Exact Audio Copy! Όλα τα κάνει.. και καλά..
Trackname editing with local/remote CD databases support and more features like ID3 tagging
Trackname editing with local/remote CD databases support and more features like ID3 tagging
To διάβασα το θρεντιο, αλλά δε βλέπω κάποιον που να λέει ότι το έχει δοκιμάσει και να έχει στάνταρ συμπεράσματα.
Το ότι δεν είναι διαδεδομένο δε με πειράζει, αφού θα ριπάρω τα δισκάκια μου και θα παίζουν από το ίδιο κομπιουτέρι.
Αλλά με ενδιαφέρει (όπως και πολλούς άλλους πιστεύω) να μη χάνουμε ούτε μια τρίχα ποιότητας από τα δισκάκια μας.
Θεωρώ ότι είναι σοβαρό το θέμα.
Αν μετατρέψω ένα κομμάτι μια σε wav και μια με flac και μετά το γράψω σε cd και το ακούσω στο στέρεο κανονικά θα καταλάβω τίποτα????
Θυμαστε το STAKER? Το SUPERSTORE? Αυτα τα θαυματουργα (εν ετει 1992 ?) που εκαναν τους 80αρηδες δισκους (80MBytes ε?), διπλους! (160αρηδες δηλαδη).
Εμενα μου εσκασε σε 80αρη!
STAKER??? Τι είναι αυτό; Άπαπαπαπαπα! Μία φορά μου έσκασε στον 20άρι μου και έχασα όλα τα δεδομένα! Πάλι καλά που είχα κρατήσει backup σε δισκέτες...
Γι αυτό εγώ χρησιμοποιούσα DR-DOS αντί για MS-DOS που είχε από μόνο του ενσωματωμένη την δυνατότητα συμπίεσης-αποσυμπίεσης δεδομένων και δεν χρειαζόταν ο stacker. Και δεν είχε σκάσει και ποτέ!!!
:award:
80άρη; Τι έβαζες εκεί μέσα! Με τον εικοσάρη είχα τα windows 2.1, τα παιχνίδια μου και όλα τα αρχεία που είχα γράψει με τον PW!
Εσκαγε το superstor; Πολύ γέλιο! :silly: Εμένα δεν μού είχε σκάσει ούτε μία φορά τόσα χρόνια!![]()
Ειχα VIDEO BLASTER και εκανα capture απο TV!!:idea:
Εγραφα και WAV με μια SB ASP!:idea:
(WFW 3.11 / 8Mbytes ram)
Έλα ντε.. Θυμάμαι που είχα δώσει 80.000δρχ για 210ΜΒ δίσκο..
Τώρα με 80.000δρχ παίρνεις πάνω από TB..
Με το σημερινό ισοδύναμο των 80.000δρχ του '92, άστα.. SAN ολόκληρο παίρνεις..
BTW εχει κανεις αποψη για αυτο ...?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303885
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.