BenQ W1070

Αυτα εννουσα κι εγω στο 2ο λινκ.
Καλα ειναι, αλλα οχι τοσο καλα οσο τα πρωτα.
Δεν μου αφαιρουν καλα το κοκκινο χρωμα.
Σε μαυρο φοντο φαινεται η κοκκινιλα.

Τα πρώτα αν είναι όντως καλύτερα οσον αφορά το μπλοκαρισμα του κοκκινου είναι καλή περίπτωση, αλλά κολλάω στο γεγονός ότι γράφουν 120HZ

γεία...δε μου λετε ρε παιδιά..γιατι στο 3d δεν μου βγαζη επιλογή για side by side αλλά μονο την up and down??
ευχαριστό ..

Απάντηση: Re: BenQ W1070

γεία...δε μου λετε ρε παιδιά..γιατι στο 3d δεν μου βγαζη επιλογή για side by side αλλά μονο την up and down??
ευχαριστό ..

το ιδιο θεμα ειχα και εγω.δες αν στελνεις 24hz και θα στα ανοιξει ολα κανονικα

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

σαν απλό side by side παίζει κανονίκα αλλά στο 3d δεν .....[παιζεί μεσο media player WD gen3]

Κι εμένα το ίδιο εμφανίζει όταν συνδέεται 1080p υπολογιστής-projector.
Για να εμφανίσει την επιλογή του sbs στον προβολέα, πρέπει να στείλω σήμα από τον υπολογιστή 1080i (interlaced) και όχι 1080p (progressive)

Νομίζω το 1.08 firmare παίζει με 1080p, τουλάχιστον απ'όσο λέει στο changelog.
Εγώ έχω βάλει το 1.06.
Αν και απ'όσο θυμάμαι με μια nvidia που είχα πέρυσι έπαιζε και με το 1.06 σε 1080p το sbs. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
Τώρα με μια intel ενσωματωμένη σε μητρική, δεν παίζει παρά μόνο σε 1080i

To 1.06 για να παίξει 3δ σε sbs θέλει 24hz. Πρέπει να βάλεις το wdtv σε ανάλυση και framerate auto ή χειροκίνητα 1080p24 για να σου παίξει. Το ξέρω γιατί και εγώ έχω wdtv live k benq w1070.

Μπήκα σήμερα στο site της benq, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του w1070 και στο Lampmode έχει τις εξής 5 θέσεις: Lamp Mode (Normal/Economic/SmartEco/LampSave/LumenCare)*
Τα έχει δει κανεις αυτα; Μπήκαν με το 1.08;

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Μπήκα σήμερα στο site της benq, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του w1070 και στο Lampmode έχει τις εξής 5 θέσεις: Lamp Mode (Normal/Economic/SmartEco/LampSave/LumenCare)*
Τα έχει δει κανεις αυτα; Μπήκαν με το 1.08;

εγω σε 1,06 δεν εχω δει κατι τετοιο....