BenQ W1070

Συμφωνώ με τον Μπάμπη για τις σειρές. Έχουν βγεί φοβερές σειρές -αλλά και πολλές στον αριθμό-..

Prison Break, Sherlock, Breaking Bad, Dexter, Game of Thrones, Homeland κτλ είναι μερικές απο τις αγαπημένες μου. Επίσης το θετικό είναι ότι διαρκούν απο 40-50 λεπτά το επισόδειο (όχι πάντα) και μπορείς να βλέπεις απο ένα επισόδειο την φορά, κάτι δύσκολο βέβαια γιατί σε καλές σειρές η αγωνία χτυπάει κόκκινο και "καταβροχθίζω" 3-4 επισόδεια την φορά..!

Σε ταινίες έχω κάνει μία στροφή προς τον ευρωπαικό κινηματογράφο (χωρίς να πώ πώς δέν βλέπω και τις αμερικάνικες) όταν αναζητώ να δώ μία καλή ποιοτική ταινία. Εκεί συνεχίζουν και βγαίνουν διαμαντάκια.

Ξεκίνα επειγόντως σειρές... Δεν υπάρχει άλλος δρόμος...
Ρώτα και το Σωτήρη :o

Δεν ξέρω βρε Μπάμπη...ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το Λοστ!! Πιστεύω ότι αυτή η σειρά με σημάδεψε και δύσκολα θα δω κάτι άλλο εκτός από τα Τρέκια μου!! Ήταν ωραία η Κέιτ, αλλά, αυτή η ξενέρα μετά από τόσους κύκλους δεν παλεύεται!-bye-

To Lost δεν θα το ξεχάσω ποτέ για 2 λόγους.

Ο ένας είναι αυτός:

evangeline-lilly-lost.jpg

...ο δεύτερος είναι οτι δεν κατάλαβα τίποτε...

Δεν το λέω όμως γιατί, αν κρίνω απ´τα λεγόμενα των άλλων, ίσως να είμαι και ο μοναδικός που δεν κατάλαβε... ή που λέει αλήθεια... :D

Όπως και νάχει, τη θεωρώ απ´τις καλύτερες σειρές που έχω δεί. :music-smiley-005:

Δεν το λέω όμως γιατί, αν κρίνω απ´τα λεγόμενα των άλλων, ίσως να είμαι και ο μοναδικός που δεν κατάλαβε... ή που λέει αλήθεια... :D

Στην ίδια βάρκα είμαστε, μην ανησυχείς!!;)

Το πολύ πολύ να σε πέταγα στην θάλασσα αν ήθελες να το ξαναδείς...:flipout:

Δεν πάς καλά... πάλι τα ίδια άρχισες; Ακόμα να πάρεις τηλεόραση; :grinning-smiley-043

Δεν μπορώ... Μου φαίνονται όλες μικρές... Μετα απο 16000 ώρες στις 106" ξέρεις πως φαίνονται οι 60; Μονιτορ...

Άλλωστε ποιος θα σας πει στις πόσες ώρες καίγεται μια λάμπα;;;

Mιση (οχι ΜΙΑ) ταινια δεν μας εχει φωναξει να δουμε.

Εγω νομιζω πως ειναι φωτο απο το ιντερνετ....
Μηπως δεν εχει καν δλδ τον 1070

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Mιση (οχι ΜΙΑ) ταινια δεν μας εχει φωναξει να δουμε.

Εγω νομιζω πως ειναι φωτο απο το ιντερνετ....
Μηπως δεν εχει καν δλδ τον 1070

Ούτε εμένα με φώναξε... μου έφερε όμως μαμηστερό εκμέκ !!! :music-smiley-005:

Αμα σου πω πως το τελευταιο κομματι το εφαγα εχτες το βραδυ ?

(απο το ταψι που μου εφερε το περασμενο Σαββατο)

Περα απο αυτο, ταινια δεν εχω δει στον 1070... :D

Αμα σου πω πως το τελευταιο κομματι το εφαγα εχτες το βραδυ ?

(απο το ταψι που μου εφερε το περασμενο Σαββατο)

Περα απο αυτο, ταινια δεν εχω δει στον 1070... :D

Αφού εξαντλησαμε το θερινό σου φέτος... :)

Με ενδιαφερει κ εμενα το θεμα του ups οποτε αν εχει καποιος εμπειρια ας μας πει..Για τα γυαλια ριξε μια ματια στο αλλο θεμα με τα παρελκομενα του benq εχει γινει εκτενης αναφορα κυριως για γυαλια απο ebay.

iguana, μάλλον ένα ups μεγαλύτερο από 600VA μας καλύπτει (353watt/0.6=588VA) μόνο για τον προτζέκτορα και όχι κάτι άλλο.
Και κατά προτίμηση apc... Είχαμε στην πρώην δουλειά και ήταν σκυλιά. Συγκεριμένα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/294418/APC-Power-Saving-Back-UPS-ES-8-Outlet-700VA-230V-CEE-7-7.html
Τώρα πιο ακριβώς μοντέλο, δε γνωρίζω...

Π.χ. υπάρχουν κάποια μοντέλα με λιγότερη ισχύ, αλλά ακριβότερα από αυτό που έβαλα παραπάνω
http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?from=catspan&keyphrase=apc+ups

Last edited: