Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Δεν μας φτανει μονο η μαυρη καρτελα και η ασπρη.
Θελουμε και τα ενδιαμεσα για να εχουμε αποψη τι κανει και τότε το ecosmart.
http://www.youtube.com/watch?v=Q3PnJHh034w
6.50''.
Δεν μας φτανει μονο η μαυρη καρτελα και η ασπρη.
Θελουμε και τα ενδιαμεσα για να εχουμε αποψη τι κανει και τότε το ecosmart.
Ε τι στο καλο. ? Ειτε θα παρει τιμη 30% σε μαυρη καρτελα, ειτε θα εκτοξευεται 80-90-100% σε λευκη. ?
Σε μια ημιφωτισμενη μετρια σκηνη ή αρκετα σκοτεινη, δεν πεφτει τουλαχιστον στο 40-50%
Αν πεφτει μονο σε μαυρη καρτελα στο 30% και σε κανονικα φωτισμενες σκηνες δουλευει 80-100% σαν το normal, τοτε συμφερει καλυτερα το eco.!
επειδη αμεσα θα αλλαξω τον χωρο προβολης (απο dedicated στο σαλονι) κ μαλλον η θεση θεασης θα ειναι στα 4,5 μετρα....
πόσες ιντσες ειναι "ιδανικες"?
υπαρχει διαφορα σε 2d 3d περιεχομενο ? (οσον αφορα στο ιδανικο μεγεθος εννοω)
ΥΓ τωρα ειμαι στα 2,8μ και εχω 96"....σε καδρο 1.78 ηταν πολυ καλα αλλα σε 2.35 δε μου εφταναν...
τον προβολεα δεν εχω αποφασισει αν θα τον βαλω ταβανι ή μπροστα μου σε καποιο τραπεζακι αλλα θεωρω οτι υπαρχει ευελιξια γενικα..
Λίγο άσχετο με το θέμα άλλα το ζουμ μέσω του πλειερ στην εικόνα δεν είναι και ότι καλύτερο πέραν του ότι χάνεται σκηνοθετική πληροφορία αλλοιώνεται και η εικόνα (πιξελιαζει) αν η ταινία είναι μέτριας ανάλυσης και ειδικά σε αυτόν τον προβολέα που οτιδήποτε κάτω από Blu-Ray full HD κάνει μπαμ..
Από όσο ξέρω χάνεται η εγγύηση. Σε συνδυασμό με το ότι δεν υπάρχει και changelog μάλλον πρέπει να το αφήσουμε.
Μπορούμε να το κάνουμε άφοβα;ειναι σχετικά εύκολο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.