Berlin Station [Epix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 30.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 40.0%
  • Καλή

Votes: 1 10.0%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 20.0%

• Total voters
    10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Berlin Station (2016, Epix)

Πως γίνεται και τα βλέπεις πριν κυκλοφορήσουν; :chinscratch:
Sorry μαλακία είπα! Νόμιζα ότι η σαιζόν με τους νέο ναζί ήταν η 3η :)
Προφανώς και δεν έχω δει την 3η λοιπόν

Re: Berlin Station (2016, Epix)

Δεν εχω γραψει εδω και καιρο σε αυτο το νημα, ενω βρισκομαστε αισιως στο 3.05
Δεν ξερω πως το εχει καταφερει αυτη η σειρα να βελτιωνεται συνεχως, οχι απλα σαιζον με σαιζον, αλλα επεισοδιο με επεισοδιο. Για λιγο, στο τελος του 3.03 (νομιζω) φοβηθηκα οτι θα επαιρνε πορεια προς δραση, αλλα ευτυχως ηταν απλα λιγο αλατοπιπερο που εριξαν πανω σε ενα ηδη φανταστικο πιατο. Πολυ καλη επιλογη να βαλουν τον Armitage στο περιθωριο, αφου εδω και αρκετο καιρο, ειχε καταληξει να ειναι το πιο ανιαρο κομματι της σειρας. Ισως να εχει ενδιαφερον η σχεση του με τον Diver, αλλα αυτο θα ειναι κατι που θα δουμε στην πορεια. Πολυ καλη η προσθηκη στο καστ του Cordova (Torres), ενω στο 3.05 επιστρεφει και η Judd.

Απάντηση: Berlin Station (2016, Epix)

Ναι συμφωνώ και στην τρίτη σεζόν κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΟΛΟ το παλιό τρελλο-παρεακι μαζεύτηκε στο 5ο επεισόδιο.

Σ´ αυτή τη σειρά οι υπότιτλοι αργούν να ανέβουν γενικά. Για παράδειγμα το 5 δεν έχει ακόμα, τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα.

Το 5ο βγήκε χτες ή προχτές και μάλιστα όχι σε 1080p οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση.
Σ´ αυτή τη σειρά οι υπότιτλοι αργούν να ανέβουν γενικά. Για παράδειγμα το 5 δεν έχει ακόμα, τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα.

Έχω καταντήσει βαρετός, αλλά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτή τη σειρά. Ο,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια και έχει λάβει τη 2η θέση στη καρδιά μου μετά το West wing... Και αυτό λέει πολλά.

Σχεδόν εύχομαι να σταματήσουν στην 3η σαιζόν γιατί δεν ξέρω που μπορούν να πάνε απο εδώ που έχουν φτάσει.

Μπα άσε να δούμε δύο τρεις σεζόν ακόμα.
Πραγματικά καλή σειρά. Αφού προτιμώ να βλέπω τα επεισόδια στο καπάκι με τα 720p του Epix παρά να περιμένω μια δυο μέρες τα 1080p (και τους υπότιτλους) του Netflix

Re: Απάντηση: Berlin Station (2016, Epix)

Πραγματικά καλή σειρά. Αφού προτιμώ να βλέπω τα επεισόδια στο καπάκι με τα 720p του Epix παρά να περιμένω μια δυο μέρες τα 1080p (και τους υπότιτλους) του Netflix

Χαλιεμαι με το στερεο του epix αλλιώς θα τα έβλεπα και εγώ έτσι

εξαιρετική σειρά που την ανακάλυψα τη προηγούμενη εβδομάδα και μας έχει κερδίσει οικογενειακά. Βέβαια ακόμη είμαι στο 6 της 1ης σεζόν άλλα η σειρά ζωγραφίζει επεισόδιο με επεισόδιο.

εξαιρετική σειρά που την ανακάλυψα τη προηγούμενη εβδομάδα και μας έχει κερδίσει οικογενειακά. Βέβαια ακόμη είμαι στο 6 της 1ης σεζόν άλλα η σειρά ζωγραφίζει επεισόδιο με επεισόδιο.
Είναι και οι 3 πολύ καλές! Βλέπεις άφοβα

υπάρχει στο ελληνικό νετφλιξ;;;; δεν τη βρίσκω...

Re: Απάντηση: Berlin Station (2016, Epix)

υπάρχει στο ελληνικό νετφλιξ;;;; δεν τη βρίσκω...
Δυστυχώς δεν υπάρχει. Κυκλοφορεί σε Netflix άλλων χωρών και απο εκεί μας έρχονται τα webrips

Απάντηση: Re: Απάντηση: Berlin Station (2016, Epix)

Δυστυχώς δεν υπάρχει. Κυκλοφορεί σε Netflix άλλων χωρών και απο εκεί μας έρχονται τα webrips

ppppffffffff

περιμένω πως και πως το berlin station και το babylon berlin στο ελληνικό netflix

μέχρι τότε αν υπάρχουν rips τότε πάω για αυτά :)

Ω στο σημερινό όγδοο επεισόδιο τα πράγματα πήραν μια ωραία μη αναμενόμενη τροπή. Να δούμε πως θα εξελιχθούν...

Που το βρήκες τόσο νωρίς το 8ο :chinscratch:
Αν το βλέπεις από netflix καθυστερεί μια δυο μέρες. Βέβαια έχει καλύτερη ανάλυση και 5.1 ήχο.
Κανονικά η σειρά παίζεται από το Epix ξημερώματα Δευτέρας σε εμάς με ανάλυση 720p και δικάναλο ήχο

Αν το βλέπεις από netflix καθυστερεί μια δυο μέρες. Βέβαια έχει καλύτερη ανάλυση και 5.1 ήχο.
Κανονικά η σειρά παίζεται από το Epix ξημερώματα Δευτέρας σε εμάς με ανάλυση 720p και δικάναλο ήχο

Πρίν λίγο το απέκτησα κι εγώ... Tks :a0210:
Υπάρχει και στο Netflix; Ούτε το κοίταξα καθόλου.