NikosWolfman
Established Member
Να που η κρίση έχει & ένα καλό!:ernaehrung004: Μας φέρνει πιο κοντά:ADFADF1:Όχι μωρέ απλά θα κάνουμε αγορά έναν projector και μετά θα μαζευόμαστε όλοι να βλέπουμε. Κάτι σαν σινεμά δηλαδή. Εγώ θα φέρω ταopcorn:
Να που η κρίση έχει & ένα καλό!:ernaehrung004: Μας φέρνει πιο κοντά:ADFADF1:Όχι μωρέ απλά θα κάνουμε αγορά έναν projector και μετά θα μαζευόμαστε όλοι να βλέπουμε. Κάτι σαν σινεμά δηλαδή. Εγώ θα φέρω ταopcorn:
θα εχουμε και τις χαμηλοτερες πωλησεις στην Ευρωπη πλεον ...![]()
δεν διαφωνω αλλα τα μαγαζια που δεν ειναι πολυκαταστηματα και εξειδικευονται στο χωρο ή θα κατεβάσουν τις τιμες όσο γινεται ή θα κλεισουν
´Από Γαλλικό έγκυρο περιοδικό του χώρου έχει συνέντευξη μεγάλου εμπόρου που εισάγει προβολείς (και όχι μονο, για μεγάλα sites και μαγαζιά) μέσα στα πολλά που διάβασα να μην σας πολυλογώ...Είπε τα έξεις: Τον τελευταίο ένα χρόνο και ιδιαίτερα τους τελευταίους 6 μήνες οι πωλήσεις από προβολείς έχουν πέσει θεαματικά έναντι στις TV μεγάλου μεγέθους και όλο και φτηνότερα πού υπάρχουν στην αγορά!
Αποτέλεσμα, ετοιμάζουν επίθεση με γενναία πτώση των τιμών + ότι η 3D τεχνολογία θα περάσει πολύ γρήγορα στους προβολείς και με προσιτές τιμές παρακαλώ, λόγο ότι οι TV 3D υπάρχουν ήδη και το παιχνίδι είναι μεγάλο!
Αυτά εν ολίγοις, συνεπώς περιμένετε με ΟΤΙ μηχάνημα έχετε, σε 1 χρόνο στην χειρότερη περίπτωση θα αγοράζετε σημερινό μηχάνημα πολύ φτηνά, η 3D σε προσιτές τιμές.
Επίσης λόγο έκανε και για τις λάμπες ότι μετά από συμφωνία των εταιριών που έχουν συμφωνήσει σε μείωση των τιμών..!
Εγω δεν ξέρω απο που αγοράζεις εσύ, αλλά πολλά χρόνια τώρα οι εξειδικευμένοι έχουν ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές απο τύπου MediaMarkt-Saturn αλλά και με γνώση και μεράκι (οχι όλοι τους βέβαια).
Κοιτα , εγω ,αν ενδιαφέρει κάποιον, αγοραζω απο εκει που με συμφερει, τωρα θα ειναι πολυκαταστημα θα ειναι εξειδικευμενο μαγαζι, θα ειναι ιντερνετικο (εσω-εξωτερικου), λιγο με απασχολει. Γενικα επειδη ειμαι αγοραστης με υπομονη, αγοραζω σιγουρα, αφου κανω τις βολτες μου στα σουπερμαρκετς ηλεκτρικων (μονο αφου τσεκαρω οτι συναγωνιζεται την καλυτερη ιντερνετικη τιμη με τα μεταφορικα) (συμφωνω σε οσα τους καταλογίζεις), βλεπω τσεκαρω δοκιμάζω, κανω τις λιστες αγαπημενων μου & πιθανων συσκευων για αγορα , παρακολουθω τις τιμολογικες τους εξελιξεις και ενεργω κατα το συμφερον μου. Παντως οπως τα πολυκαταστηματα συσσωρευουν χρημα στο εξωτερικο , θα σου πω και για τα δικα μας ελληνικα μαγαζια, οτι πολλοι πασχουν απο το συνδρομο του ευκολου και γρηγορου πλουτισμου, "σημερα ανοιξα, του χρονου μερσεντες, του χρονου σκαφος και εξοχικο και την πιασαμε την καλη"!, 1 -2 υπαλληλους ανασφαλιστους με μισθους απαραδεκτους και τιμες με τα μεγαλυτερα περιθωριου κερδους. Στα μονα ειδη που τα δικα μας μαγαζια ανταγωνιζονται τα μαγαζια τα αντιστοιχα του εξωτερικου (δεν μιλαω για μιντιαμαρκ, κωτσοβολους κλπ. αυτοι ειναι συστηματικοι κερδοσκοποι και παραπαλανητες) ειναι σε αυτα που δεν εχουν κινηση, βλεπε -προβολεις, δικαναλο ηχο- στα υπολοιπα οι τιμες τως ελληνικων μαγαζιων ειναι απο +10% ως +150% πάνω (-βλεπε- τα blurays συλλογες ταινειων που εξω τις παιρνεις με 60ε εδω τα δικα μας παλικαρια τις βαζουν 140ε! )
Φιλε μου thankin ΔΕΝ είναι ο μοναδικός σκοπός μας να αγοράσουμε φτηνά, πρέπει να συνοδεύεται και από εμπιστοσύνη (after sale service)
Συμφωνώ με όσα περιγράφεις παραπάνω , αν και δεν τα έχω ζήσει , ίσως είμαι από τους τυχερούς καθώς έχω αγοράσει, όλο το νοικοκυριό μου αλλά και όλα τα οπτικοακουστικά συστήματα, 3 tv, ενισχυτη, dvd,ηχεια,sub,ps1-2-3,psp, 3 λαπτοπς χωρίς να έχει κλοτσήσει κάποια συσκευή, αλλά φαντάζομαι συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Όμως πόσοι μπορούν να βρουν και ψωνίσουν από τα μαγαζιά μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου? Και αν άντε τα βρούμε και ψωνίσουμε, και από 1 συσκευή που πουλούσε το μαγαζί ξαφνικά πουλήσει 20, πιστεύεις ότι θα σε εξυπερετούσαν με τον τρόπο που περιγράφεις?Now you talking!! Bulls eye!
Αυτα όμως τα κάνουν μόνο ΛΙΓΑ εξειδικευμένα καταστήματα στην Αθήνα, πιθανότατα λιγότερα από τα δάχτυλα του ενός χεριού.
Προσωπικά επειδή ένιωσα στο πετσί μου την πλήρη αδιαφορία επειδή κάποτε παρεσυρόμενος εδω απο μέλη έβαλα 50 ευρω πιο υψηλά απο την ψυχική μου ηρεμία, δεν ντρέπομαι να το λέω ότι (όπως και σε κάθε δουλειά) "Στη φουρτούνα φαίνεται ο καπετάνιος".
Τα internet shop Έλλάδος-Εξωτερικού αλλά και τα MediaMarkt-Kωτσόβολοι δεν κάνουν να Καπετανέψουν ούτε για το Ριο-Αντίριο.:fahne90:
Επίσης φίλε μου thankin Ελλάδα δεν είναι μόνο η αθήνα και θεσσαλονίκη, εγώ είμαι από Kέρκυρα και είναι μονόδρομος ο κωτσόβολος για καλές τιμές και after sale service(δόσεις, εκγατάσταση, προβλήματα κτλ)και οι τιμές του είναι πολύ καλές ανάλογα με άλλα μαγαζιά στην Κέρκυρα, συνεπώς ευτυχώς που υπάρχει και αυτός!
Να κανω μια ερωτηση? Οι εργαζομενοι στις "κακες" ξενοφερτες αλυσιδες δεν ειναι ελληνες? Δεν συντηρουνται εκατονταδες ελληνικες οικογενειες απο τα saturn,media,dixons κτλ?Ο Κωτσόβολος ποτε δεν μπορεί να είναι η μόνη επιλογή φίλε Νίκο, εκτός και αν μιλάμε για τοστιέρες.
Τα μηχανήματα που αγοράζουμε (και δεν εννοώ τηλέορασεις των 400 ευρω) είτε χρειάζονται κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί του χώρου είτε παίζεις ρώσικη ρουλέτα.
Και για να στο κάνω οσο πιο απλά γίνεται, εάν για παραδειγμα αγοράσεις προβολέα και δεν κλειδώνει η εικόνα με το HDMI ή αγοράσεις μια ηλεκτρική οθόνη και θέλεις να ρυθμίσεις το ύψος της, ο υπάλληλος μπορεί να σε βοηθήσει;
Αν η απαντηση είναι ΝΑΙ, τοτε έχω μείνει πίσω.
Αν η απαντηση είναι ΟΧΙ, τότε Νίκο φαντάσου απλά αγοράζεις αμάξι αγώνων πίστας απο το AutoPlus.
Είμαι σίγουρος οτι αρκετα καταστήματα (μερικά διαφημίζονται και εδω μέσα) θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να κάνεις και καλύτερες αγορές και να σου προτείνουν λύσεις που οι Βρεταννοί φίλοι μας DIXONS (για να μην νομίζουμε οτι βοηθάμε και την Ελληνική οικονομία αγοράζοντας απο τον Κωτσόβολο) δεν το κάνουν ΚΑΙ για λόγους κέρδους αλλα ΚΑΙ άγνοιας.
Ακούγομαι λίγο "φανατισμένος" αλλά ρε παιδιά μου τον έχουν πιάσει ΠΟΛΥ γερα το ποπό οι κύριοι παγαπόντιδες με την ιλουστρασιόν διαφήμιση τους και τα καυστικά σλόγκαν τους (Δεν είμαι και "χθεσινός"....ή μισούμε την "ακρίβεια") που φτάνω στο σημείο και την διαφημιστική εφημερίδα που αφήνουν στη πολυκατοικία οι Γερμανοσάξωνικές φατριές, τη πηγαίνω διπλωμένη ως έχει και αδιάβαστη στον ειδικό κάδο της ανακύκλωσης.
Τόσα Ελληνικά μαγαζιά υπάρχουν στο χώρο, όπως και σε όλους τους χώρους μεταπώλησης (το δικό μου με γυναικεία ένδυση δεν βλέπω να τη βγάζει το 2011), αλήθεια μήπως με το τρόπο μας ηθελημένο ή αθέλητο, για 50 ή 100 ευρώ....τα κλείνουμε μαζί με τους υπαλλήλους τους;
Μήπως ηρθε η ώρα να σκεφτούμε και λίγο την ελληνική αγορά; :fahne90:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.