BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Παιδια αν χαλασει τον στελνετε γερμανια με 30Ε και τα εξοδα επιστροφης ειναι του καταστηματος!

Με την pixmania τι παιζει οσον αφορα τις εγγυησεις?
Γενικα τι εμπειρια υπαρχει μ αυτους?

Tα παιδια που πηραν απο το alternate.eu:
που επιβεβαιωνεται η πληρωμη με την παραδοση?Στο πρωτο μειλ που μου στειλαν αναγραφει για payment in advance οπως φαινεται στην πρωτη φορμα που συμπληρωνεις οταν κανεις την παραγγελια.

Οταν κανεις order, σου ερχεται ενα email με την προσφορα τους.
Πρεπει να τους απαντησεις οτι την αποδεχεσαι.

Ενταξει
το "συζητησαμε" και το αλλαξαν.
Περιμενουμε λοιπον.

ποιο ειναι το νοημα να ρισκαρεις αφου ερχεται ιδια τιμη απο ευρωπη??????????

Λοιπον να γραψω κι εγω δυο πραγματακια.
Πηρα τελικα τον 6000 απο το alternate.Ηρθε σε 1 εβδομαδα με αντικαταβολη στην πορτα μου.Αψογοι οι Γερμανοι με την επικοινωνια...
Λογω ελλειψεως καλωδιου αργησα λιγο να τον στησω (και παλι ακομα δεν εχει ερθει η οθονη οποτε προβαλω σε τοιχο (ειναι και μπεζακι...),στις 94"
Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες.
Φως,ατελειωτο φως!(ισως και περισσοτερο απο οσο πρεπει)
Out of the box μια χαρα
Κινηση μια χαρα,τα μαυρα του θα μπορουσαν ισως να ειναι καλυτερα.
Rainbow μονο στους τιτλους τελους.
Η διαφορα dvd με bluray χαοτικη...
Τελικα ομως πιστευω οτι αν εχεις εναν οποιοδηποτε αξιοπρεπη προβολεα στον τοιχο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον ευχαριστηθεις,και οτι οποιες ποιοτικες διαφορες υπαρχουν και τις οποιες συζηταμε εδω μεσα, μπορουν να γινουν αντιληπτες μονο αν εχεις 2 προβολεις διπλα διπλα.

Kαλορίζικος και καλές προβολές:smile:

Αυτό έχω καταλάβει και εγώ, δεν βλέπεις διαφορά στην εικόνα όταν ρίχνεις στον τοίχο, ίσως όπως είπες αν βάλεις άλλον ένα δίπλα με πανί να δείς διαφορά στα χρώματα. Βέβαια δεν έχω δεί και ποτέ σε πανί, όταν έρθει την Δευτέρα και το βάλω θα σου πώ.

Προδικάζω το αποτέλεσμα όμως ότι δεν θα δώ διαφορά, ίσως στα χρώματα ok γιατί ο τοίχος μου είναι και σιέλ:eek::laugh:

Kαλορίζικος και καλές προβολές:smile:

Αυτό έχω καταλάβει και εγώ, δεν βλέπεις διαφορά στην εικόνα όταν ρίχνεις στον τοίχο, ίσως όπως είπες αν βάλεις άλλον ένα δίπλα με πανί να δείς διαφορά στα χρώματα. Βέβαια δεν έχω δεί και ποτέ σε πανί, όταν έρθει την Δευτέρα και το βάλω θα σου πώ.

Προδικάζω το αποτέλεσμα όμως ότι δεν θα δώ διαφορά, ίσως στα χρώματα ok γιατί ο τοίχος μου είναι και σιέλ:eek::laugh:

Ευχαριστω φιλε μου επισης!
Αυτο που εννοουσα για τους προβολεις ειναι οτι μονο συγκριτικα μπορεις να κρινεις και να αξιολογησεις τα υπερ και τα κατα.
Ειχα δει μαζι τον οπτομα 82 και 200 διπλα διπλα.Κοιταζοντας τον 200ρι μονο του φαινοταν μια χαρα.Συγκρινοντας τον ομως με το μεγαλο εβλεπες που υστερει.Ο πωλητης μου ειπε τοτε πως αν εβαζε κι ενα dila διπλα θα φαινοταν λιγος ο 82.
Τελος παντων ολα αυτα τα λεω γιατι κι εγω εχω που ψαχνω για προβολεα κατι μηνες.Και ολο θα ρθει το ενα μοντελο, ολο και διαβαζεις ενα αλλο ριβιου κλπ,κλπ.
Τελικα, με καθαρα πλεον οικονομικο κριτηριο, πηρα αυτον κι ελπιζω να τα παμε μια χαρα.:a0210:

Τωρα θα με βοηθησει κανεις να διαλεξω media player?

Last edited:
Τον εχουν προσφορα Ελλαδα τωρα στην ιδια περιπου (και λιγο χαμηλοτερη) τιμη

(και κοβεις και τιμολογιο :p)

(τον σκοτωσα τωρα...:p)