Benq W6500

Re: Απάντηση: Benq W6500

Τις πραγματικές δυνατότητες του προβολέα σου θα τις δεις μόνο μετά από calibration. Προς το παρόν έχεις δει πολύ λίγα πράγματα απ´αυτά που μπορεί να δώσει το μηχάνημά σου.
Συμφωνω απολυτα !
Αυτο ακριβως λεω κι εγω !!

Μ'αρεσει ετσι οπως ειναι ηδη, παιζει παρα πολυ καλα,ζωντανα, ευκρινεστατα, φωτεινα και ουτε ειναι απολυτα καλιμπραρισμενος !!

Σκεψου πως θα επαιζε μετα απο πληρη ρυθμιση !!!!!!!!!!

αντε mano ξεκινα να ετοιμαζεις τα διπιττα κεμπαμ μερικες μπυριτσες κ καμμια φραπεδια για το μανωλο!!!! :flipout::flipout::flipout:

Ο Μανωλης ειναι Σιγουρα ΕΓΓΥΗΣΗ !! στο στησιμο ενος προβολεα (κι οχι μονο).

Αλλα ,αν τωρα, κανω κι αλλα εξοδα (προβολεας, 2 bd players, ενισχυτης, 2 led tv) --ολα σε δοσεις χρονου, εννοειται-- θα πεσει πολυ παντοφλα στο σπιτι.Οποτε, δυστυχως ,μαλλον ,ως ωρας, θα αρκεστω στις δικες μου,απλες ρυθμισεις.

Τουλαχιστον, ακομα κι ετσι, το μηχανημα ειναι φοβερο !!!!!!!!

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι ,που μολις βλεπω και αγχωθηκα ??

Ενω ο φακος του w6500 απο εξω ειναι πεντακαθαρος (σβηστος ουτε σημαδι δεν εχει και φαινεται crystal clear), oταν παιζει υπαρχει στον μπροστα φακο μια θολουρα-θαμπαδα, ισως εσωτερικη (??), που μοιαζει οπως οταν ξεφυσαμε την αναπνοη μας ζεστη πανω σ'ενα τζαμι κρυο.

Ν'αρχισω ν'ανησυχω ?? και τα τηλεφωνα στην αντιπροσωπεια ??
Ή ειναι φυσιολογικο σε δωματιο με 18 βαθμους εσωτερικη θερμοκρασια (ενω ο φακος πρεπει να ειναι απο πισω πολυ ζεστος) ??

Να τονισω οτι η εικονα δε φαινεται να επηρρεαζεται καθολου.

Ευχαριστω !!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Benq W6500

Αλλα ,αν τωρα, κανω κι αλλα εξοδα (προβολεας, 2 bd players, ενισχυτης, 2 led tv) --ολα σε δοσεις χρονου, εννοειται-- θα πεσει πολυ παντοφλα στο σπιτι.

sorry βρε φιλος ολα δυο δυο τα αγοραζεις ? σου ερχονται φθηνοτερα???

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι ,που μολις βλεπω και αγχωθηκα ??

Ενω ο φακος του w6500 απο εξω ειναι πεντακαθαρος (σβηστος ουτε σημαδι δεν εχει και φαινεται crystal clear), oταν παιζει υπαρχει στον μπροστα φακο μια θολουρα-θαμπαδα, ισως εσωτερικη (??), που μοιαζει οπως οταν ξεφυσαμε την αναπνοη μας ζεστη πανω σ'ενα τζαμι κρυο.

Ν'αρχισω ν'ανησυχω ?? και τα τηλεφωνα στην αντιπροσωπεια ??
Ή ειναι φυσιολογικο σε δωματιο με 18 βαθμους εσωτερικη θερμοκρασια (ενω ο φακος πρεπει να ειναι απο πισω πολυ ζεστος) ??

Να τονισω οτι η εικονα δε φαινεται να επηρρεαζεται καθολου.

Ευχαριστω !!!
Δεν ειναι προβλημα. Εΐναι απο το φως της λαμπας.

Δεν ειναι προβλημα. Εΐναι απο το φως της λαμπας.
Ευχαριστω φιλε, αλλα σιγουρα ?
Μολις αναψα και τον παλιο w600 και αυτος δεν κανει κατι αντιστοιχο.

Παντως, μολις τον σβηνω , ο φακος φαινεται κρυσταλλο.

Οχι τιποτα αλλο , αλλα παω για εγκεφαλικο. !!!! (και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια !)

Ευχαριστω !!

Re: Απάντηση: Re: Benq W6500

sorry βρε φιλος ολα δυο δυο τα αγοραζεις ? σου ερχονται φθηνοτερα???

Απλα ετυχε, για τη συνολικη αναβαθμιση του σπιτιου , ως προς το θεμα της τηλεθεασης , οποτε οι lcd tvs αλλαχτηκαν σε led, τα dvd players σε BD 3D players , o w600 720p σε w6500 1080p και ο yamaha dsp-ax620 απο τον pioneer vsx-1020.

Last edited:

Ok παιδια, χιλια ευχαριστω !!!

Η καρδια μου αρχιζει κι επανερχεται !!

Χιλια ευχαριστω και παλι !!!!!

Mανο αμα σε ξανααπασχολησει στο μελλον κ αισθανεσαι ασχημα εδω ειμαι εγω παλικαρι μου με τον μπενεκιου τον 1000αρι!! Μια προσωρινη ανταλλαγη για να αισθανθω και γω λιγο ασχημα δεν εχω προβλημα!!:flipout::flipout::flipout:

σιγα σιγα κ χωρις αγχος μας ειπε ο γιατρος..... -bye-

αντε καλες θεασεις να χουμε!!

Mανο αμα σε ξανααπασχολησει στο μελλον κ αισθανεσαι ασχημα εδω ειμαι εγω παλικαρι μου με τον μπενεκιου τον 1000αρι!! Μια προσωρινη ανταλλαγη για να αισθανθω και γω λιγο ασχημα δεν εχω προβλημα!!:flipout::flipout::flipout:

σιγα σιγα κ χωρις αγχος μας ειπε ο γιατρος..... -bye-

αντε καλες θεασεις να χουμε!!

Eισαι φοβερος ρε φιλε !!!

:flipout::flipout::flipout:

Να'σαι καλα !!!

Eισαι φοβερος ρε φιλε !!!

:flipout::flipout::flipout:

Να'σαι καλα !!!

αφου τα ξερεις τωρα εγω θα στα λεω???? 3 θεασεις την ημερα, μια αν οχταωρο. Μετα το φαγητο ειναι οτι πρεπει!!! Τα πε ο γιατρος αλλα ποιος τον ακουει εε???? χαχαχααααα -bye-

Μόλις προ 2 ημερών παρέλαβα τον W6500 από Γερμανία.
Φοράει το firmware 1.0.
Xρειάζεται update? Έψαξα λίγο, αλλά δεν βρήκα πουθενά στο site της Benq firmware.
Είναι απλό και ασφαλές το update ή κινδυνεύει να πάθει ζημιά?
Και κάτι ακόμα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλώδιο HDMI 8 μέτρων?
Ευχαριστώ.

Δεν εχει βγει αλλο για τον 6500.Ο 6000 εχει το 1.01 αλλα ειναι ουσιαστικα η ver1 του δικου σου.
Τα clicktronic ειναι φθηνα και καλα.

Moνο απο το εξουσιοδοτημενο σερβις στην Ελλάδα.
Νομίζω οτι μπορεί να το περάσει και ο Μανώλης Καστρουνής.