BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

μεταφορικα ποσο?
εριξα μια ματια στο projectorcentral και λεει απο τα σχεδον 4 μετρα στις 110 ιντζες 119nits φωτεινοτητα? πρεπει να ειναι πολυ φωτεινος ε? ωραιο πραγμα.
Καλοθεατος

αχχχχχχχ Σουλα μ' τι μου κανεις Σουλα μ' ...... :bigcry: :bigcry:

zilmer αστα μπενεκιου κ σκοταδια δε πανε μαζι χιχιιχιχιιιι !!!

με γειες φιλε ωραιο εργαλειο!!! κ γω το χαζευα απο γερμανια αλλα τελικα οι δοσεις κ η χαμηλη τιμη που βρηκα κατεληξα ελλαντα...

αχχχχχχχ Σουλα μ' τι μου κανεις Σουλα μ' ...... :bigcry: :bigcry:

zilmer αστα μπενεκιου κ σκοταδια δε πανε μαζι χιχιιχιχιιιι !!!

με γειες φιλε ωραιο εργαλειο!!! κ γω το χαζευα απο γερμανια αλλα τελικα οι δοσεις κ η χαμηλη τιμη που βρηκα κατεληξα ελλαντα...
αυτον εχεις? εχει γραφτει κατι εδω?

Απο βιασυνη εκανα λαθος. Την ενημερωσει την εκανε ο thankin που πηρε τον benq 1100 και τον ευχαριστω!Η πληρωμη θα γινει σπιτι μου και τα μεταφορικα ειναι 47Ε!

Απο βιασυνη εκανα λαθος. Την ενημερωσει την εκανε ο thankin που πηρε τον benq 1100 και τον ευχαριστω!Η πληρωμη θα γινει σπιτι μου και τα μεταφορικα ειναι 47Ε!

καλοθεατος. Πήρες σουπερ μηχανακι. Ειναι πολυ γρηγοροι στην ανταποκριση τους , και ισως οταν σου ερθει να δεις μια ευχαριστη εκπληξη στην τιμη, δεν ξερω, δεν λεω κατι παραπανω...

Όταν τον κρεμάσεις και δεις την εικόνα του τότε θα καταλάβεις τι αγόρασες. Τον έχω περίπου δέκα μήνες και έχω δει και πολύ ακριβότερους και είμαι κατενθουσιασμένος από τον προβολέα μου. Είναι ο τέταρτος που αγοράζω, έχω αρκετή εμπειρία. Καλορίζικος.

Παιδια ευχαριστω. Τριτη εφυγε απο το καταστημα πιστευω μεχρι την τριτη να τον εχω.Ειχα τον infocus x10 οποτε περιμενετε εντυπωσης!

Καλοθεατος κι απο εμενα, καλες θεασεις. Πολυ καλο μηχανακι και πολυ καλη τιμη!

Όταν τον κρεμάσεις και δεις την εικόνα του τότε θα καταλάβεις τι αγόρασες. Τον έχω περίπου δέκα μήνες και έχω δει και πολύ ακριβότερους και είμαι κατενθουσιασμένος από τον προβολέα μου. Είναι ο τέταρτος που αγοράζω, έχω αρκετή εμπειρία. Καλορίζικος.
για πες (αν δεν βαριεσαι)

+100000000000000000

σκεφτομαι να μπω ,τωρα που εχω τον χωρο και εγω στο κολπο της μεγαλης οθονης και απο αρκετο ψαξιμο τον τελευταιο καιρο ψηνομαι για το συγκεκριμενο μηχανημα μιας και η τιμη του απο αυτο το μαγαζι ειναι σουπερ.
μια απορια . με το θεμα εγγυηση τι γινεται?
φιλε καλοριζικος και οταν τον στησεις βαλε καμια φωτο να δουμε τι παιζει.

Έριξα μια ματιά στο σάιτ του τύπου και δεν βρήκα αξιόλογο feedback, μόνο 3 κριτικές, αν κατάλαβα καλά.
Επίσης λέει δωρεάν αποστολή, αλλά κοιτώντας λεπτομέρειες έφθασα σε κάτι χρεώσεις 6ε και 0,5ε ανά κιλό. Δεν κατάλαβα τι ισχύει.
Δείχνει και κάτι φορολογικούς συντελεστές ( 23% για ηλεκτρονικά Ελλάδα )
αυτό γιατί το λέει? Υπάρχει χρέωση φόρου εντός ΕΕ για τέτοια αγορά?

To άλλο μαγαζί φαίνεται εξειδικευμένο και είναι στην ίδια τιμή.

Φίλε komninos με το καλό να παραλάβεις και καλές θεάσεις.

Τον παρελαβα χθες θα προσπαθησω να ανεβασω φοτο.Το καταστημα αψογο και η πληρωμη στην πορτα μου!