Μπορεις να συμπληρωσεις την υπογραφη σου , νομιζω ειναι καλυτερα ετσιΕν τάξει με τη δήλωση των κοινωνικών φρονημάτων;
DC2 1080p panel δε παίζει γιατί δεν υπάρχει…τα έχουμε πει τόσες φόρες… η DC3 θα είναι η DC4 (λίγα μηχανάκια αυτή τη στιγμή το φορούν το συγκεκριμένο…) η το ανώνυμο DC1 1080p που φορά και ο W5000 και αρκετά αλλά μηχανάκια προσωπικά πιστεύω ότι φορούν το ίδιο πάνελ…Λάθος! Αναφέρει Darkchip2 και HDMI v1.3 και Deep Color (Αυτό πάει πακέτο με το 1.3).
DC2 1080p panel δε παίζει γιατί δεν υπάρχει…τα έχουμε πει τόσες φόρες… η DC3 θα είναι η DC4 (λίγα μηχανάκια αυτή τη στιγμή το φορούν το συγκεκριμένο…) η το ανώνυμο DC1 1080p που φορά και ο W5000 και αρκετά αλλά μηχανάκια προσωπικά πιστεύω ότι φορούν το ίδιο πάνελ…
Αφού μου το λες επίσημα να σε πιστέψω… μόνο που θα ήθελα να μου στείλεις και κάνα link από την ΤΙ που αναφέρεται σε αυτό το panel...μια και από όσο ξέρω η μόνες αναφορές είναι για DC2 720p panel… πράγμα που από όσο βλέπω δεν είναι ο Optoma…Επισήμως σου λέω ότι είναι DC2 και σε ευχαριστώ που μας θύμισες άλλο
Παιδια τελικα εκλεισα τον benq , Πιστευω οτι εκανα καλα . Εξαλου εχοντας τον optoma hd73 και ξεροντας τα ελατωματα του , τα οποια ειναι σχεδον ιδια και στον Hd80 , πιστευω να μην εκανα πατατα . Το μονο κακο ειναι οτι θα αργησει να ερθει λιγο γιατι δεν εχει η αντιπροσωπεια . Οποτε εν αναμονη για εντυπωσεις . Ευχαριστω για την βοηθεια παντος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.