Νομίζω οτι ως πρώτος προβολέαςο μπενκ όχι μόνο θα σε καλύψει, αλλά θα σε κατενθουσιάσει.
Και μόλις μπει για τα καλά το μικρόβιο μέσα σου πας και στα πιο "σκληρά"τα 15κιλα!:a0210:
Το καλοκαίρι τον τίμησα και εγω πέρσι ειδικά με το μουντιαλ σε ταράτσα ανοιξαμε καμία 150 ίντσες έγινε το σώσε έβγαιναν από τα γύρω μπαλκόνια ,σουβλάκια ,μπύρες.. Και φέτος στο εξοχικό τον έχω πάρει ,δεν έχω καν τηλεόραση .Γενικά έχει βγάλει τα (λίγα) λεφτά του σε σχέση με αυτό που προσφέρει ,έχω περίπου 1500 ώρες (όχι πολλές) αλλά όλες σε full hd στις 120 ίντσες στο σπίτι πραγματικά απόλαυση έστω και σε μη dedicated χώρο.Δύσκολη έως αδύνατη ή επιστροφή σε απλη τηλεόραση.προς το παρών δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξω με καλύπτει πλήρως ,ίσως σε καμία 5-6 χρονια αν βγει πολύ υλικό σε 4k ή αποκτησω άλλο χώρο.
Από τα 6 μέτρα, ο 1070+ σου δίνει μίνιμουμ 182 ίντσες ήτοι 4 μέτρα πλάτος και 2+ ύψος. Έχεις τόσο μεγάλο διαθέσιμο χώρο?
Εβαλα στη Γυναικα μου αυτο το Τεστ http://www.ausmedia.com.au/rainbow_test.htm και η Γυναικα μου δεν τα βλεπει κατασπρα οπως εγω αλλα στο περιγραμα των γραμων στις δεξιες πλευρες τους βλεπει μπλε τις Γραμμες .........
αυτο για μενα ειναι ..... Θεμα !!!!
Σε ποιον προβολέα είδε το παραπάνω βιντεάκι?
το εδειξα στο λαπτοπ μας .......
Το RBE εμφανιζεται ΜΟΝΟ σε dlp προβολεις λογω χρωματικου τροχου. Δεν μπορει να το δει καποιος πουθενα αλλου.
ΜΟΝΟ σε dlp προβολεα θα κανεις το παραπανω τεστ (ή γενικα θα κατσεις να δεις κοντραστατες σκηνες ταινιας, υποτιτλους κλπ) για να καταλαβεις εαν και πόσο εισαι ευαισθητος στο RBE.
Παρακατω ενα βιντεο σου δειχνει πως μοιαζει το RBE. (για να παρεις μια ιδεα)
Προσοχη... στο παρακατω βιντεο θα παρατηρησεις το φαινομενο εσυ και οποιοσδηποτε αλλος , μιας και το rbe εχει περασει στην καταγραφη της καμερας που τραβηχτηκε το βιντεο. Οποτε θεωρησε το ως προσομοιωση, απλα για να καταλαβεις πως μοιαζει το RBE στα ματια του θεατη.
Μην νομιζεις οτι επειδη θα ΔΕΙΣ το RBE στο βιντεο, εισαι ευαισθητος στο RBE.
Εγώ με τον w1070 στην αρχή έβλεπα ελαχιστότατα το rainbow effect, χωρίς όμως να με ενοχλεί. Μετά από λίγο καιρό καιρό δεν το έβλεπα καθόλου, και φυσικά ακόμα δεν το βλέπω. Από οσους έχω καλέσει σπίτι και έχουμε δει ταινία, κανείς δεν μου έχει παραπονεθεί ποτέ.
πιστευω πως με τέτοιους προχωρημένους προβολείς πρέπει κανείς να είναι εξαιρετικά άτυχος για να το βλέπει σε ενοχλητικό βαθμό.
! ειδα στο youtube πολλα βιντεακια και καταλαβα ακριβως τι πρεπει να δω αλλα ελα που η Γυναικα μου βλεπει και στο Λαπτοπ τα περιγραματα των γραμμων στις δεξιες πλευρες τα βλεπει μπλε ....
Ναι...δεν είναι rainbow αυτό που είδε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.