Panasonic 720p laser ηταν ο προβολέας και έπαιζε σε 75αρα οθόνη, θυμάμαι οτι η απόκλιση στην θερμοκρασία (μετρηση με σπεκτρο) ήταν τόση που βαρέθηκα να κάνω ένα κλικ να την διορθώσω, σχεδόν στατιστικό λάθος. Θα βρω το απόγευμα όταν θα είμαι σπίτι τις μετρήσεις, πάνε και χρόνια πολλά (6-7, 8?). To φίλτρο ήταν του κ@λου, δεν το έβαζα στην φωτογραφική μου ούτε για προστασία από σκόνη. Στην ευκρίνεια δεν υπήρχε καμία διαφορά, είχε και χειροκίνητο focus αυτός, οπότε τι διαφορά να διακρίνεις...πλην το οτι θυμάμαι οτι υπήρχε "θέμα" αν έδινες έστω και μικρή κλίση στο φίλτρο. Το είχα στηρίξει με βραχίονα , οχι πάνω στον φακό. Ακόμα λογικά παίζει έτσι, τελευταία φορά που μίλησα με τον ιδιοκτήτη είχε ξεπεράσει τις 8000 ώρες, τηλεόραση...
Δεν θυμάμαι μοντέλο φίλτρου, το πρώτο τυχαίο αγοράσαμε, αν σε ενδιαφέρει μόλις μιλήσω μαζί του τον ρωτάω, εγώ να θυμηθώ τι και πως οσο αφορά το μοντέλο, δεν παίζει με την καμία
Δεν θυμάμαι μοντέλο φίλτρου, το πρώτο τυχαίο αγοράσαμε, αν σε ενδιαφέρει μόλις μιλήσω μαζί του τον ρωτάω, εγώ να θυμηθώ τι και πως οσο αφορά το μοντέλο, δεν παίζει με την καμία