Benq w5000 - Optoma hd80 Ποιον για αγορα ?

Πολλοί από εμάς αρχίσαμε κάτι από χόμπι και καταλήξαμε να το κάνουμε επάγγελμα, και αυτό είναι σαφέστατα θεμιτό.

Όμως, όταν γράφουμε σε ένα ανοικτό forum και υποστηρίζουμε κάποια συγκεκριμένα μηχανήματα, με τα οποία τυχαίνει να έχουμε και επαγγελματική σχέση, το σωστό είναι να δηλώνουμε την εκάστοτε ιδιότητά μας. Είναι θέμα δεοντολογίας.

Σωστός!

Παιδια σε ελευθερο forum ειμαστε , ποιος ειναι τι και τι κανει και που ειναι δεν μας αφορα . Ισα ισα τα παιδια που εχουν κανει το hobby τους δουλεια , βοηθανε και περισσοτερο .

Ακομα παντος σε τι να παρω ακριβως δεν εχουμε βγαλει ακρη :)

Να αγιάσει το στόμα σου φίλε gmavro.

Συμφωνώ κι εγώ. Πάρε ό,τι αρέσει στα δικά σου μάτια.

Λάθος! Αναφέρει Darkchip2 και HDMI v1.3 και Deep Color (Αυτό πάει πακέτο με το 1.3).
DC2 1080p panel δε παίζει γιατί δεν υπάρχει…τα έχουμε πει τόσες φόρες… η DC3 θα είναι η DC4 (λίγα μηχανάκια αυτή τη στιγμή το φορούν το συγκεκριμένο…) η το ανώνυμο DC1 1080p που φορά και ο W5000 και αρκετά αλλά μηχανάκια προσωπικά πιστεύω ότι φορούν το ίδιο πάνελ…

DC2 1080p panel δε παίζει γιατί δεν υπάρχει…τα έχουμε πει τόσες φόρες… η DC3 θα είναι η DC4 (λίγα μηχανάκια αυτή τη στιγμή το φορούν το συγκεκριμένο…) η το ανώνυμο DC1 1080p που φορά και ο W5000 και αρκετά αλλά μηχανάκια προσωπικά πιστεύω ότι φορούν το ίδιο πάνελ…

Επισήμως σου λέω ότι είναι DC2 και σε ευχαριστώ που μας θύμισες άλλο
ένα αντιπροπέρσινο spec του w5000.

Και για να μην αφήνουμε απορίες σε σχέση με τα 24fps. Έχει δει κανείς τι
γίνεται όταν ταίσουμε έναν προβολέα που υποστηρίζει (και διπλασιάζει εσωτερικά κλπ, κλπ, κλπ) με σήμα 24fps; Εμένα την πρώτη φορά που το
είδα μου έπεσε το σαγόνι!

Ήταν ένα PS3 που έπαιζε το Cazino Royale σε
Blue Ray συνδεμένο στον HD με HDMI της Libery για όσους θέλουν λεπτομέρειες.

Τέτοια κινηματογραφική αίσθηση μπορώ να τη συγκρίνω μόνο με την
πρώτη φορά που είδα προβολέα 1080p (HD81 το καλοκαίρι του 2006).

Καταλαβα ακρη δεν βγαζουμε :7SFGSFG: το καθε manual λεει τα δικα του. Τελικα θα παω σημερα να κλεισω τον benq και απο τα review που διαβαζω ειναι αυτη την στιγμη ο καλυτερος στην κατηγορια του.

Επισήμως σου λέω ότι είναι DC2 και σε ευχαριστώ που μας θύμισες άλλο
Αφού μου το λες επίσημα να σε πιστέψω… μόνο που θα ήθελα να μου στείλεις και κάνα link από την ΤΙ που αναφέρεται σε αυτό το panel...μια και από όσο ξέρω η μόνες αναφορές είναι για DC2 720p panel… πράγμα που από όσο βλέπω δεν είναι ο Optoma… -bye-

Παιδια τελικα εκλεισα τον benq , Πιστευω οτι εκανα καλα . Εξαλου εχοντας τον optoma hd73 και ξεροντας τα ελατωματα του , τα οποια ειναι σχεδον ιδια και στον Hd80 , πιστευω να μην εκανα πατατα . Το μονο κακο ειναι οτι θα αργησει να ερθει λιγο γιατι δεν εχει η αντιπροσωπεια . Οποτε εν αναμονη για εντυπωσεις . Ευχαριστω για την βοηθεια παντος.

Παιδια τελικα εκλεισα τον benq , Πιστευω οτι εκανα καλα . Εξαλου εχοντας τον optoma hd73 και ξεροντας τα ελατωματα του , τα οποια ειναι σχεδον ιδια και στον Hd80 , πιστευω να μην εκανα πατατα . Το μονο κακο ειναι οτι θα αργησει να ερθει λιγο γιατι δεν εχει η αντιπροσωπεια . Οποτε εν αναμονη για εντυπωσεις . Ευχαριστω για την βοηθεια παντος.

Καλορίζικος λοιπόν και καλές θεάσεις.

Πολύ καλή επιλογή στα χρήματα που ζητά.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

πφφφφφφφφ βαρεθηκα να περιμενωωω ποτεεεε θα ερθειιιι ...... Καμια ιδεα για το ποτε παραλαμβανει η bsi εχουμεεε ?

Λενε οτι περιμενουν να παραλαβουν απο bsi , Και απο βδομαδα σε βδομαδα το παει ... Bsi που μιλησα δεν μου ειπαν τπτ ....δεν ηξερε ενας που μιλησα ...

εχω δωσει ... αλλα δεν αλλαζω για lcd με τπτ , και ειδικα για sony , εχω αλαξει 3 lcd sony και εβαλα μυαλοοο.... Παντος αν ξερουμε οτι υπαρχει πουθενα ο benq περνω πισω την προκαταβολη γιατι εχουμε βγει και εκτος ημερομηνιας ...

Εφαγες τον γαιδαρο τωρα.. καλυτερα να αργησει λιγο ακομα ωστε να ερθει και με το σωστο firmware.

Στους σονυ τι δεν σου αρεσε?

Oi sony εκτος παντο σε ολους οι τιμες ηταν ακριβοτερες απο αυτα που προσφεραν , μετα απο λιγο καιρο αρχιζαν τα προβληματα με τις λαμπες .... .... το lcd πρασινιζε .... συγκλιση αλου για αλου ... Οποτε μολις πειρα τον πρωτο μου dlp οπτομα hd 73 και επαθα το sock απο την διαφορα εικονας , δεν θελω ουτε καν να ακουω για lcd .

Μολις μιλησα και με bsi μου ειπαν οτι τα μηχανηματα ειναι εδω Ελλαδα απο τις αρχες του μηνα , αλλα λογο τις απεργιας των φορτηγων δεν μπορουν να τα δωσουν ακομα , γιατι δεν τα εχουν στα χερια τους.