....Bερολινο

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,710
Ελλαδα
Ταξίδια: μεγάλη αγάπη.
Βερολινο καμμια σχεση με την υπολοιπη Γερμανια
Μ’ αρέσει επισκεπτόμενος μια ξένη χώρα να ανακαλύπτω πράγματα που δεν είναι γραμμένα στους τουριστικούς οδηγούς. Να βγάζω φωτογραφίες όχι τις ωραίες πλατείες και τα μνημεία αλλά τον κόσμο που κυκλοφορεί στους δρόμους, κάποιο παρακμιακό μπαράκι μια διαφορετικη εικονα
Είδα, λοιπόν, στο Βερολίνο το πιο όμορφο ζώο στον κόσμo τον Boa-boa.[panta]
Πήγα σε ένα καφέ-κλαμπ που οι ομοφυλόφιλοι πίνουν το ποτό τους δίπλα σε στρέιτ, σε νέους ή και μεγαλύτερους κι όλοι περνάν καλά. Πήγα στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στον κόσμο και το πιο φτωχό περίπτερο ήταν το ελληνικό. Πλήρωσα 43 ευρώ το δίκλινο σε ένα πολύ καλά ξενοδοχείο δίπλα στο μετρό. Τρώγαμε με 25 ευρώ, 2 άτομα σε καλα εστιατόρια,εβλεπα τον πολιτισμο στα ηρεμα προσωπα των καθημερινων ανθρωπων,δεν ειδα σε
Κανενα δρομο μια λακουβα,ενοιωθες παντου ασφαλεια
Εκανα την εξερευνηση μου την επομενη φορα θα ειναι η επισκεψη
.

είναι φοβερό το πολιτισμικό σοκ που βιώνει κάποιος όταν επισκέπτεται τέτοια μέρη, και ακόμη μεγαλύτερο .............. όταν επιστρέφει ......

βέβαια εξαρτάται και με τις προτεραιότητες του καθενός, έχω φιλαράκι που πήγε Βερολίνο , έκατσε σχεδόν 1,5 μήνα, και δεν κυκλοφόρησε καθόλου την ημέρα. Ήταν ενθουσιασμένος με την νυχτερινή ζωή .......

Last edited:
Ταξίδια: μεγάλη αγάπη.
Βερολινο καμμια σχεση με την υπολοιπη Γερμανια
Μ’ αρέσει επισκεπτόμενος μια ξένη χώρα να ανακαλύπτω πράγματα που δεν είναι γραμμένα στους τουριστικούς οδηγούς. Να βγάζω φωτογραφίες όχι τις ωραίες πλατείες και τα μνημεία αλλά τον κόσμο που κυκλοφορεί στους δρόμους, κάποιο παρακμιακό μπαράκι μια διαφορετικη εικονα
Είδα, λοιπόν, στο Βερολίνο το πιο όμορφο ζώο στον κόσμo τον Boa-boa.[panta]
Πήγα σε ένα καφέ-κλαμπ που οι ομοφυλόφιλοι πίνουν το ποτό τους δίπλα σε στρέιτ, σε νέους ή και μεγαλύτερους κι όλοι περνάν καλά. Πήγα στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στον κόσμο και το πιο φτωχό περίπτερο ήταν το ελληνικό. Πλήρωσα 43 ευρώ το δίκλινο σε ένα πολύ καλά ξενοδοχείο δίπλα στο μετρό. Τρώγαμε με 25 ευρώ, 2 άτομα σε καλα εστιατόρια,εβλεπα τον πολιτισμο στα ηρεμα προσωπα των καθημερινων ανθρωπων,δεν ειδα σε
Κανενα δρομο μια λακουβα,ενοιωθες παντου ασφαλεια
Εκανα την εξερευνηση μου την επομενη φορα θα ειναι η επισκεψη
.

Oποιος θελει μια εικονα του Βερολινου μεσα σε μια παραγραφο, ας κρατησει αυτην. Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Απο το Βερολινο επιστρεφεις "νεοτερος", χορτασμενος απο διασκεδαση σε λογικες τιμες και πιο ηρεμος. :aktion033:

λακούβα?
τι είναι αυτό ?
Εκεί οι εργάτες του δήμου κρατάνε νυστέρια...

εδώ γκασμάδες...

Απάντηση: Re: ....Bερολινο

είναι φοβερό το πολιτισμικό σοκ που βιώνει κάποιος όταν επισκέπτεται τέτοια μέρη, και ακόμη μεγαλύτερο .............. όταν επιστρέφει ......

βέβαια εξαρτάται και με τις προτεραιότητες του καθενός, έχω φιλαράκι που πήγε Βερολίνο , έκατσε σχεδόν 1,5 μήνα, και δεν κυκλοφόρησε καθόλου την ημέρα. Ήταν ενθουσιασμένος με την νυχτερινή ζωή .......

λογω της κουραστικης ημερας μονο μια νυχτα εξω .
μαγαζακι μικρο εισοδος 4.50 με ποτο
στο ισογειο το μπαρ ο κοσμος τα ποτα μουσικουλα
στο υπογειο Live blues απο Γερμανικη μπαντα

προσοχη 4.50 με ποτο ....ηταν τριτη ,τις αλλες μερες ποιο ακριβα ..!
να μην πω τιποτα αλλο.....

.

.

Aυτό ξαναπέστο ... :ernaehrung004:

IMG_0245.jpg

λοιπον δυσκολευομαι λιγο στις φωτο ,προσεξτε το ελληνικο περιπτερο στην
εκθεση, προβαλει για παραδοσιακο φαγητο 3 γυρους, αριστερα ειναι κατι σαν μπριαμ και μακαρονακια
προσεξτε αριστερα τα τραπεζακια που θα κατσει ο κοσμος για φαι το χαρτοκουτο και το κασονι
θα σας δειξω και κατι περιπτερα απο χωρες του τριτου κοσμου

.

Μπράβο βρε Στέλιο.

Με κατέστρεψες μεσημεριάτικα..:ADFAD2:

Ξέρεις το κόλλημά μου με τα ταξίδια και ειδικά με την Γερμανία
Ασε που δεν έχω πάει Βερολίνο και περιμένω σαν τρελλός ..τού χρόνου !

Ρίξε υλικό.

Υ.Γ. Οντως το σοκ κατά την ..επιστροφή είναι κομματάκι βαρύ..

Πράγματι ..... αυτό ξαναπέστο:smash:

Ωραία πράματα.

Πάντως, όσοι ξέρω που έχουν πάει Βερολίνο, ένας δε βρέθηκε να πει κάτι άσχημο.
Από τους τοπ μελλοντικούς μου προορισμούς.

Παρακαλώ πολύ,έναν μικρό έρανο για να μπορέσω να πάω και εγώ στο Βερολίνο.

Θέλω να δώ το λευκό αρκουδάκι Knut που γεννήθηκε πέρυσι στο Ζωολογικό Κήπο της πόλης.Είναι το όνειρό μου.

Αυτήν την περίοδο προσπαθώ να είμαι "καθαρός" και τα καταφέρνω.
Βοηθήστε με και εσείς παρακαλώ.Οτι προαιρείσθε.

Ευχαριστώ πολύ καλοί μου συμφορουμίτες..:singer: