Πέτρο ίσως να ήμουν πολύ αρνητικός απέναντι σε κάποια άλλη εταιρία αλλά για κάποιο λόγο η BADA με έχει πείσει... οχι πως ποτέ θα αποκτήσω κάποιο προϊόν της ... έτσι!!!
Δεν ξερω Πετρο. στα χαρτια το sampling rate του DSD ειναι Χ4 του CD και κατα πολυ μικροτερο του PCM 24/192. βεβαια υπαρχουν και αλλοι παραγοντες και δεν θελω να εμπλακω σε μια συζητηση του τι ειναι καλυτερο.
Οπως ξερεις εγω ακουω ακομα τεχνολογια του '55 και καμια φορα και παλαιοτερη. Οτι λενε τα αυτια του καθενος
Πέτρο ίσως να ήμουν πολύ αρνητικός απέναντι σε κάποια άλλη εταιρία αλλά για κάποιο λόγο η BADA με έχει πείσει... οχι πως ποτέ θα αποκτήσω κάποιο προϊόν της ... έτσι!!!
και η Belcanto παρόμοιας άποψης
http://www.belcantodesign.com/pdfs/Optimal_DSD_Playback.pdf
Αρκετά με το................
Αρκετά όμως με τοfftopic:
http://www.berkeleyaudiodesign.com/products.html...Θα περιμένω να πληροφορηθώ τι έχει εξελίξει η εταιρεία σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα ή τρέχοντα μοντέλα της.
Όντως το οτι δεν έχουν ενσωματωμένο usb interface είναι το χειρότερο για πολλούς.... για εμένα οπωσδήποτε περίεργο τουλάχιστον ... αλλά απο την άλλη αυτή είναι μάλλον η άποψη τους (σαφώς και θα μπορουσαν να το κάνουν αν ήθελαν)... ετσι και αλλιώς σε αυτές τις κατηγορίες τιμής το έξτρα κόστος του interface είτε εντός είτε εκτός μηχανήματος δεν είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας... εννοώ πως αν κάποις δώσει 15000 ε, θα μπορεί να δώσει και 17 μάλλον... ξερω γω.. λέω!!!Και κάτι Οn topic για να κλείσω.
Δε με χάλασε τόσο ο άκομψος τρόπος που δεν συμπεριλήφθηκε το DSD στις δυνατότητες του dac αυτού, όσο η επιεικώς απαράδεκτη απουσια ποιοτικού USB interface την στιγμή μάλιστα που φτιάχνουν οι ίδιοι ένα απο τα καλύτερα..
Είμαι σίγουρος οτι το Dac αυτό θα παίζει θεικά. Απο εκεί και πέρα εκτός της άποψης μου (έχω και εγώ α κολληματα μου) παραδέχομαι οτι δεν έχω την γνώση ούτε την δικαοιδοσία να κρίνω αντικειμενικά σε απόλυτο βαθμό κάτι που αδυνατώ να γνωρίσω απο κοντά.
Aυτα απο εμένα.
Εκείνο που δεν καταβαίνω είναι το τι ιδιαίτερο έχει αυτό το USB to SPDIF, ώστε να θεωρείται θεϊκό
(πέρα από τον εκστασιασμένο reviewer που είμαι σίγουρος πως θα τον ξαναδούμε στην ίδια έκσταση σε μία επόμενη συσκευή
που θα ζητά το άλλοθι της αδικαιολόγητης τιμής).
χμμ ... ναι μπορεί .. αλλά όπως είπα πιο πάνω μάλλον σε λίγο -λογικά- θα βγάλουν και το νεο usb interface "ταίρι" του νέου DAC!!
Και κάτι Οn topic για να κλείσω.
Δε με χάλασε τόσο ο άκομψος τρόπος που δεν συμπεριλήφθηκε το DSD στις δυνατότητες του dac αυτού, όσο η επιεικώς απαράδεκτη απουσια ποιοτικού USB interface την στιγμή μάλιστα που φτιάχνουν οι ίδιοι ένα απο τα καλύτερα..
Είμαι σίγουρος οτι το Dac αυτό θα παίζει θεικά. Απο εκεί και πέρα εκτός της άποψης μου (έχω και εγώ α κολληματα μου) παραδέχομαι οτι δεν έχω την γνώση ούτε την δικαοιδοσία να κρίνω αντικειμενικά σε απόλυτο βαθμό κάτι που αδυνατώ να γνωρίσω απο κοντά.
Aυτα απο εμένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.