Όσο μεγαλώνουν οι ιντζες τόσο θες καλύτερο υλικό σου εξηγουν φιλε μου.Οτι τηλεοραση και ενα εχεις , ειναι επιεικως ατοπο να συγκρινεις με προβολεα.Αυτο που σου ειπε ο Γιαννης ειναι σοφο-που να δεις τι εικονα παιρναμε απο προβολεις πριν οχι 5 αλλα 3 χρονια πριν !!
42 ιντσες να φανταστεις σκεφτομαι για το υπνοδωματιο

55" στο σαλονι δεν με φτανουν πια !! Αν δεις τις 80αρες τις καινουργιες tv να παιζουν στα μαγαζια ...ναι οκ ειναι εντυπωσιακες-αντεχεις οικονομικα ? αν ναι την παιρνεις και καθαριζεις .Καθαριζεις? χμμμμ Στην δικια μου παντως οχι (οχι 80αρα)...ψαχνω ρυθμισεις συνεχεια για να κατεβαζω φως και κοντραστ κτλ κτλ και παλι φωτολογαει μεσα στο σαλονι.Και στο φιναλε , αν μια τηλεοραση παιζει ολη μερα σπιτι , ρε παιδι μου ειναι πιο κινηματογραφικο να βλεπεις σε οθονη που ειναι μεγαλυτερη οταν καθεσαι ενα 2ωρο-4ωρο να απολαυσεις κατι .
Στον πρωτο μου προβολεα , αναψα τον προβολεα και απο κατω επαιζε μια 32αρα philips και προσπαθουσαν να φερω τον προβολεα να παιζει το ιδιο με την τηλεοραση , σε φωτοσμενο δωματιο....κουκουρουκου δλδ !!
Τελος , παρε μια τηλεοραση (θεωρητικα) μεσα σε ενα σινεμα , και βαλτην στην μεση της οθονης να δεις πως παιζει

. Πριν 3 μηνες ειδε σε imax στο Μανχαταν στην Νεα Υορκη , το Thor 2 σε 3D. Δεν εχω δει μεγαλυτερη οθονη στην ζωη μου !! Εεεεε καμμια σχεση με το thor 2 3d που ειδα στο σπιτι μου...στο σπιτι μου γυαλιζαν χρωματα , κοντραστ κτλ κτλ...σε 10 λεπτα το εκλεισα σπιτι μου...πιστευω να με καταλαβες