BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Στο alternate πως στο καλο κανατε παραγγελια?Ολα στα Γερμανικα ειναι το κερατο μου μεσα ...
Θελει αποκλειστικα paypal/καταθεση ή στελνουν και αντικαταβολη?
Κατι τετοιο καταλαβα στο πρωτο ποστ...

ΥΓ. Εχει αγγλικη εκδοση το site τους και δεν το βλεπω?

στελνουν αντικαταβολη

Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Στο alternate πως στο καλο κανατε παραγγελια?Ολα στα Γερμανικα ειναι το κερατο μου μεσα ...
Θελει αποκλειστικα paypal/καταθεση ή στελνουν και αντικαταβολη?
Κατι τετοιο καταλαβα στο πρωτο ποστ...

ΥΓ. Εχει αγγλικη εκδοση το site τους και δεν το βλεπω?
Αν συμπληρώσεις την παραγγελία στο γερμανικό site, σου στέλνουν e-mail για να την επιβεβαιώσεις, στο οποίο αναφέρεται και η αντικαταβολή.

Επίσης, από το γερμανικό site, έχει και επιλογή για παρακολούθηση της παραγγελίας, πράγμα που δε βρήκα στο αγγλικό.

Για κάποιες μέρες είχαν μειώσει την τιμή στον 6000 κατά 50 Ευρώ, αλλά τώρα, βλέπω, την ξανανέβασαν.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Αν συμπληρώσεις την παραγγελία στο γερμανικό site, σου στέλνουν e-mail για να την επιβεβαιώσεις, στο οποίο αναφέρεται και η αντικαταβολή.
και εγω απο το γερμανικο σαιτ εκανα την παραγγελια και πληρωθηκε με αντικαταβολη

cash on delivery ειναι λεει απενεργοποιημενο για Ελλαδα.
Αυτό το λέει γενικά στους τρόπους πληρωμής.
Στο e-mail που θα σου έρθει για να επιβεβαιώσεις ή όχι την παραγγελία το έχει κανονικά και αναλυτικά με τα έξοδα αντικαταβολής και τα μεταφορικά.

Εννοείται ότι η παραγγελία ολοκληρώνεται όταν θα τους απαντήσεις στο e-mail που θα σου στείλουν, αν θα την κάνεις μέσω site, οπότε μπορείς να προχωρήσεις μέχρι εκεί και μετά αν δε σε βολεύει να μη συνεχίσεις (νομίζω το e-mail σου λέει πόσες μέρες έχει ισχύ η προσφορά που σου κάνουν).

Mα πριν επιβεβαιωσω την παραγγελία δεν πρεπει να εχει οριστεί τροπος πληρωμης?
Εννοεις να παραγγειλω κατευθειαν με email?

Eμενα αν θυμάμαι καλα είχε μείνει ανοικτος ο τροπος πληρωμης και επιβεβαιώθηκε μετά με email. Aν σε αφήνουν να ολοκληρώσεις την παραγγελία χωρις να σου ζητούν πιστωτικες , και στην συνεχεια σου στέλνουν email επιβεβαιωσης πιο το προβλημα? ακόμα καλύτερα.

Αυτό που γίνεται σε αυτό το site δεν είναι ακριβώς επιβεβαίωση παραγγελίας, αλλά εκδήλωση ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο προϊόν.
Η επιβεβαίωση και οι τρόποι πληρωμής και αποστολής σου στέλνονται κατόπιν με e-mail, στο οποίο απαντάς και επιβεβαιώνεις την παραγγελία, καθώς και τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.
Συμπληρώνοντας δηλαδή τη φόρμα παραγγελίας, δε σου ζητάει κάρτες και τέτοια και δε δεσμεύεσαι σε κάτι.

Να τους επισημανεις να σου στειλουν την αποδειξη.Εμενα δε την εστειλαν απλα μου ειπαν οτι με τον κωδικο παραγγελιας ισχυει η εγγυηση.

Να τους επισημανεις να σου στειλουν την αποδειξη.Εμενα δε την εστειλαν απλα μου ειπαν οτι με τον κωδικο παραγγελιας ισχυει η εγγυηση.

σε εμενα ηρθε κανονικα η αποδειξη

Την απόδειξη τη στέλνουν με e-mail και μπορείς να την εκτυπώσεις.

Τα εξοδα συναρμολόγησης περιλαμβάνονται στην τιμή; :p :p :p

παιδες απο to alternate που λετε πιο πανω εχετε παραγειλει? ολα οκ?
για εγγυηση τι γινεται? γιατι αν νομιζετε οτι καλυπτεστε ελλαδα δεν παιζει
τελος οταν ερχεται εδω εχει θεμα με τελωνειο η οκ?