Άσε! Θα το παλέψω!ναι,ναι,ναι.....
τον πουλας 500ε;
:jester::jester::jester:
Άσε! Θα το παλέψω!
Ευχαριστώ.δεν ειναι καλο αυτο παντως.
Οταν αγορασα και εγω dlp (hd800xlv) τον εχα δει (αφου τον παραγγειλα το ζωον) διπλα στον hd82 και εβλεπα λιγο rainbow (μονο στον δικο μου).
Αυτο ομως οφειλονταν στο οτι το ματι πηγαινε αριστερα δεξια κοιταζοντας και τους 2 προβολεις.Οταν πηγα σπιτι ομως παλι καλα δεν το εβλεπα και η πολυωρη θέαση δεν με κουραζε καθόλου.
Μια άλλη αλήθεια όμως ειναι πως με την παροδο του χρόνου το μάτι συνηθίζει στο rainbow και δεν το βλέπει ή το βλέπει λιγοτερο.
Αν αυτό δεν γίνει στην περίπτωση σου , καλό θα ειναι να αλλάξεις τον προβολέα γιατι ειναι αμαρτία να παιδεύεις τα μάτια σου.
Κατα τα άλλα καλοθέατος!
Ευχαριστώ.
Αν τον αλλάξω όμως,που θα βρω να έχει εικόνα σαν αυτόν(ευκρίνεια, φωτεινότητα, χρώματα) να είναι σε παρόμοια τιμή, να έχει lens shift και να μην έχει rainbow; Ιδού το ερώτημα.
Να τον αφήσω να παίζει 50 ώρες ή πρέπει να βλέπω κι εγώ; :bigcry:Μετα της 50 ωρες θα δεις μεγαλη διαφορα σε ολα! (προς το καλο κινηση-rainbow-χρωματα).
Μετα της 50 ωρες θα δεις μεγαλη διαφορα σε ολα! (προς το καλο κινηση-rainbow-χρωματα).
Τιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;αμαν τοτε πρεπει να βαλω μπρος τις ταινιες γιατι εδω και 3 μηνες ουτε 10 ωρες δεν εχω !!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Έτσι είναι αυτά.Εγω παιδια με τον 6500 απο τελη ιανουαριου, εχω γραψει περι τις 330 ωρες, αλλα προβλημα κουρασης-ζαλης-κλπ ,κατα τη θεαση, δεν εχω !
Τιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;
Εγώ χτες τον πήρα κι έχω 5.
Λες γι'αυτό να με ζάλισε;
Εγω παιδια με τον 6500 απο τελη ιανουαριου, εχω γραψει περι τις 330 ωρες, αλλα προβλημα κουρασης-ζαλης-κλπ ,κατα τη θεαση, δεν εχω !
Κοιτα, σιγουρα δε με ζαλιζει.Έτσι είναι αυτά.
Ή δε βλέπεις rainbow και είσαι μια χαρά ή βλέπεις και προσπαθείς να βρεις λύση.
Tρομερος εχεις περασει το 1/5 της ζωης σου μπρος στο πανι!!!!:award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.