Re: Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Στο alternate πως στο καλο κανατε παραγγελια?Ολα στα Γερμανικα ειναι το κερατο μου μεσα ...
Θελει αποκλειστικα paypal/καταθεση ή στελνουν και αντικαταβολη?
Κατι τετοιο καταλαβα στο πρωτο ποστ...
ΥΓ. Εχει αγγλικη εκδοση το site τους και δεν το βλεπω?
Αν συμπληρώσεις την παραγγελία στο γερμανικό site, σου στέλνουν e-mail για να την επιβεβαιώσεις, στο οποίο αναφέρεται και η αντικαταβολή.Στο alternate πως στο καλο κανατε παραγγελια?Ολα στα Γερμανικα ειναι το κερατο μου μεσα ...
Θελει αποκλειστικα paypal/καταθεση ή στελνουν και αντικαταβολη?
Κατι τετοιο καταλαβα στο πρωτο ποστ...
ΥΓ. Εχει αγγλικη εκδοση το site τους και δεν το βλεπω?
και εγω απο το γερμανικο σαιτ εκανα την παραγγελια και πληρωθηκε με αντικαταβοληΑν συμπληρώσεις την παραγγελία στο γερμανικό site, σου στέλνουν e-mail για να την επιβεβαιώσεις, στο οποίο αναφέρεται και η αντικαταβολή.
Αυτό το λέει γενικά στους τρόπους πληρωμής.cash on delivery ειναι λεει απενεργοποιημενο για Ελλαδα.
Mα πριν επιβεβαιωσω την παραγγελία δεν πρεπει να εχει οριστεί τροπος πληρωμης?
Εννοεις να παραγγειλω κατευθειαν με email?
Αυτό που γίνεται σε αυτό το site δεν είναι ακριβώς επιβεβαίωση παραγγελίας, αλλά εκδήλωση ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο προϊόν.Mα πριν επιβεβαιωσω την παραγγελία δεν πρεπει να εχει οριστεί τροπος πληρωμης?
Εννοεις να παραγγειλω κατευθειαν με email?
Να τους επισημανεις να σου στειλουν την αποδειξη.Εμενα δε την εστειλαν απλα μου ειπαν οτι με τον κωδικο παραγγελιας ισχυει η εγγυηση.
Την απόδειξη τη στέλνουν με e-mail και μπορείς να την εκτυπώσεις.Να τους επισημανεις να σου στειλουν την αποδειξη.Εμενα δε την εστειλαν απλα μου ειπαν οτι με τον κωδικο παραγγελιας ισχυει η εγγυηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.