query
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Subject: Firmware Upgrade Charge
Dear all,
I would like to express my disappointment about the charge (35 euros) that Greek
Support – Service Company (CPI http://www.cpi.gr) wants for a simple firmware upgrade.
At October 2012 I have purchased a BenQ W7000+ from a physical store in Athens
(AudioShow http://www.audioshow.gr) for 2.600 euros. After contacting the local service
for a firmware upgrade in my projector which solves critical issues they informed
me that they will charge me 35 euro for the upgrade because the projector has not
been purchased from them.
I would like to have an official answer.

Product Information
Product Line: Projectors
Model: W7000+
Serial Number: xx

Personal data
First name: Ioannis
Last name: x
Company:
Email: xxxxxxxx
Phone: xxxxxxxxx
Fax:
Address1: Peta 5 - 7
Address2:
Postcode: x
City: x
Region: 5
Country: 81
[Internal data: BQEcolo3|xxx.xxx.xxx.xxx]

Wow, i am impressed!! Περισσεύει λίγη good willing και για άλλους ή μόνο σε όσους στέλνουν mail δικαίως παραπονούμενοι??:icon15:

Φίλε συνονόματε, μην ξεχάσεις να τους πεις ευχαριστώ κιόλας για την χάρη που σου κάνουν!!

Και να φανταστει κανεις οτι ο w7000 εχει κατι bugs που χρειαζεται διορθωση με firmware επιτακτικα.
Ακους εκει "καλη θεληση" για να περασει στην υπηρεσια σερβις η αναβαθμιση.!
Ακομα και το firmware 1.03, τιγκα στα bugs ειναι. Θελει ολικη επανεγγραφη απο την αρχη.

Φιλε aligator, επρεπε να τους γραψεις οτι η επισημη απαντηση τους θα αναρτηθει σε τεχνολογικα fora, τα οποια περιμενουν εναγωνιως την απαντηση τους.
Να εβλεπα τοτε τι θα ελεγαν. Αν μυριστουν δημοσιοτητα, ερχονται στα ισια τους μερικες φορες. (για να μην αυτοδυσφημιστουν)

Την επόμενη φορά που θα μαζευτούμε 35 κορόιδα για να κάνουμε ψώνια 30000 ευρώ,να θέσουμε στα κριτήρια και το good willing ρε παιδιά!Άμα στα specs δε λέει για "καλή θέληση",προτείνω deal braking.
Μας δουλεύουν στα μούτρα μας.

έπειζα στη δουλειά δυο μέρες τώρα και δεν έχω προλάβω να ενημερώσω. Με καλούνε από Αυστρία δύο μέρες συνεχόμενα. Δυστηχώς λόγο πολύ δουλειάς είμαι πολύ επιλέκτικος στις κλήσεις που απαντάω και ας έχω φουλ πάρε δώσε με εξωτερικό. Μου έστειλαν μαιλ να τους ενημερώσω ποια ώρα μπορούμε να μιλήσουμε. Θα τους πω για Παρασκεύη και σας κρατάω ενήμερους.

παιδια μια ερωτηση.επειδη ειμαι στα σκαρια να τον αγορασω ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος ή καποιο προγραμμα για την ομαλη κινηση επειδη δεν εχει ο προβολεας.θα παιζω μεσω υπολογιστη τις ταινιες....

To svp ρυθμιζεται, ετσι ωστε αναλογως την επεξεργαστικη ισχυ της cpu/gpu να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη εικονα.
Δεν θα ελεγα οτι χαλαει την εικονα (σε τεχνουργηματα) σε βαθμο που να σε απασχολει.
Οσον αφορα το halo effect (νερουλιασματα στα περιγραμματα των κινουμενων αντικειμενων) ειναι κατι που το κανουν ακομα και οι hardware υλοποιησεις.

Με λιγα λογια, μην σε απασχολει αυτο το θεμα, αλλα να θυμασαι οτι θες σχετικα δυνατο συστημα pc για να παιξεις ματροσκα 1080p με τσιτωμενες ρυθμισεις στο svp.

To svp ρυθμιζεται, ετσι ωστε αναλογως την επεξεργαστικη ισχυ της cpu/gpu να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη εικονα.
Δεν θα ελεγα οτι χαλαει την εικονα (σε τεχνουργηματα) σε βαθμο που να σε απασχολει.
Οσον αφορα το halo effect (νερουλιασματα στα περιγραμματα των κινουμενων αντικειμενων) ειναι κατι που το κανουν ακομα και οι hardware υλοποιησεις.

Με λιγα λογια, μην σε απασχολει αυτο το θεμα, αλλα να θυμασαι οτι θες σχετικα δυνατο συστημα pc για να παιξεις ματροσκα 1080p με τσιτωμενες ρυθμισεις στο svp.

Εχω πολυ δυνατο υπολογιστη και κάρτα και επεξεργαστή.εχω περάσει το svp.ξερεις να μου πεις τις ρυθμίσεις ή κάπου να τις βρω;

Οχι, εγω χρησιμοποιω το παλιο κλασσικο script στα 30 fps.
Ρωτα στο νημα του οδηγου αναπαραγωγης με frame interpolation και τα παιδια που το χρησιμοποιουν θα σου πουν.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/63051-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-Frame-Interpolation

Γειά χαρά

Είμαι κάτοχος του 1070 από το powerbuy... Επειδή τους τελευταίους μήνες μπαίνω σπάνια στο forum... έχει κάποιος την καλοσύνη να μου κάνει κάποιο update? ; έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα που χρήζει αντιμετώπισης; Με τα 3d γυαλιά έχουμε κάτι; έχει δοκιμάσει κάποιος άλλη μάρκα εκτός από τα μαμίσια;

Ευχαριστώ

Υπάρχει στημένος ο προτζέκτορας σε κάποιο κατάστημα για να τον δω σε λειτουργία από κοντά?

Έχω ένα θέμα με τη σύνδεση του προβολέα και τον υπολογιστή.
Ο υπολογιστής έχει μια dvi που χρησιμοποιώ για το monitor και μια hdmi που συνδέω τον προβολέα. Χρησιμοποιώ linux με τους κλειστούς drivers της nvidia. Όταν ανοίγω τον προβολέα και δουλεύει και η οθόνη του υπολογιστή, ξεκινά κανονικά και μετά από λίγο βλέπω στην εικόνα του προβολέα κάτι σαν γραμμές οριζόντιες για λιγότερο από δευτερόλεπτο, χάνει τη σύνδεση (lock λέγεται; ) εμφανίζει τη γνωστή μπλε οθόνη με το No Signal και μετά ξανασυνδέεται. Αυτό το έκανε από την αρχή για 1-2 φορές και μετά έστρωνε. Τώρα τελευταία το κάνει περισσότερο. Χθες πρέπει να το έκανε και 10 φορές.
Εν τω μεταξύ, όταν τον βγάζω στον κήπο, υπολογιστή, προβολέα και ίδιο καλώδιο, ίδιος τρόπος σύνδεσης δεν το κάνει ούτε 1 φορά.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Το μυαλό μου πάει σε κάποια ασυμβατότητα των οδηγών της κάρτας και το όλο στήσιμο.
Firmware έχω το αρχικό, 1.04 νομίζω και λέω να το αναβαθμίσω μήπως βελτιωθεί το πρόβλημα. Έχει βάλει κανείς το 1.07;

Οδηγίες για το 1.06 από εδώ:
http://www.avsforum.com/t/1435626/b...y-with-lens-shift-for-1000/5670#post_23532598
σωστα;

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Έχω ένα θέμα με τη σύνδεση του προβολέα και τον υπολογιστή.

Δηλαδη αυτο που αλλαζει και φτιαχνει, ειναι οτι δεν συνδεεις στην καρτα γραφικων την dvi στο monitor. Το επιβεβαιωνεις ευκολα κι ολας αφηνοντας ολο το συστημα στο σαλονι και αφαιρεις το monitor, αφηνοντας μονο τον προβολεα.
Μια επανεκκινηση και λογικα θα συμβει οτι και στο μπαλκονι.!

Τωρα αυτο δεν μας κανει λιγο αναμειξη της καρτας γραφικων σαν αιτια. ?
(εκτος κι αν στο σαλονι με τα δυο καλωδια, δεν σου πατανε καλα τα βυσματα στην καρτα, σιγουρεψου και για αυτο)

Αναβαθμιση Firmware να κανεις στον προβολεα, μιας και επιλυει καποια θεματα.! Προσοχη ομως, αν εχεις παρατηρησει σε διαφορα Posts, χρηστες αναφερουν οτι οποιος αγορασε εκτος cpi, αυτη ζητα χρηματα για την αναβαθμιση.

Αναβάθμιση έκανα μόνος μου πριν από καμία ώρα. Όλα οκ...
Έβαλα την 1.06. Τα ίδια προβλήματα μου έκανε και στα windows, οπότε αποκλείεται το θέμα drivers σε Linux.
Μάλλον κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών, μιας και με ένα φορητό που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Παίζει να έχω κάνει και χοντρή πατάτα. Μόλις διαπίστωσα πως το πολύμπριζο από το οποίο τροφοδοτούσα τον προβολέα δεν είχε γείωση! Δηλαδή δεν έμπαινε το φις σε σούκο πρίζα. Ίσως έπαιζαν τίποτα παρεμβολές, γιατί πάντα το έκανε για λίγα λεπτά στο ξεκίνημα και μετά έστρωνε. Θα δοκιμάσω με γείωση τώρα και θα δω.

Δεν είδα διαφορά στο πρόβλημα ούτε με το firmware ούτε με γειώσεις κτλ.
Θα ανοίξω άλλο θέμα αν δω να μεγαλώνει το πρόβλημα.