BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Ευχαριστώ, αλλά, παρά το ότι δεν βλέπω rainbow, νοιώθω μια ζαλάδα, μετά από κάποια ώρα παρακολούθησης.
Λέτε να την πάτησα;Με τον LCD που είχα, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Άσε! Θα το παλέψω!

αν δεν βλεπεις ρεινμποου ,μαλλον οι πολλες ιντσες σε ζαλιζουν.
σιγουρα θα συνηθισεις και θα θες και αλλες .
το μηχανημα φαινεται τελειο σε εικονα.
καλοριζικο.

Δυστυχώς σε σκοτεινές σκηνές με πολλά ασπρόμαυρα βλέπω καθαρά rainbow.
Το παρατηρώ επίσης όταν ανοιγοκλείνω τα μάτια.Θα προσπαθήσω να μην του δίνω σημασία, μήπως το συνιθίσω.
Οι ίντσες ίδιες ήταν και με τον προηγούμενο προβολέα (120), αλλά αυτός ήταν LCD και η εικόνα έμοιαζε ακίνητη.

δεν ειναι καλο αυτο παντως.
Οταν αγορασα και εγω dlp (hd800xlv) τον εχα δει (αφου τον παραγγειλα το ζωον) διπλα στον hd82 και εβλεπα λιγο rainbow (μονο στον δικο μου).
Αυτο ομως οφειλονταν στο οτι το ματι πηγαινε αριστερα δεξια κοιταζοντας και τους 2 προβολεις.Οταν πηγα σπιτι ομως παλι καλα δεν το εβλεπα και η πολυωρη θέαση δεν με κουραζε καθόλου.
Μια άλλη αλήθεια όμως ειναι πως με την παροδο του χρόνου το μάτι συνηθίζει στο rainbow και δεν το βλέπει ή το βλέπει λιγοτερο.
Αν αυτό δεν γίνει στην περίπτωση σου , καλό θα ειναι να αλλάξεις τον προβολέα γιατι ειναι αμαρτία να παιδεύεις τα μάτια σου.
Κατα τα άλλα καλοθέατος!

δεν ειναι καλο αυτο παντως.
Οταν αγορασα και εγω dlp (hd800xlv) τον εχα δει (αφου τον παραγγειλα το ζωον) διπλα στον hd82 και εβλεπα λιγο rainbow (μονο στον δικο μου).
Αυτο ομως οφειλονταν στο οτι το ματι πηγαινε αριστερα δεξια κοιταζοντας και τους 2 προβολεις.Οταν πηγα σπιτι ομως παλι καλα δεν το εβλεπα και η πολυωρη θέαση δεν με κουραζε καθόλου.
Μια άλλη αλήθεια όμως ειναι πως με την παροδο του χρόνου το μάτι συνηθίζει στο rainbow και δεν το βλέπει ή το βλέπει λιγοτερο.
Αν αυτό δεν γίνει στην περίπτωση σου , καλό θα ειναι να αλλάξεις τον προβολέα γιατι ειναι αμαρτία να παιδεύεις τα μάτια σου.
Κατα τα άλλα καλοθέατος!
Ευχαριστώ.
Αν τον αλλάξω όμως,που θα βρω να έχει εικόνα σαν αυτόν(ευκρίνεια, φωτεινότητα, χρώματα) να είναι σε παρόμοια τιμή, να έχει lens shift και να μην έχει rainbow; Ιδού το ερώτημα.

Οταν προκειται για τα ματια σου και την υγεια σου γενικοτερα, ειμαι σιγουρος οτι οποιοσδηποτε αλλος προβολεας θα σου ειναι υπεραρκετος.
Sanyo 4000 , epson 4400 ,epson 3600 , sony hw15 , oλο και καποιον θα βρεις...

Ευχαριστώ.
Αν τον αλλάξω όμως,που θα βρω να έχει εικόνα σαν αυτόν(ευκρίνεια, φωτεινότητα, χρώματα) να είναι σε παρόμοια τιμή, να έχει lens shift και να μην έχει rainbow; Ιδού το ερώτημα.

Χρώματα καλά μπορεί να βρεις και σε άλλους, φωτεινότητα και ευκρίνεια του συγκεκριμένου σε αυτά τα λεφτά, όχι, εκτός αν ξαναπάς σε μονότσιπο DLP. Πάντως, θα σου πρότεινα να του έδινες 2-3 βδομάδες καιρό και μετά αποφασίζεις. Ο τροχός γενικά είναι πιο κουραστικός από τα πανελάκια και αυτό ο εγκέφαλος το αντιλαμβάνεται. Προσωπικά, στις αρχές δεν είχα ζαλάδες, αλλά, μια κούραση την είχα. Μετά από λίγο καιρό, συνήθισα, το rainbow εξαφανίσθηκε και απλά ευχαριστιόμουν την ταινία.

Μετα της 50 ωρες θα δεις μεγαλη διαφορα σε ολα! (προς το καλο κινηση-rainbow-χρωματα).

Μετα της 50 ωρες θα δεις μεγαλη διαφορα σε ολα! (προς το καλο κινηση-rainbow-χρωματα).
Να τον αφήσω να παίζει 50 ώρες ή πρέπει να βλέπω κι εγώ; :bigcry:

Πρεπει να βλεπεις φυσικα.
Αν ειναι τοσο ενοχλητικο, αλλαξε τον και απο τωρα...
Διαφερει να το βλεπεις συχνα με το να το βλεπεις συχνα και να εχεις πονοκεφαλους.
Το πρωτο παλευεται , το δευτερο οχι.

αμαν τοτε πρεπει να βαλω μπρος τις ταινιες γιατι εδω και 3 μηνες ουτε 10 ωρες δεν εχω !!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

αμαν τοτε πρεπει να βαλω μπρος τις ταινιες γιατι εδω και 3 μηνες ουτε 10 ωρες δεν εχω !!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Τιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;
Εγώ χτες τον πήρα κι έχω 5.
Λες γι'αυτό να με ζάλισε;

Εγω παιδια με τον 6500 απο τελη ιανουαριου, εχω γραψει περι τις 330 ωρες, αλλα προβλημα κουρασης-ζαλης-κλπ ,κατα τη θεαση, δεν εχω !

Εγω παιδια με τον 6500 απο τελη ιανουαριου, εχω γραψει περι τις 330 ωρες, αλλα προβλημα κουρασης-ζαλης-κλπ ,κατα τη θεαση, δεν εχω !
Έτσι είναι αυτά.
Ή δε βλέπεις rainbow και είσαι μια χαρά ή βλέπεις και προσπαθείς να βρεις λύση.

Re: Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Τιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;
Εγώ χτες τον πήρα κι έχω 5.
Λες γι'αυτό να με ζάλισε;

:flipout::flipout::flipout: αυτο φταει ρε θηριο ετσι εξηγειτε τωρα!!! με αυτα που ειδες 5 ωρες σαλεψες ξεκουρασε τον λιγο τον οφθαλμο κ συ!!!! :ADFADF1:

εδω η γυναικα μου λεει βαλε να δουμε κανα 10λεπτο κ φυγαμε μετα απο μια ωρα!!! τι να λεμε τωρα....

Tρομερος εχεις περασει το 1/5 της ζωης σου μπρος στο πανι!!!!:award:

Re: Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Έτσι είναι αυτά.
Ή δε βλέπεις rainbow και είσαι μια χαρά ή βλέπεις και προσπαθείς να βρεις λύση.
Κοιτα, σιγουρα δε με ζαλιζει.
Κι αν εχει λιγο rainbow, δεν το ψαχνω (αλλα ουτε εχω δει ,ομως).
Απλα απολαμβανω τη φοβερη του εικονα !!!!

Tρομερος εχεις περασει το 1/5 της ζωης σου μπρος στο πανι!!!!:award:

Καπως ετσι...
απλα το παρασκευοσαβ...(ΠΣΚ) του δινουμε και καταλαβαινει (γραφει 6-8 ωρες την ημερα).