Benq w5000 - Optoma hd80 Ποιον για αγορα ?

Άντε καλοριζικος, και μολις ερθει περιμενουμε εντυπωσεις...-bye-

Άντε καλοριζικος, και μολις ερθει περιμενουμε εντυπωσεις...-bye-

Παντως, ακομα και οι LCD προβολεις εχουν ισαξια εικονα με DLP (ειδικα για καποιον που βλεπει Rainbow), αλλά πρεπει να κινηθεις σε μεγαλυτερη κατηγορια τιμης (SXRD-Dila) για να εχεις ικανοποιητικη ποιοτητα εικονας... Αυτα τα μηχανακια LCD που φτανουν μεχρι 2000-2500 ευρω ειναι σε γενικες γραμμες της πλακας σε σχεση με εναν DLP στα ιδια λεφτα....

Ειναι κατι σαν τις τηλεορασεις LCD με τις plasma....:grandpa:

Απάντηση: Re: Benq w5000 - Optoma hd80 Ποιον για αγορα ?

εχω δωσει ... αλλα δεν αλλαζω για lcd με τπτ , και ειδικα για sony , εχω αλαξει 3 lcd sony και εβαλα μυαλοοο.... Παντος αν ξερουμε οτι υπαρχει πουθενα ο benq περνω πισω την προκαταβολη γιατι εχουμε βγει και εκτος ημερομηνιας ...

Φίλε και εγω στην ιδια κατάσταση ειμαι. Το Πλαίσιο με πάει από Δευτέρα σε Παρασκευή και από Παρασκευή σε Τρίτη.......:rifle::rifle::rifle::rifle:

Λοιπον ξαναμιλησα με bsi και μου ειπαν οτι τα μηχανηματα ειναι Ελλαδα απο τις αρχες του μηνα , και λογο τις απεργιας των φορτηγων δεν τους τα εχουν παραδωσει .... Οποτε παιδια καταλαβενετε , Υπομονηηη . Παντος υπαρχει λιστα με τα μηχανηματα , για να μην γινει χαμος .

Κανεις τιποτε νεοτερο ?? Παρελαβαν ? Μας εχουν γκαστρωσει στο περιμενε ...

Μολις μιλησα με το Πλαισιο και μου ειπαν οτι περιμενουν παραλαβή από τη BSI Δευτέρα - Τρίτη.

Εγω μιλησα με bsi και μου ειπαν οτι εχουν να κανουν παραδοση σε αυτον που εχω κλισει ... Αντε να δουμε ποιος θα προτοπαρει τα 20 ολοκληρα κομματια που εφερανν

βεβαιος μεσα απο κοσμα και συγκεκριμενα απο τον ρενο μου ειπε οτι σε 20 ημερες περιμενει να ερθουν .... Ελπιζω να μην γνωριζε καλα ... Αλλα οσο μιλαγα μαζι του πηρε bsi και ρωτησε και εκεινος ...

Παιδια κανενα νεοο ? μηπως μας κοροιδευουν? Απο σημερα σε σημερα με πανε και εχω τρελαθει .... Ειρθε σε κανεναν το μηχανημα ?

Εγω περιμενω το δικο μου να μου το στειλει το Πλαισιο αυριο. Την Πεμπτη 8α εχετε μια πρωτη αποψη

Αντε αντε τουλαχιστον να ερθει σε καποιον :) Γιατι εμενα με πιασανε κοτσο μου φενετε ...

Επιτελους ειρθεεεεεε, σημερα θα γινει η πρωτη δοκιμη , και η πρωτη συγκριση με τον optoma 800 !!!!

Λοιπον,φιλε,την ταλαιπωρια σου και την υπομονη σου,
τη βιοσαμε και μεις εδω στο site.Αφου το γλυτωσες
το εγκεφαλικο.....τεσπα.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.Καλες hi-def θεασεις.

Ευχαριστω παιδιααα, πηγαν 2 μηνεςςς ουφφφ αλλα περασαν .... Αντε αντε σημερα εχουμε δοκιμαστιμο , αλλα λιγο light με ps3 Μονο , απο σ/κ με pc ....