BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Τον εχουν προσφορα Ελλαδα τωρα στην ιδια περιπου (και λιγο χαμηλοτερη) τιμη

(και κοβεις και τιμολογιο :p)

(τον σκοτωσα τωρα...:p)
Στο skroutz, πάντως, δε βλέπω αντίστοιχη τιμή.
Τιμολόγιο κόβουν και οι γερμανοί.

Θα ήθελα και εγώ να μάθω ποιό κατάστημα τον έχει προσφορά στην Ελλάδα στα 1400?

Τον εχουν προσφορα Ελλαδα τωρα στην ιδια περιπου (και λιγο χαμηλοτερη) τιμη

(και κοβεις και τιμολογιο :p)

(τον σκοτωσα τωρα...:p)

Απο που βρε θα ηθελα να μ.. αχ, ωχ, αισθανομαι κατι πονους στο στηθ αλλα νομιζ δε εινα καΤ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.............

Ε εντάξει, έχουμε και μεγαλύτερους μισθούς εδώ. Δικαιολογημένα να πουλιούνται ακριβότερα.

αρχες αυγουστου ερχετε η μανα μου να της πω να βαλει κανα δυο στη βαλιτσα????? :BDGBGDB55:

Ναι αμέ...έναν 6άριγια σένα και έναν 10άρι για μένα....γιατί από εδώ(Ευρώπη)δεν αγοράζεται !!!-θα το κανονίσεις έτσι;;;:D

Ναι αμέ...έναν 6άριγια σένα και έναν 10άρι για μένα....γιατί από εδώ(Ευρώπη)δεν αγοράζεται !!!-θα το κανονίσεις έτσι;;;:D

ναι βρε αυτα θα μπουν στις χειραποσκευες!!!! :BDGBGDB55: για τη βαλιτσα εχουμε τιποτα ή ειμαστε κομπλε με τους δυο παραπανω??? :flipout::flipout::flipout:

Πειτε και μια βαση οροφης για τον w6000.
Eχω ακουσει για omnimount , αλλα ποιο μοντέλο ?

Μήπως γι αυτήν;;;

1000615pmd2pa400.jpg

Από εδώ

Στον '5000' κάνει...για ρίξε μια ματιά στις διαστάσεις τους...

Ολα καλα....αλλα τα εξοδα για την λαμπα που κανει περι τα 300 ευρω την λογαριασαμε???

Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Ολα καλα....αλλα τα εξοδα για την λαμπα που κανει περι τα 300 ευρω την λογαριασαμε???

βαζε 1 ευρω για καθε ταινια που βλεπεις σε εναν κουμπαρα και ουτε που θα το καταλαβεις το κοστος :popcorn:

Γειά σας και από μένα. Επειδή ετοιμάζομαι για την αγορά του W6000 μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι παίζει μια χαρά με Playstation 3 Slim 320GB?

Ενας φίλος μου την πάτησε γιατι αγόρασε προβολέα και με το χοντρό PS3 δεν έπαιξε!

Οπότε φύλαγε, τα ρούχα σου να έχεις τα μισά...

Ευχαριστώ,
Ανδρέας